garnett pisze:To chyba rozwiewa wszystkie Twoje wątpliwości BARTOLINO..?
MiZo Pécs 2010 – SEAT Foton Győr 83-62 (21-8, 23-16, 14-16, 25-22)
Pécs, 2000 néző. Vezette: Mintál Csaba, Szabó István.
MiZo Pécs 2010: Iványi 8, Mazzante 2, Vajda 32/6, Mészáros 7/6, Queenan 4. Csere: Graziane 9, Somogyi 6, Ruják 4, Raksányi 8/3, Késői 3/3. Edző: Fűzy Ákos.
SEAT Foton Győr: Borovickova 9/3, Fűrész 8/3, Vida 2, Imbergerova 15/6, Radunovic 10/3. Csere: Kovács -, Izsák 3, Antolovics 2, Keller 9, Varga 4. Edző: Tapodi Péter.
Zdecydowanie rozwiewa.
Co do draftu:
1. Godzina może być, jakbym nie był obecny Greebo jest w posiadaniu mojego numeru telefonu
2. Podział na 4 grupy bardzo dobry, pomysł Garnetta żeby zamiast pauzowania grać z przeciwinikem pauzującym w grupie sąsiedniej też całkiem fajny.
Zdecydowanie jestem przeciwny graniu PO już w 10 kolejce RS. To jest najbardziej niespodziewana kolejka, w której część drużyn ma już ustalone miejsce w tabeli i często gra więcej rezerwowymi oszczędzając podstawowe zawodniczki. To może spowowdować dużą loteryjność naszych PO. Dlatego zdecydowanie popieram 4 grupy.
3. Jeśli jednak większość będzie za opcją 2 grup po 10 osób to zdecydowanie tylko 10 zawodniczek w drużynie. Końcowe dwie rundy dratfu przy 12 rundach to będą już "odpady". Oczywiście wtedy wystawiamy 7 na kolejkę. Zachowanie 6 spoza Europy i 4 na kolejkę może pozostać.
4. Co do rezerwowych, tu jestem najbardziej niezdecydowany... Chyba jednak jestem za opcją o połowie evalu. Będzie to okazja wykazania się trenerskim nosem i wybrania odpowiedniego składu.
Tyle moich przemyśleń, a oczywiście podporządkuje się woli większości bądź Szefa...