III kolejka FGE: Energa Toruń - Wisła Kraków

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

III kolejka FGE: Energa Toruń - Wisła Kraków

Postautor: Ałgaja » 26 września 2008, 21:31

28.09.08 godz. 18:30
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 września 2008, 21:38

To chyba hit 3. kolejki, nieprawdaż?
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 26 września 2008, 21:43

rzymi pisze:To chyba hit 3. kolejki, nieprawdaż?

Z pewnością :D Jest to także mecz z wieloma "podtekstami" :D Ciekawe czy Omanic przygotował coś specjalnego na Wisłę 8) 8) :lol:
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 września 2008, 21:46

a poza tym w zeszłym sezonie Wiśle dosyć ciężko grało się przeciwko Toruniankom.. ;)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 26 września 2008, 22:13

rzymi pisze:a poza tym w zeszłym sezonie Wiśle dosyć ciężko grało się przeciwko Toruniankom.. ;)
to prawda :lol: ciekawe czy znowu będzie widać brak ADF....
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 27 września 2008, 11:42

krysti10 pisze:

Wydaje się to być hit tej kolejki, a czy mecz będzie cacięty to zobaczymy. :D

A swoją drogą to czemu Canty gra tak krótko narazie na parkiecie?? W ostatnim spotkaniu Wisły zagrała niespełna 10 minut. To taka taktyka??

Canty 10minu ?? Obudz sie czlowieku :lol: :lol: :lol:
Chyba chodziło ci o Marte Fernandez 8)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 27 września 2008, 12:11

krysti10 pisze:

Wydaje się to być hit tej kolejki, a czy mecz będzie cacięty to zobaczymy. :D

A swoją drogą to czemu Canty gra tak krótko narazie na parkiecie?? W ostatnim spotkaniu Wisły zagrała niespełna 10 minut. To taka taktyka??

Zamilcz dzieciaku :/ ... Nie dosc ze bledy gramatyczne, literówki to jeszcze myli nazwiska :/ boze ....

koszykarz

Postautor: koszykarz » 27 września 2008, 12:57

Realnie oceniam szansę obu zespołów - liczę na zmęczenie Wiślaczek - co chyba może być zrozumiałe...

Licze że Holie Merideth pokaże sie z lepszej strony niż w Gdyni - wtedy jest szansa powalczyć z mistrzyniami...
mecze w ostatnich 2 sezonach były zacięte...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 27 września 2008, 14:45

Najważniejsze dla Energi będzie zatrzymanie pod koszem Boby, bo Toruń to taki zespół bez centra. Mam nadzieje że Gulak poradzi sobie z Kobryn. (wbij ją w ziemie :twisted: :twisted: :twisted: )

C.H. niestety nikt nie zatrzyma. trzeba się liczyć że rzuci te 20-25 pkt. :? :?

Liczę na zwycięstwo Torunia i małą zemstę Moniki K.
Obrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 27 września 2008, 16:50

no własnie - Chamique raczej nikt nie zatrzyma więc raczej trzeba się skoncentrować na innych zawodniczkach...

na pewno Shenna Moore a w szczegolności Krawiec nie bedą odpuszczać Skerze , Canty czy Fernandez - a pod koszem ???

szansę mamy bo Gulak ma podobne warunki jak Kobryn ...

Jedynie własńie na pozycji 3/4 - Holdsclaw Wisła ma sporą przewagę...

Ale liczę że Katarzynki zawalczą o wygraną...

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 28 września 2008, 12:05

szanse na zwyciestwo maja obie druzyny.Mi sie wydaje, że obecnie troche lepiej prezentują sie Katarzynki.
Liczę na zmęczenie Wisly po wczorajszym meczu i udany debiuy Eweliny w naszych barwach w oficjalnym meczu.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 września 2008, 12:43

rodgers-kibic z torunia pisze:szanse na zwyciestwo maja obie druzyny.Mi sie wydaje, że obecnie troche lepiej prezentują sie Katarzynki.
Liczę na zmęczenie Wisly po wczorajszym meczu i udany debiuy Eweliny w naszych barwach w oficjalnym meczu.

:lol: :lol: :lol:

Chociaz licze na niespodzianke...
ale radze koledze niech zmieni "dilera" bo go oszukuje :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 28 września 2008, 12:58

Mam nadzieję , że twardą obroną zdołamy wygrać ten mecz :) Jeżeli Energa będzie miała dobry dzień to może być różnie i tego się obawiam najbardziej (a zarazem jedynie tego :D ) Z przodu Canty , CH. jak zrobią swoje to będzie dobrze. Mimo wszystko stawiam na to , iż będzie to zacięty mecz bo Energa to solidna i dobra drużyna .
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 września 2008, 14:08

Wiślak PB pisze:Mam nadzieję , że twardą obroną zdołamy wygrać ten mecz :) Jeżeli Energa będzie miała dobry dzień to może być różnie i tego się obawiam najbardziej (a zarazem jedynie tego :D ) Z przodu Canty , CH. jak zrobią swoje to będzie dobrze. Mimo wszystko stawiam na to , iż będzie to zacięty mecz bo Energa to solidna i dobra drużyna .

Nie mówmy hop,że Energa to dobra i solidna druzyna(chociaż ja jako Jej kibic bardzo bym chciał). Dziewczyny z Torunia jeszcze nic tak naprawdę nie zrobiły. Porażka po ładnym meczu mnie jednak nie satysfakcjonuje. Liczą się punkty,a tych Katarzynki mają jak narazie trzy!!!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

koszykarz

Postautor: koszykarz » 28 września 2008, 15:49

szkoda że nie udało się Toruniankom wygrać w Gdyni - bo wtedy mielibyśmy już na starcie niezly kapitał a i przeciwko Wiśle wtedy by sie grało lżej...

Ważne że sama gra i styl robia nadzieje że jednak coś moze być z tego w przyszłości...

Mam nadzieje że dzisiejszy mecz będzie bardzo ciekawy i na styku...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”