uroda idzie jak najbardziej w parze z umiejetnosciami ....
kolejny zazdrośnik........ no i proszę znowu z Leszna...
Moderator: Moderatorzy
Anonymous pisze:Nikt nie mowi ,ze Ewelina prezentuje na boisku tylko swoja urode. Jest bardzo dobrze zapowiadajcym sie zawodnikiem, w dodatku na swoj wiek przentuje sie niesamowicie dobra gra, lepsza nawet od wiekszosci starszych zawodniczek nie tytlko w Toruniu. Miejmy nadzieje ze zagra w niedziele
gdziol pisze:kto liczył że pan Mieczysław K. odpuści sprawę tego niefortunnego kontraktu, który Gala podpisała w Lotosie z pewnością się rozczarował. Bez względu na to co piszą ludzie z Torunia itd... ja nie wierzę, że działacze z Gdyni nie potrafią skonstruować poprawnie umowy. ta sprawa będzie sie pewnie jeszcze ciągnąć. Szkoda tylko takiej utalentowanej zawodniczki, która niestety jest bardzo nieodpowiedzialna...
walker pisze:A ja liczyłem głupi że napiszesz "walker miał racje"Hmm no trudno mimo wszystko wolałbym nie mieć racji.Gdyby tak było jak mówisz że to ktoś z Gdyni podpisał kontrakt za p.Gale to łatwo to udowodnić...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości