III kolejka FGE: Energa Toruń - Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
III kolejka FGE: Energa Toruń - Wisła Kraków
28.09.08 godz. 18:30
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
rzymi pisze:To chyba hit 3. kolejki, nieprawdaż?
Z pewnością
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
to prawdarzymi pisze:a poza tym w zeszłym sezonie Wiśle dosyć ciężko grało się przeciwko Toruniankom..
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
krysti10 pisze:rzymi pisze:To chyba hit 3. kolejki, nieprawdaż?
Wydaje się to być hit tej kolejki, a czy mecz będzie cacięty to zobaczymy.![]()
A swoją drogą to czemu Canty gra tak krótko narazie na parkiecie?? W ostatnim spotkaniu Wisły zagrała niespełna 10 minut. To taka taktyka??
Canty 10minu ?? Obudz sie czlowieku
Chyba chodziło ci o Marte Fernandez
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
krysti10 pisze:rzymi pisze:To chyba hit 3. kolejki, nieprawdaż?
Wydaje się to być hit tej kolejki, a czy mecz będzie cacięty to zobaczymy.![]()
A swoją drogą to czemu Canty gra tak krótko narazie na parkiecie?? W ostatnim spotkaniu Wisły zagrała niespełna 10 minut. To taka taktyka??
Zamilcz dzieciaku :/ ... Nie dosc ze bledy gramatyczne, literówki to jeszcze myli nazwiska :/ boze ....
-
koszykarz
- hellraiser
- Junior
-
koszykarz
no własnie - Chamique raczej nikt nie zatrzyma więc raczej trzeba się skoncentrować na innych zawodniczkach...
na pewno Shenna Moore a w szczegolności Krawiec nie bedą odpuszczać Skerze , Canty czy Fernandez - a pod koszem ???
szansę mamy bo Gulak ma podobne warunki jak Kobryn ...
Jedynie własńie na pozycji 3/4 - Holdsclaw Wisła ma sporą przewagę...
Ale liczę że Katarzynki zawalczą o wygraną...
na pewno Shenna Moore a w szczegolności Krawiec nie bedą odpuszczać Skerze , Canty czy Fernandez - a pod koszem ???
szansę mamy bo Gulak ma podobne warunki jak Kobryn ...
Jedynie własńie na pozycji 3/4 - Holdsclaw Wisła ma sporą przewagę...
Ale liczę że Katarzynki zawalczą o wygraną...
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
rodgers-kibic z torunia pisze:szanse na zwyciestwo maja obie druzyny.Mi sie wydaje, że obecnie troche lepiej prezentują sie Katarzynki.
Liczę na zmęczenie Wisly po wczorajszym meczu i udany debiuy Eweliny w naszych barwach w oficjalnym meczu.
Chociaz licze na niespodzianke...
ale radze koledze niech zmieni "dilera" bo go oszukuje
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Mam nadzieję , że twardą obroną zdołamy wygrać ten mecz
Jeżeli Energa będzie miała dobry dzień to może być różnie i tego się obawiam najbardziej (a zarazem jedynie tego
) Z przodu Canty , CH. jak zrobią swoje to będzie dobrze. Mimo wszystko stawiam na to , iż będzie to zacięty mecz bo Energa to solidna i dobra drużyna .
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
Wiślak PB pisze:Mam nadzieję , że twardą obroną zdołamy wygrać ten meczJeżeli Energa będzie miała dobry dzień to może być różnie i tego się obawiam najbardziej (a zarazem jedynie tego
) Z przodu Canty , CH. jak zrobią swoje to będzie dobrze. Mimo wszystko stawiam na to , iż będzie to zacięty mecz bo Energa to solidna i dobra drużyna .
Nie mówmy hop,że Energa to dobra i solidna druzyna(chociaż ja jako Jej kibic bardzo bym chciał). Dziewczyny z Torunia jeszcze nic tak naprawdę nie zrobiły. Porażka po ładnym meczu mnie jednak nie satysfakcjonuje. Liczą się punkty,a tych Katarzynki mają jak narazie trzy!!!
-
koszykarz
szkoda że nie udało się Toruniankom wygrać w Gdyni - bo wtedy mielibyśmy już na starcie niezly kapitał a i przeciwko Wiśle wtedy by sie grało lżej...
Ważne że sama gra i styl robia nadzieje że jednak coś moze być z tego w przyszłości...
Mam nadzieje że dzisiejszy mecz będzie bardzo ciekawy i na styku...
Ważne że sama gra i styl robia nadzieje że jednak coś moze być z tego w przyszłości...
Mam nadzieje że dzisiejszy mecz będzie bardzo ciekawy i na styku...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”