Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg
Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:
Klub TS OSTROVIA informuje, że spotkanie z Cukierkami Odrą Brzeg rozegrane zostanie w najbliższy PIĄTEK (11 lutego 2005) o godzinie 18! Mecz jak zawsze odbędzie się w hali przy ulicy Krotoszyńskiej.
Wydaje się, że to spotkanie i czwartkowe w Łodzi powie nam kto zostanie na pewno w ekstraklasie a kto będzie musiał rywalizować z Meblotapem o utrzymanie.
8. ŁKS Łódź 16 20 4 12 969 1186 0,8170
9. TS Ostrovia Ostrów Wlkp 16 20 4 12 939 1282 0,7324
10. MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm 16 18 2 14 1046 1213 0,8623
M Pkt W P Zd. St. Zd./St.
Oficjalne stanowisko w tej sprawie mówi: w wypadku równej ilości punktów liczy się bilans bezposredni. Ten z koleji jest równy miedzy Ostrovią a ŁKS. W wypadku równej ilości punktów bilans zdobytych i straconych. Cóż dużo pisać jak będzie równo ŁKS jest w ekstraklasie na bank. Jeżeli Ostrovia wygra z Odrą a ŁKS przegra do końca wszystko to OSTROVIA jest pewna.
Brzeg nadal walczy o piąte miejsce. Zobaczymy co to będzie!
Klub TS OSTROVIA informuje, że spotkanie z Cukierkami Odrą Brzeg rozegrane zostanie w najbliższy PIĄTEK (11 lutego 2005) o godzinie 18! Mecz jak zawsze odbędzie się w hali przy ulicy Krotoszyńskiej.
Wydaje się, że to spotkanie i czwartkowe w Łodzi powie nam kto zostanie na pewno w ekstraklasie a kto będzie musiał rywalizować z Meblotapem o utrzymanie.
8. ŁKS Łódź 16 20 4 12 969 1186 0,8170
9. TS Ostrovia Ostrów Wlkp 16 20 4 12 939 1282 0,7324
10. MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm 16 18 2 14 1046 1213 0,8623
M Pkt W P Zd. St. Zd./St.
Oficjalne stanowisko w tej sprawie mówi: w wypadku równej ilości punktów liczy się bilans bezposredni. Ten z koleji jest równy miedzy Ostrovią a ŁKS. W wypadku równej ilości punktów bilans zdobytych i straconych. Cóż dużo pisać jak będzie równo ŁKS jest w ekstraklasie na bank. Jeżeli Ostrovia wygra z Odrą a ŁKS przegra do końca wszystko to OSTROVIA jest pewna.
Brzeg nadal walczy o piąte miejsce. Zobaczymy co to będzie!
Re: Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg
mati pisze:Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:
Ja już sam nie wiem co jest grane z tym terminem spotkania. Miał byc w sobote. potem okazało sie ze jest w niedziele, wczoraj kierownik powiedział nam ze jest w sobote a tu znów okazuje sie ze jest jednak w piątek. Juz sam nie wiem kiedy mam przyjechać do tego Ostrowa
- Intarex
- Żak
- Kontaktowanie:
w sobote być nie moze, bo również o 18 grają koszykarze Gipsaru, jak tu sie rozkraczyc
dzialacze Ovii zawsze przekadali na niedziele. Ten piątek to niewiem czyj to wymysl
Gdzieś ostatnio czytalem czy slyszalem ze dzień oraz godzine ustala gospodarz zawodow i goscie muszą sie w tym terminie stawic. np. Plkk ustala termin danej kolejki na sobote- niedziele i wtym terminie mecz musi być rozegrany. No chyba ze wynikną jakieś nieprzewidziane okoliczności. Chyba sie nie myle? :>
-
Gościu
Re: Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg
GURU pisze:mati pisze:Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:
Ja już sam nie wiem co jest grane z tym terminem spotkania. Miał byc w sobote. potem okazało sie ze jest w niedziele, wczoraj kierownik powiedział nam ze jest w sobote a tu znów okazuje sie ze jest jednak w piątek. Juz sam nie wiem kiedy mam przyjechać do tego Ostrowa![]()
![]()
Moze przyjade juz w czwartek i będe czekał i codziennie przychodził pod hale. A tak na poważnie to trzeba sie dokładnie dowiedzieć o ten termin. Mati czy jesteś na 100% pewny że jest to piątek?
To ze takie zamieszanie z tym meczem to wina kierownictwa zespołu z Brzegu ktore nie zgodziło sie na przełozenie meczu na niedziele i dlatego mecz odbedzie sie w piatek o godzinie 18.00
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
MECZ ROZEGRANY ZOSTANIE W NIEDZIELĘ O 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przed kilkoma chwilami otrzymałem taką wiadomość!!!!!!!!! Wiceprezes powiedział, że Brzeg robi takie zamieszanie z tym terminem. Najpierw sobota, później miał być piątek. Ostatecznie jednak spotkanie będzie w niedzielę o 17! Czyli jest szansa, że nasz (kibiców) mecz wypali! Zobaczymy jeszcze się dowiem więcej!
200% mecz w NIEDZIELE o 17!!!!
200% mecz w NIEDZIELE o 17!!!!
Intarex pisze:Brzeg ostatnio bodajze 2 razy z rzedu gral w niedziele - znudzil im się ten termin?jesli sie nie myle to w niedziele zwyciezali . Tym razem jedank bedzie inaczej
Oczywiście, że będzie inaczej, bo wygramy więcej niż 1 punktem
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
qiero pisze:Intarex pisze:Brzeg ostatnio bodajze 2 razy z rzedu gral w niedziele - znudzil im się ten termin?jesli sie nie myle to w niedziele zwyciezali . Tym razem jedank bedzie inaczej
Oczywiście, że będzie inaczej, bo wygramy więcej niż 1 punktem
Wy chcecie wygrać? Z czym do ludu
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”