JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

mawi
Żak

JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA

Postautor: mawi » 05 lutego 2005, 16:27

KK organizuje wyjazd (może tym razem z powodzeniem) na spotkanie w Poznaniu. Wpisowe 20 zł od osoby (koszt autobusu) płatne z góry. Zapisy w sekretariacie klubu do środy do 14 godz. W przypadku małego zainteresowania - odwołania wyjazdu zwracamy kasę.
Zapisujcie się !!!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 lutego 2005, 17:16

i jak są już jacyś chętnie na wyjazd do nas? Możecie potem poinformować ilu kibiców od was przyjedzie? pozdrawiam

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 05 lutego 2005, 17:59

Platne z gory :? Nie no spoko, ludzie zapisujcie sie bo nei jest daleko i na pewno bedzie rewelka :!:
ps w ekstraklasie to wszystko jest drozsze. Wyjazd do Swarzedza kosztowal 12 zika :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 lutego 2005, 22:55

MirU <poznań> pisze:i jak są już jacyś chętnie na wyjazd do nas? Możecie potem poinformować ilu kibiców od was przyjedzie? pozdrawiam

A co ty taki w gorącej wodzie kąpany??? Czemu do nas nie przyjechałeś???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 06 lutego 2005, 15:53

Szymon! A czy ktos sie zapowiadal ze na ten mecz przyjedzie???
Bo wypominasz rzeczy których nikt niemówil!
Wyjazd do Pabianic nie byl w planie i tyle!
Skoncz z takimi pytaniami! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 06 lutego 2005, 17:57

Szymon pisze:

A co ty taki w gorącej wodzie kąpany??? Czemu do nas nie przyjechałeś???

Do was nie przyjechałem bo nie miałem takiego wypadu w planach ani pieniędzy ani ochoty :) Ja nie jestem w gorącej wodzie kąpany - jestem bardzo spokojny a jeżeli chodzi ci o to, że sie dopytuje ilu przyjedzie i kiedy to tylko dlatego że chce ich przywitać chlebem i solą . Na ciebie też czekałem z takim powitaniem ale nie przyjechałeś niestety :) :wink: :!:

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 08 lutego 2005, 12:31

CO JEST :?: :!: LUDZIE ZAPISYWAC SIE :!:
Nie powiem ile jest osob, zeby nei zniechecic innych, ale ruszcie te swoje d... i zapiszcie sie :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

mawi
Żak

Postautor: mawi » 08 lutego 2005, 19:09

Kibice!!! Tylu z was odwiedza nasze gorzowskie forum, wypisuje różne bzdury, uważa się za fachowców od koszykówki i udaje zainteresowanie zespołem ale jak trzeba pokazać że jesteśmy z dziewczynami to ...pustka. Ruszcie się - pokażmy że jesteśmy razem z nimi !!!

fantomik
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: fantomik » 08 lutego 2005, 20:21

mawi pisze:Kibice!!! Tylu z was odwiedza nasze gorzowskie forum, wypisuje różne bzdury, uważa się za fachowców od koszykówki i udaje zainteresowanie zespołem ale jak trzeba pokazać że jesteśmy z dziewczynami to ...pustka. Ruszcie się - pokażmy że jesteśmy razem z nimi !!!

Jak mi zasponsorujesz, to jadę nawet zaraz. :D Niby nie drogo 20 zl+ 5 zl bilet, ale ja jestem kompletnie spłukany. Także będę z dziewczynami....ale duchem. Kibicować będę przed radiem

kyS nzl

Postautor: kyS nzl » 08 lutego 2005, 20:35

fantomik pisze:Jak mi zasponsorujesz, to jadę nawet zaraz. :D Niby nie drogo 20 zl+ 5 zl bilet, ale ja jestem kompletnie spłukany. Także będę z dziewczynami....ale duchem. Kibicować będę przed radiem

fantomik pomoge Ci :!: Potrzebujesz jeszcze tylko 20 zika, bo bilet na Arene to ci moge zasponsorowac 8)

fantomik
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: fantomik » 08 lutego 2005, 20:45

kyS nzl pisze:otrzebujesz jeszcze tylko 20 zika, bo bilet na Arene to ci moge zasponsorowac 8)

Na Arenę jakoś bym uzbierał. Gorzej z dojazdem. Może ktoś się orientuje, czy jest możliwość zapłacenia za podróż w jedną stronę? Po meczu poszedłbym do rodzinki w Poznaniu. :D

kyS nzl

Postautor: kyS nzl » 08 lutego 2005, 20:54

fantomik wjazd na mecz w Pozaniu jest za darmoszke. Zadzwon na 7279501 (numer do siedziby klubu)i sie zapytaj czy mozna w jedna strone. pozdro

fantomik
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: fantomik » 08 lutego 2005, 21:02

kyS nzl pisze:Zadzwon na 7279501 (numer do siedziby klubu)i sie zapytaj czy mozna w jedna strone. pozdro

Thx

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 lutego 2005, 10:11

Panowie!!! po raz drugi informuje wzystkich ze za okazaniem legitymacji albo indeksu wstep na mecz jest CALKOWICIE ZA DARMO :!: :!: :!:

wiec jesli ktos chce jechac to powienien sie martwic TYLKO o koszt ptzrjazdu :!: :!: :!:

pozdrawiam :D
reloaded :]

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

thaaaaa pojedziemy ...

Postautor: sceq » 09 lutego 2005, 11:51

Wiecie jak jest z wyjazdem nach Posen ?? Ludzie dzwonia do klubu z zapytaniem ile jest chetnych .. pan Rysiu mowi ze na razie nie duzo ale duzo osob dzwoni w tej sprawie, wiec zaprasza do klubu w celu wniesienia oplaty w wysokosci 20 zlotych za wyjazd. Odpowiedz w sluchawce brzmi nastepujaco : Eeeeeeeeeeee jak malo wiary to pewnie autobus nie pojedzie .. my tez nie jedziemy .. dobranoc !! <--- cos tu jest nie tak prawda ??!! Dlaczego .. a to dlatego ze pan Rysiu powiedzial ze chetnych dzwonilo conajmniej tylu ze moznaby zapelnic prawie dwa autobusy ... Identycznie bylo z wyjazdem do Ostrovina (marka trunku ktory mozna nabyc w zabce za jedyne 3.90 + 70 gr szklo...-ah te stare dobre czasy-... sponsorujacego druzyne z Ostrowa.. ) .. Postepujmy tak dalej to podejrzewam ze gdyby w chwalecicach byla extraklasa tez bysmy nie zmontowali autobusu .. pozdrawiam !!

Ps. Thomason, wywiadzik godny nagrody pulicera .. gratulacje !! ( lubi karpatke tak :P )

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”