Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

fan ŁKS

Postautor: fan ŁKS » 17 września 2008, 14:17

tylko że u Eweliny wszystko współgra ze soba :D :D

uroda idzie jak najbardziej w parze z umiejetnosciami ....

kolejny zazdrośnik........ no i proszę znowu z Leszna...

Gość

Postautor: Gość » 17 września 2008, 14:18

Nikt nie mowi ,ze Ewelina prezentuje na boisku tylko swoja urode. Jest bardzo dobrze zapowiadajcym sie zawodnikiem, w dodatku na swoj wiek przentuje sie niesamowicie dobra gra, lepsza nawet od wiekszosci starszych zawodniczek nie tytlko w Toruniu. Miejmy nadzieje ze zagra w niedziele

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 17 września 2008, 17:26

Anonymous pisze:Nikt nie mowi ,ze Ewelina prezentuje na boisku tylko swoja urode. Jest bardzo dobrze zapowiadajcym sie zawodnikiem, w dodatku na swoj wiek przentuje sie niesamowicie dobra gra, lepsza nawet od wiekszosci starszych zawodniczek nie tytlko w Toruniu. Miejmy nadzieje ze zagra w niedziele

Nie dopuszczam nawet myśli,aby Eweliny w niedzielny wieczór mogło na toruńskim Spożywczaku zabraknąć!!!!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

koszykarz

Postautor: koszykarz » 17 września 2008, 17:58

Uczciwie nie sądziłem że Ewelina będzie sie ocierać o wyjściową piątkę - le jednak szanse ma na to duże....

w wyjściowej raczej nie wyjdzie - ale na 100 % zagra - i jesli dobrze rozpocznie spotkanie to przy szerokim Toruńskim składzie - swoje minuty dostanie...

Czekam na jej pojednynek z Mieloszyńską...

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 17 września 2008, 18:02

heh fan Łks a gdzie ty tam widzisz zazdrosc ? poprostu nei widizalem jak gra i chce zobaczyc co bedzie pokazywal czy to u ciebei jest zazdrosc? bo u mnei to normalne zainteresowanie dziewczyna o ktorej tak duzo sie pisze skoro sie pisze moze jest dobra ale nei widzialem chce zobaczyc i mzoe pozniej cos powiem o niej :)

jak bedzie dobra to za rok ją bierzemy do Leszna misiu ;) zart
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 17 września 2008, 18:09

ja myśle, że "Kobyła" ma małe szanse na gre w "5", ale pozniej złapie rytm i stanie się czołową zawodniczką Torunia...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Gala

Postautor: Gala » 18 września 2008, 06:27

oj sienot podpadasz mi od jakiegos czasu coraz bardziej!!

krzysio
Amator

Postautor: krzysio » 21 września 2008, 20:07

no dobrze, sezon się zaczął i gdzie jest Ewelina? nie ma jej nawet w szerokich składach na plkk.pl

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 21 września 2008, 20:21

kto liczył że pan Mieczysław K. odpuści sprawę tego niefortunnego kontraktu, który Gala podpisała w Lotosie z pewnością się rozczarował. Bez względu na to co piszą ludzie z Torunia itd... ja nie wierzę, że działacze z Gdyni nie potrafią skonstruować poprawnie umowy. ta sprawa będzie sie pewnie jeszcze ciągnąć. Szkoda tylko takiej utalentowanej zawodniczki, która niestety jest bardzo nieodpowiedzialna... :?

Gość

Postautor: Gość » 21 września 2008, 22:15

Mam nadzieje ze sprawa eweliny zakonczy sie pozytywnie w srode ma byc wiadomo co z dlaszym losem tej utalentowanej koszykarki

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 22 września 2008, 06:43

gdziol pisze:kto liczył że pan Mieczysław K. odpuści sprawę tego niefortunnego kontraktu, który Gala podpisała w Lotosie z pewnością się rozczarował. Bez względu na to co piszą ludzie z Torunia itd... ja nie wierzę, że działacze z Gdyni nie potrafią skonstruować poprawnie umowy. ta sprawa będzie sie pewnie jeszcze ciągnąć. Szkoda tylko takiej utalentowanej zawodniczki, która niestety jest bardzo nieodpowiedzialna... :?

dlaczego nieodpowiedzialna? bo nie chce grać w Lotosie? Z tego co wiem to Ewelina,jako pełnoletnia zawodniczka podpisała kontrakt tylko i wyłącznie z Energą. Kontrakt z Lotosem parafował zupełnie ktoś inny....Zgadnijcie kto? :lol: :lol: :lol:

walker
Amator

Postautor: walker » 22 września 2008, 07:08

A ja liczyłem głupi że napiszesz "walker miał racje" :( Hmm no trudno mimo wszystko wolałbym nie mieć racji.Gdyby tak było jak mówisz że to ktoś z Gdyni podpisał kontrakt za p.Gale to łatwo to udowodnić... 8)
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 22 września 2008, 07:26

walker pisze:A ja liczyłem głupi że napiszesz "walker miał racje" :( Hmm no trudno mimo wszystko wolałbym nie mieć racji.Gdyby tak było jak mówisz że to ktoś z Gdyni podpisał kontrakt za p.Gale to łatwo to udowodnić... 8)

a czy ja coś takiego napisałem? Wiem kto podpisał,ale nie powiem... 8) 8) 8) Napewno nikt z Gdyni,ani z Torunia ani z Pernanbuko!!!! 8) 8) 8)
Walker masz swoje chwile i się ciesz!!!! Ewelina nie gra.....satysfakcjonuje Cię to?

walker
Amator

Postautor: walker » 22 września 2008, 07:35

nie, ale 30 minut Oliwki tak :D (może się jednak nie "zmarnuje")
AG

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 22 września 2008, 07:51

walker pisze:nie, ale 30 minut Oliwki tak :D (może się jednak nie "zmarnuje")

grała tyle sam dobrze wiesz dlaczego.... :lol: ale to jest temat o Ewelinie,którą tym samym bardzo serdecznie pozdrawiam. Cały czas trzymam kciuki!!!!

Wróć do „Archiwum”