Jedyny minus to bucowate zachowanie poznańskiej ochrony nie chcącej wpuścić kibiców na konfe..... i tak weszliśmy
Czekam na relacje kibiców z JG jak dotrą do domu, bo oni wrażeń będą mieć z pewnością więcej.
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Łukasz-fan pisze:nie dziw się, że nie chcieli wpuścić 30 paru osób
pozdrowienia...fajny doping
cesare pisze:siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:
1. co ma wspólnego z kibicowaniem doping stylu "jabol jabol ich liebe alkohol"? (naprawdę bardzo śmieszne xD)
2. czy kibice z Poznania i Jeleniej Góry nie lubią Brzegu śpiewając "kto nie skacze ten jest z Brzegu hej! hej!" ?
(Bo ta przyśpiewka bardziej pasuje mi do śpiewania na inną ekipę ta jednak nie gra w żadne sporty drużynowe)
3. fajne oprawy - jednak ich bardzo mało i dlaczego były w kolorach tylko biało - niebieskich ?
MARAS pisze:cesare pisze:siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:
1. co ma wspólnego z kibicowaniem doping stylu "jabol jabol ich liebe alkohol"? (naprawdę bardzo śmieszne xD)
2. czy kibice z Poznania i Jeleniej Góry nie lubią Brzegu śpiewając "kto nie skacze ten jest z Brzegu hej! hej!" ?
(Bo ta przyśpiewka bardziej pasuje mi do śpiewania na inną ekipę ta jednak nie gra w żadne sporty drużynowe)
3. fajne oprawy - jednak ich bardzo mało i dlaczego były w kolorach tylko biało - niebieskich ?
1. Jeśli nie jesteś z Poznania to tego nie pojmiesz! Kumaci wiedzą o co chodzi. To takie poznańskie "uszczypliwości"
2. Tego osobiście nie słyszałem-więc wstrzymam sie od komentarza.
3. Bo Jelenia nie przywiozła żadnych swoich flag też używaliśmy naszych.
Swoją drogą pozdro jeszcze raz dla chłopaków z JG i dzięki za wspólny doping! Oby wiecej i częściej takich meczy.
cesare pisze:siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości