Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg

Postautor: mati » 07 lutego 2005, 13:04

Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:

Klub TS OSTROVIA informuje, że spotkanie z Cukierkami Odrą Brzeg rozegrane zostanie w najbliższy PIĄTEK (11 lutego 2005) o godzinie 18! Mecz jak zawsze odbędzie się w hali przy ulicy Krotoszyńskiej.

Wydaje się, że to spotkanie i czwartkowe w Łodzi powie nam kto zostanie na pewno w ekstraklasie a kto będzie musiał rywalizować z Meblotapem o utrzymanie.

8. ŁKS Łódź 16 20 4 12 969 1186 0,8170
9. TS Ostrovia Ostrów Wlkp 16 20 4 12 939 1282 0,7324
10. MEBLOTAP AZS PWSZ Chełm 16 18 2 14 1046 1213 0,8623

M Pkt W P Zd. St. Zd./St.

Oficjalne stanowisko w tej sprawie mówi: w wypadku równej ilości punktów liczy się bilans bezposredni. Ten z koleji jest równy miedzy Ostrovią a ŁKS. W wypadku równej ilości punktów bilans zdobytych i straconych. Cóż dużo pisać jak będzie równo ŁKS jest w ekstraklasie na bank. Jeżeli Ostrovia wygra z Odrą a ŁKS przegra do końca wszystko to OSTROVIA jest pewna.

Brzeg nadal walczy o piąte miejsce. Zobaczymy co to będzie!

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg

Postautor: GURU » 07 lutego 2005, 13:35

mati pisze:Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:

Klub TS OSTROVIA informuje, że spotkanie z Cukierkami Odrą Brzeg rozegrane zostanie w najbliższy PIĄTEK (11 lutego 2005) o godzinie 18! Mecz jak zawsze odbędzie się w hali przy ulicy Krotoszyńskiej.

Ja już sam nie wiem co jest grane z tym terminem spotkania. Miał byc w sobote. potem okazało sie ze jest w niedziele, wczoraj kierownik powiedział nam ze jest w sobote a tu znów okazuje sie ze jest jednak w piątek. Juz sam nie wiem kiedy mam przyjechać do tego Ostrowa :?: :?: :?: Moze przyjade juz w czwartek i będe czekał i codziennie przychodził pod hale. A tak na poważnie to trzeba sie dokładnie dowiedzieć o ten termin. Mati czy jesteś na 100% pewny że jest to piątek?

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 07 lutego 2005, 13:37

Wg PLKK mecz jest w sobote o 18:00 :roll:

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 07 lutego 2005, 13:52

w sobote być nie moze, bo również o 18 grają koszykarze Gipsaru, jak tu sie rozkraczyc :D :wink: dzialacze Ovii zawsze przekadali na niedziele. Ten piątek to niewiem czyj to wymysl :) Gdzieś ostatnio czytalem czy slyszalem ze dzień oraz godzine ustala gospodarz zawodow i goscie muszą sie w tym terminie stawic. np. Plkk ustala termin danej kolejki na sobote- niedziele i wtym terminie mecz musi być rozegrany. No chyba ze wynikną jakieś nieprzewidziane okoliczności. Chyba sie nie myle? :>

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 07 lutego 2005, 13:54

Przypomnialo mi sie ze widzialem dziś plakat na miescie. <b>Mecz w piątek o 18:00</b> - czyli tak jak Mati pisał wcześniej :)

Gościu

Re: Przed meczem: Ostrovia- Odra Brzeg

Postautor: Gościu » 07 lutego 2005, 14:59

GURU pisze:
mati pisze:Postanowiłem już ten temat dać ponieważ jak wiadomo zmieniony został termin tego spotkania. Wielu forumowiczów się wybiera na to spotkanie i myślę, że nie każdy wie o zmianie a więc:

Ja już sam nie wiem co jest grane z tym terminem spotkania. Miał byc w sobote. potem okazało sie ze jest w niedziele, wczoraj kierownik powiedział nam ze jest w sobote a tu znów okazuje sie ze jest jednak w piątek. Juz sam nie wiem kiedy mam przyjechać do tego Ostrowa :?: :?: :?: Moze przyjade juz w czwartek i będe czekał i codziennie przychodził pod hale. A tak na poważnie to trzeba sie dokładnie dowiedzieć o ten termin. Mati czy jesteś na 100% pewny że jest to piątek?

To ze takie zamieszanie z tym meczem to wina kierownictwa zespołu z Brzegu ktore nie zgodziło sie na przełozenie meczu na niedziele i dlatego mecz odbedzie sie w piatek o godzinie 18.00

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 07 lutego 2005, 15:04

Czyli z tego wszystkiego wynika że mecz jest w piątek. Myśle że troche będzie to nie na ręke niektórym osobom , które bedą chciały jechać do Ostrowa ale na bank skręci sie ekipę. A z drugiej strony z tego meczu kibiców chyba nici będą.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 lutego 2005, 16:34

MECZ ROZEGRANY ZOSTANIE W NIEDZIELĘ O 17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przed kilkoma chwilami otrzymałem taką wiadomość!!!!!!!!! Wiceprezes powiedział, że Brzeg robi takie zamieszanie z tym terminem. Najpierw sobota, później miał być piątek. Ostatecznie jednak spotkanie będzie w niedzielę o 17! Czyli jest szansa, że nasz (kibiców) mecz wypali! Zobaczymy jeszcze się dowiem więcej!

200% mecz w NIEDZIELE o 17!!!!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 lutego 2005, 16:48

Nie piszcie, że Brzeg robi zamieszanie, Brzeg tylko nie zgadza się na piątek, to wszystko, z tego co wiem, to PLKK wcześniej się nie zgadzała na przełożenie na niedzielę.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 07 lutego 2005, 16:54

W każdym razie jest cyrk niezły. Zawsze komus musi coś nie pasować. Mniejsza z tym. NIEDZIELA 17 to ostateczny termin!

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 lutego 2005, 16:59

mati pisze:W każdym razie jest cyrk niezły. Zawsze komus musi coś nie pasować. Mniejsza z tym. NIEDZIELA 17 to ostateczny termin!

Jak dla mnie może być :D

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 07 lutego 2005, 17:40

No lepiej juz chyba nie moglo byc. Mam nadzieje ze juz na pewno sie nic nie zmieni i bedziemy mogli przyjechac wieksza ekipa w NIEDZIELE O 17 :lol:

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 08 lutego 2005, 01:16

Brzeg ostatnio bodajze 2 razy z rzedu gral w niedziele - znudzil im się ten termin? :) jesli sie nie myle to w niedziele zwyciezali . Tym razem jedank bedzie inaczej :)

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 08 lutego 2005, 06:23

Intarex pisze:Brzeg ostatnio bodajze 2 razy z rzedu gral w niedziele - znudzil im się ten termin? :) jesli sie nie myle to w niedziele zwyciezali . Tym razem jedank bedzie inaczej :)

Oczywiście, że będzie inaczej, bo wygramy więcej niż 1 punktem :D

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 08 lutego 2005, 17:49

qiero pisze:
Intarex pisze:Brzeg ostatnio bodajze 2 razy z rzedu gral w niedziele - znudzil im się ten termin? :) jesli sie nie myle to w niedziele zwyciezali . Tym razem jedank bedzie inaczej :)

Oczywiście, że będzie inaczej, bo wygramy więcej niż 1 punktem :D

Wy chcecie wygrać? Z czym do ludu :wink: :wink: :wink: Heh...a tak naprawdę zapowiada się zarypisty meczyk! A może kibice zamiast się zwalczać usiądziemy razem i będziemy na przemian skandować Odra i Ostrovia? I niech wygra lepszy :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”