JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
JEDZIEMY (DOJECHALISMY) DO POZNANIA
KK organizuje wyjazd (może tym razem z powodzeniem) na spotkanie w Poznaniu. Wpisowe 20 zł od osoby (koszt autobusu) płatne z góry. Zapisy w sekretariacie klubu do środy do 14 godz. W przypadku małego zainteresowania - odwołania wyjazdu zwracamy kasę.
Zapisujcie się !!!
Zapisujcie się !!!
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Platne z gory
Nie no spoko, ludzie zapisujcie sie bo nei jest daleko i na pewno bedzie rewelka
ps w ekstraklasie to wszystko jest drozsze. Wyjazd do Swarzedza kosztowal 12 zika
ps w ekstraklasie to wszystko jest drozsze. Wyjazd do Swarzedza kosztowal 12 zika
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:
A co ty taki w gorącej wodzie kąpany??? Czemu do nas nie przyjechałeś???
Do was nie przyjechałem bo nie miałem takiego wypadu w planach ani pieniędzy ani ochoty
mawi pisze:Kibice!!! Tylu z was odwiedza nasze gorzowskie forum, wypisuje różne bzdury, uważa się za fachowców od koszykówki i udaje zainteresowanie zespołem ale jak trzeba pokazać że jesteśmy z dziewczynami to ...pustka. Ruszcie się - pokażmy że jesteśmy razem z nimi !!!
Jak mi zasponsorujesz, to jadę nawet zaraz.
-
kyS nzl
-
kyS nzl
thaaaaa pojedziemy ...
Wiecie jak jest z wyjazdem nach Posen ?? Ludzie dzwonia do klubu z zapytaniem ile jest chetnych .. pan Rysiu mowi ze na razie nie duzo ale duzo osob dzwoni w tej sprawie, wiec zaprasza do klubu w celu wniesienia oplaty w wysokosci 20 zlotych za wyjazd. Odpowiedz w sluchawce brzmi nastepujaco : Eeeeeeeeeeee jak malo wiary to pewnie autobus nie pojedzie .. my tez nie jedziemy .. dobranoc !! <--- cos tu jest nie tak prawda ??!! Dlaczego .. a to dlatego ze pan Rysiu powiedzial ze chetnych dzwonilo conajmniej tylu ze moznaby zapelnic prawie dwa autobusy ... Identycznie bylo z wyjazdem do Ostrovina (marka trunku ktory mozna nabyc w zabce za jedyne 3.90 + 70 gr szklo...-ah te stare dobre czasy-... sponsorujacego druzyne z Ostrowa.. ) .. Postepujmy tak dalej to podejrzewam ze gdyby w chwalecicach byla extraklasa tez bysmy nie zmontowali autobusu .. pozdrawiam !!
Ps. Thomason, wywiadzik godny nagrody pulicera .. gratulacje !! ( lubi karpatke tak
)
Ps. Thomason, wywiadzik godny nagrody pulicera .. gratulacje !! ( lubi karpatke tak
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”