jak myslicie?kto wygra? ja mocno wierze w sukces "naszych" akademiczek i dobry wystep przed wlasna publicznoscia(oby duza)
Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp
to sptokanie odbedzie sie juz w sobote i jest przedostatnim wystepem naszych akademiczkek w rundzie zasadniczej sezony przed wlasna publicznoscia. jesli chcemy myslec o piatej lokacie przed play-offami to zarowno ten mecz jaki kolejny(z CCC) musimy bezwzglednie wygrac. koszykarki z gorzowa odniosly ostatnio serie porazek, w czwartek graja mecz z ŁKS; byc moze beda zmeczone co zwieksza nasze szanse choc przeciez tegoroczny beniaminek nieraz pokazal juz pazurki w tym sezonie....
jak myslicie?kto wygra? ja mocno wierze w sukces "naszych" akademiczek i dobry wystep przed wlasna publicznoscia(oby duza)
reloaded :]
Re: Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów
Mytek pisze:... koszykarki z gorzowa odniosly ostatnio serie porazek, w czwartek graja mecz z ŁKS; byc moze beda zmeczone co zwieksza nasze szanse choc przeciez tegoroczny beniaminek nieraz pokazal juz pazurki w tym sezonie....
mytek.. obawiam sie cobyś nie miał racji z tym zmęczeniem
co do wyjazdu do was, nasi kibice narazie tylko dzwonia i jak sceq napisał rozmowa kończy sie na słowach...eeeeeeeeeeeeeeeeeee tak mało? porażka cholera jasna. a dzwoniło tyle ludzi ze małoby było 2 autobusów, ale jak znam nasza publike to tylko potrafia gadac...(moze wjade im na ambicje takim gadanie... hihi)
pozdro
dziewczyny powodzonka równiez w poznaniu
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Thomas72! u nas bylo podobnie: na poczatku chetnych od groma i jeszcze troche a jak przeszlo co do czego to zostalo 6 osob plus jeszcze dwoch "bonusowych" starszych panow co daje razem liczbe 8 kibicow
oczywiscie frekwencja jest bardzo wazna, ale najwazniejsze ze koszykarki widza ze ktos chce za nimi jezdzic i maja dla kogo grac
a co do meczu: mam nadzieje ze pokazecie pazurki, ale w meczu z ŁKSem, a nie z naszym AZSem. licze na to ze dwa punkty pozostana w poznaniu
oczywiscie frekwencja jest bardzo wazna, ale najwazniejsze ze koszykarki widza ze ktos chce za nimi jezdzic i maja dla kogo grac
a co do meczu: mam nadzieje ze pokazecie pazurki, ale w meczu z ŁKSem, a nie z naszym AZSem. licze na to ze dwa punkty pozostana w poznaniu
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Bedzie dobrze! Mysle ze toi bedzie latwe i efektowne zwyciestwo.
Oczywiscie to nie swiadczy o braku szacunku dla rywala.
Ale takie mam przeczucie.
A o to pewna piesn:
Czy wszyscy są szczęśliwi - Yes
Że dziś AZS gra - Yes
Bo tylko nasz AZS - Yes
Mistrzostwo Polski ma - Yes
Oczywiscie to nie swiadczy o braku szacunku dla rywala.
Ale takie mam przeczucie.
A o to pewna piesn:
Czy wszyscy są szczęśliwi - Yes
Że dziś AZS gra - Yes
Bo tylko nasz AZS - Yes
Mistrzostwo Polski ma - Yes
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Mytek pisze:thomas! przeciez to przyspiewka tylko...w dodatku chyba na poczekaniu wymyslona przez Marasa, bo jeszcze czegos takiego nigdy sie spiewalismy......
To wy moze jeszcze sobie w sobote poczekacie, a my mecz wygramy
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Gość
Mytek pisze:thomas! przeciez to przyspiewka tylko...w dodatku chyba na poczekaniu wymyslona przez Marasa, bo jeszcze czegos takiego nigdy sie spiewalismy......
mytek przeciez ja sie smieje i was draznie, bez urazy... wiem ze to przyśpiewka i przenośnia, bo wszyscy wiedza ze do góry tabeli duzo wam brakuje tak jak nam... pozdro
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Anonymous pisze:Może najpierw Gorzów niech pokaże czy jest w stanie wygrać ze słabszym zespołem z Lodzi a póżniej marzy o wygranej z Poznaniem.
Dobrze powiedziane! Jakoś niestety Gorzów przegrał z ŁKS-em to z nami nie jest na pozycji lidera raczej ale wszystko sie zdaża, moze akurat nastąpi ten przełom w Poznaniu (oby nie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”