Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów Wlkp

Postautor: Mytek » 09 lutego 2005, 10:29

to sptokanie odbedzie sie juz w sobote i jest przedostatnim wystepem naszych akademiczkek w rundzie zasadniczej sezony przed wlasna publicznoscia. jesli chcemy myslec o piatej lokacie przed play-offami to zarowno ten mecz jaki kolejny(z CCC) musimy bezwzglednie wygrac. koszykarki z gorzowa odniosly ostatnio serie porazek, w czwartek graja mecz z ŁKS; byc moze beda zmeczone co zwieksza nasze szanse choc przeciez tegoroczny beniaminek nieraz pokazal juz pazurki w tym sezonie....
jak myslicie?kto wygra? ja mocno wierze w sukces "naszych" akademiczek i dobry wystep przed wlasna publicznoscia(oby duza) :)
reloaded :]

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Re: Przed meczem: AZS Poznań - AZS PWSZ TelecomMedia Gorzów

Postautor: thomas72 » 09 lutego 2005, 14:59

Mytek pisze:... koszykarki z gorzowa odniosly ostatnio serie porazek, w czwartek graja mecz z ŁKS; byc moze beda zmeczone co zwieksza nasze szanse choc przeciez tegoroczny beniaminek nieraz pokazal juz pazurki w tym sezonie....
jak myslicie?kto wygra? ja mocno wierze w sukces "naszych" akademiczek i dobry wystep przed wlasna publicznoscia(oby duza) :)

mytek.. obawiam sie cobyś nie miał racji z tym zmęczeniem :cry: ale szczerze wierze w , jak to nazwałes, pazurki naszych dziewczyn i ze zrobia naszym kibicom wielka przyjemność.
co do wyjazdu do was, nasi kibice narazie tylko dzwonia i jak sceq napisał rozmowa kończy sie na słowach...eeeeeeeeeeeeeeeeeee tak mało? porażka cholera jasna. a dzwoniło tyle ludzi ze małoby było 2 autobusów, ale jak znam nasza publike to tylko potrafia gadac...(moze wjade im na ambicje takim gadanie... hihi)
pozdro
dziewczyny powodzonka równiez w poznaniu
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 lutego 2005, 15:46

Thomas72! u nas bylo podobnie: na poczatku chetnych od groma i jeszcze troche a jak przeszlo co do czego to zostalo 6 osob plus jeszcze dwoch "bonusowych" starszych panow co daje razem liczbe 8 kibicow :)
oczywiscie frekwencja jest bardzo wazna, ale najwazniejsze ze koszykarki widza ze ktos chce za nimi jezdzic i maja dla kogo grac :D
a co do meczu: mam nadzieje ze pokazecie pazurki, ale w meczu z ŁKSem, a nie z naszym AZSem. licze na to ze dwa punkty pozostana w poznaniu :)

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 09 lutego 2005, 15:56

mytek z tymi pazurkami to jak sam śledzisz nasze poczynania to róznie bywa... a gdzie zostana punkty to czas pokaze, zostało kilka dni. ale wiesz serce moje bije dla azs-u ale z gorzowa :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 09 lutego 2005, 16:00

thomas72 pisze:.... ale wiesz serce moje bije dla azs-u ale z gorzowa :wink:

alez ja to wiem i nie zamierzam tego zmieniac :) :)

tak wiec:czekamy :wink:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 09 lutego 2005, 20:01

Oczywiscie ze czekamy! Ja mam nadzieje ze nasze dziewczyny powtorza ten sukces kiedy graly w hali w Gorzowie i je tam dopingowalismy, chociaz AZS PWSZ moze sie po seri porazek narodzic od nowa i pokonac nasze dziewczyny - czego bym nie chcial. pozdro

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 lutego 2005, 22:59

Bedzie dobrze! Mysle ze toi bedzie latwe i efektowne zwyciestwo. :D
Oczywiscie to nie swiadczy o braku szacunku dla rywala.
Ale takie mam przeczucie.

A o to pewna piesn:

Czy wszyscy są szczęśliwi - Yes
Że dziś AZS gra - Yes
Bo tylko nasz AZS - Yes
Mistrzostwo Polski ma - Yes
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 10 lutego 2005, 12:40

MARAS pisze:(...) Ale takie mam przeczucie.(...)

obyś sie mylił :!: :!: :!:

MARAS pisze:(...) Czy wszyscy są szczęśliwi - Yes
Że dziś AZS gra - Yes
Bo tylko nasz AZS - Yes
Mistrzostwo Polski ma - Yes

No właśnie... co do pieśni...

Marzeniaaaa... te duże i te maleńkie... marzeniaaaaa ... tralalalalala
Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 10 lutego 2005, 13:14

thomas! przeciez to przyspiewka tylko...w dodatku chyba na poczekaniu wymyslona przez Marasa, bo jeszcze czegos takiego nigdy sie spiewalismy......

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 10 lutego 2005, 13:57

Mytek pisze:thomas! przeciez to przyspiewka tylko...w dodatku chyba na poczekaniu wymyslona przez Marasa, bo jeszcze czegos takiego nigdy sie spiewalismy......

To wy moze jeszcze sobie w sobote poczekacie, a my mecz wygramy :D
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 10 lutego 2005, 14:58

DO BOJU GORZÓW. MUSICIE WYGRAĆ Z POZNANIEM. BĘDE TRZYMAŁ ZA WAS KCIUKI. MAM NADZIEJE ZE WASZE KOSZYKARKI BEDA CHCIAŁY SIE ZREHABILITOWAĆ NA NIESZCZĘŚLIWĄ PORAŻKĘ Z NAMI I ZMOBILIZUJĄ SIE I WYGRAJĄ.

Gość

Postautor: Gość » 10 lutego 2005, 15:31

Może najpierw Gorzów niech pokaże czy jest w stanie wygrać ze słabszym zespołem z Lodzi a póżniej marzy o wygranej z Poznaniem.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 10 lutego 2005, 15:38

Mytek pisze:thomas! przeciez to przyspiewka tylko...w dodatku chyba na poczekaniu wymyslona przez Marasa, bo jeszcze czegos takiego nigdy sie spiewalismy......

mytek przeciez ja sie smieje i was draznie, bez urazy... wiem ze to przyśpiewka i przenośnia, bo wszyscy wiedza ze do góry tabeli duzo wam brakuje tak jak nam... pozdro
Obrazek

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 11 lutego 2005, 09:46

Anonymous pisze:Może najpierw Gorzów niech pokaże czy jest w stanie wygrać ze słabszym zespołem z Lodzi a póżniej marzy o wygranej z Poznaniem.

Dobrze powiedziane! Jakoś niestety Gorzów przegrał z ŁKS-em to z nami nie jest na pozycji lidera raczej ale wszystko sie zdaża, moze akurat nastąpi ten przełom w Poznaniu (oby nie :lol: ) pozdro

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 lutego 2005, 09:54

ja jestem umiarkowanym optymista i wierze z 4 punkty naszych akademiczek w ostatnich dwoch meczach.mysle ze gorzow jest do pokonania, a z polkowicom stawimy mocno czola i mysle ze tez sa do pokonania..... :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”