AZS Poznań vs AZS KK Jelenia Góra

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

AZS Poznań vs AZS KK Jelenia Góra

Postautor: MARAS » 12 października 2008, 20:26

Super zabawa połaczonych sił obu AZSów tego z Poznania i tego z Jeleniej Góry. Na prezentacji lecą rolki, później w ruch idą flagi, po meczu tortówki przed Areną i wspólne foty. Tańce, śpiewy i wiksa na całego....
Jedyny minus to bucowate zachowanie poznańskiej ochrony nie chcącej wpuścić kibiców na konfe..... i tak weszliśmy :lol:
Czekam na relacje kibiców z JG jak dotrą do domu, bo oni wrażeń będą mieć z pewnością więcej.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 12 października 2008, 22:14

nie dziw się, że nie chcieli wpuścić 30 paru osób :)

pozdrowienia...fajny doping
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 12 października 2008, 22:35

Łukasz-fan pisze:nie dziw się, że nie chcieli wpuścić 30 paru osób :)

pozdrowienia...fajny doping

A na jakim meczu ty byłes ? :lol: :lol: Bo z tego co ja naliczyłem to bylo 10 z JG + 5 z Poznania max? wymieszani :D

Odnosnie dopingu ;) Poznań z JG wymieszani doping w miare... miejscami dobry... nieraz troche chaosu... ale wazne ze dobrze sie bawili...
2 oprawy meczowe na +

Ogolnie Arena swieciła pustkami, osobiscie wolałbym żeby mecze odbywały się na chwiałce... lepszy byłby efekt odnośnie dopingu :]
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 października 2008, 22:42

Dobra już nie bawcie sie w jakieś liczbowe przepychanki. Liczby to dla statystyków a nie dla nas. Liczy sie zabawa i tyle!

matishe
Żak

Postautor: matishe » 12 października 2008, 22:51

było zajebiście! dziekiii Panowie za zabawę!! tańce były najlepsze :lol:
może czasem za dużo było chaosu ale zabawa niesamowita :)

AZS POZNAŃ - JELENIA GÓRA

Idę spać - wykończony jestem! Spokojnej nocy Wszystkim życzę :twisted:
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

Awatar użytkownika
Tomek_AZS_KK
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Tomek_AZS_KK » 12 października 2008, 23:12

Było super ;) podróż mineła bez przeszkód ;)

Wspolna zabawa , śmiechy itd.

W dodatku zająłem 3 miejsce w konkursie osobistych ;D (kozak) hahaha

Pozdrowienia dla Chłopaków wpadajcie do nas w następnej rundzie ;D ;D

a teraz ide spać bo nie wyrobie .
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !

matishe
Żak

Postautor: matishe » 13 października 2008, 12:18

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 13 października 2008, 15:09

siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:

1. co ma wspólnego z kibicowaniem doping stylu "jabol jabol ich liebe alkohol" :D? (naprawdę bardzo śmieszne xD)

2. czy kibice z Poznania i Jeleniej Góry nie lubią Brzegu śpiewając "kto nie skacze ten jest z Brzegu hej! hej!" ?
(Bo ta przyśpiewka bardziej pasuje mi do śpiewania na inną ekipę ta jednak nie gra w żadne sporty drużynowe :) )

3. fajne oprawy - jednak ich bardzo mało i dlaczego były w kolorach tylko biało - niebieskich ?

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 13 października 2008, 15:27

Spiewaja co chca, co Ci do tego. Ich sprawa czy to ma jakis zwiazek z dopingiem czy nie. :?
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 października 2008, 16:18

cesare pisze:siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:

1. co ma wspólnego z kibicowaniem doping stylu "jabol jabol ich liebe alkohol" :D? (naprawdę bardzo śmieszne xD)

2. czy kibice z Poznania i Jeleniej Góry nie lubią Brzegu śpiewając "kto nie skacze ten jest z Brzegu hej! hej!" ?
(Bo ta przyśpiewka bardziej pasuje mi do śpiewania na inną ekipę ta jednak nie gra w żadne sporty drużynowe :) )

3. fajne oprawy - jednak ich bardzo mało i dlaczego były w kolorach tylko biało - niebieskich ?

1. Jeśli nie jesteś z Poznania to tego nie pojmiesz! Kumaci wiedzą o co chodzi. To takie poznańskie "uszczypliwości"
2. Tego osobiście nie słyszałem-więc wstrzymam sie od komentarza.
3. Bo Jelenia nie przywiozła żadnych swoich flag też używaliśmy naszych.

Swoją drogą pozdro jeszcze raz dla chłopaków z JG i dzięki za wspólny doping! Oby wiecej i częściej takich meczy. 8)

romek
Amator

Postautor: romek » 13 października 2008, 16:50

MARAS pisze:
cesare pisze:siedząc na trybunach obserwowałem mecz nie tylko z punktu widzenia samego widowiska sportowego ale również kibicowania bardzo ładnie zaprezentowali się kibice z obydwu zespołów jednak przykuły moją uwagę trzy fakty:

1. Jeśli nie jesteś z Poznania to tego nie pojmiesz! Kumaci wiedzą o co chodzi. To takie poznańskie "uszczypliwości"
2. Tego osobiście nie słyszałem-więc wstrzymam sie od komentarza.
3. Bo Jelenia nie przywiozła żadnych swoich flag też używaliśmy naszych.

Swoją drogą pozdro jeszcze raz dla chłopaków z JG i dzięki za wspólny doping! Oby wiecej i częściej takich meczy. 8)

1. Nie trzeba być z Poznania, ani mocno kumatym, aby wiedzieć o co chodzi, tylko co to ma wspólnego z dopingiem dla obydwu AZS.
2.Masz dosyć wybiórczy słuch, bo skoro byłeś w grupie kibiców( zresztą bardzo fajnej) nie mogłeś nie słyszeć tego, co było słychać z drugiej strony hali.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 października 2008, 20:37

Romeczku drogi! Z jakiej paki mamy ci sie tłumaczyć co śpiewamy, o czym śpiewamy, kogo brechtamy, kogo chwalimy, kogo pozdrawiamy itd.
Mogłeś przyjść podopingować z nami i byłoby po sprawie!

matishe
Żak

Postautor: matishe » 13 października 2008, 20:47

A p. Romek to tak w każdym temacie kibiców wypisuję co powinno się śpiewać a czego nie :?: :oops:

Jabol jabol ich liebe alkohol. . .

Pozdrawiam Cię serdecznym - :roll: :twisted:

romek
Amator

Postautor: romek » 13 października 2008, 21:27

Nie oczekuję żadnych wyjaśnień-nie lubię tylko jak ktoś robi ze mnie i innych głupa pisząc "
2. Tego osobiście nie słyszałem-więc wstrzymam sie od komentarza."-trochę odwagi.
Matishe-proponuję przepisać to 100 razy i pokolorować- to zdanie to niestety prawda, która ani mnie ziębi, ani grzeje, boję się tylko żeby doping w halach nie stał się podobny do tego na stadionach piłkarskich

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 13 października 2008, 21:58

u nas jest z Lotosu :D
Stal Brzeska Stal Brzeska Stal Brzeska :!:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Kibice”