rzymi pisze:pozostaje tylko życzyć Ewelinie powodzenia w nowym klubie
tego powinniśmy jej życzyc wszyscy !!!
Każdej utalentowanej zawodniczce nie można przecież zakazać rozwoju
Moderator: Moderatorzy
Gala pisze:bylam wolnym zawodnikiem wiec nie musial mnie puszczac:)
fan ŁKS pisze:Gala pisze:bylam wolnym zawodnikiem wiec nie musial mnie puszczac:)
nie rozumiem tego człowieka z Gdyni - czemu on się tego czepia...
przecież mają Jujke , Tomiałowicz , Sosnowska ......
EWELINA POSTAWIŁA na dalszy rozwoj w nieźle zapowiadającej sie karierze - a GDYNI z pewnościa grzałaby juz nie ławę - a trybuny !!!!
Myśle że wybor na Toruń jest niezlym wyborem - w końcu tam graly nasza Perła i nowo pozyskana Lada Kovalenko .
Nie rozumiem tych utarczek a samej zawodniczce - sukcesu z drużyną...
Oby więcej takich koszykarek młodego pokolenia
![]()
![]()
swatch pisze:No jezeli sama zawodniczka mowi, ze jest w Toruniu, to OK. Wierzymy...
A mozesz nam powiedziec, na jakich warunkach Lotos Ciebie puscil? Wypozyczenie, wykupienie, czy obustronne porozumienie?
KIBIC pisze:swatch pisze:No jezeli sama zawodniczka mowi, ze jest w Toruniu, to OK. Wierzymy...
A mozesz nam powiedziec, na jakich warunkach Lotos Ciebie puscil? Wypozyczenie, wykupienie, czy obustronne porozumienie?
a kim Ty jesteś żeby o takie rzeczy pytać![]()
ps. Ewelinka pisze szczerze życzę powodzenia
swatch pisze:Pytam, bo jestem ciekaweyChyba to zadna wielka tajemniac:? No chyba ze sie myle, to przepraszam wszelkich urazonych.
Jezeli ja mam inne informacje z zaufanego zrodla i wiem ze Ewelina w Gdyni podpisala "cos", to dziwie sie, ze ona sama mowi, ze jest wolna zawodniczka...dlatego pytam. <"kto pyta nie bladzi">![]()
A poza tym, jezeli Lotos przedstawia ja jako swoja zawodniczke na oficjalnej konferencji, to chyba jej kontraktu z kosmosu sobie nie wzial?
swatch pisze:Pytam, bo jestem ciekaweyChyba to zadna wielka tajemniac:? No chyba ze sie myle, to przepraszam wszelkich urazonych.
Jezeli ja mam inne informacje z zaufanego zrodla i wiem ze Ewelina w Gdyni podpisala "cos", to dziwie sie, ze ona sama mowi, ze jest wolna zawodniczka...dlatego pytam. <"kto pyta nie bladzi">![]()
A poza tym, jezeli Lotos przedstawia ja jako swoja zawodniczke na oficjalnej konferencji, to chyba jej kontraktu z kosmosu sobie nie wzial?
rzymi pisze:fan ŁKS pisze:
Ewelina Gala zagra w Toruniu
Kilka miesięcy temu, niemal pewne było już jej przejście do wicemistrza Polski - Lotosu Gdynia. Nagle jednak zawodniczka zmieniła zdanie, a następnie przez długi okres czasu się wachała.
ii wszystko jasne. więc swatch nie pytał bezpodstawnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości