XII kolejka FGE:Utex ROW Rybnik-Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
XII kolejka FGE:Utex ROW Rybnik-Włókniarz Pabianice
15.11.08 godz. 17:15
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2008, 16:18 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
PTK Aflofarm Vicard Pabianice to tegoroczny beniaminek Ford Germaz Ekstraklasy i daleko tej drużynie do wyników beniaminków z poprzedniego sezonu. Aktualnie podopieczne Sławomira Depty zajmują mało zaszczytne ostatnie miejsce w ligowej tabeli, z dorobkiem zaledwie jednej wygranej w dziesięciu spotkaniach. Jedyne dotychczasowe zwycięstwo pabianiczanki odniosły w Brzegu, gdzie pokonały tamtejszą drużynę Cukierki Odra.
Koszykarki z Pabianic z pewnością bardzo chciałyby przerwać fatalną bessę ośmiu kolejnych porażek. Czy są jednak w stanie dokonać tego w Rybniku? Podopieczne trenera Depty z pewnością nie mają nic do stracenia na Śląsku, a ich ewentualne zwycięstwo byłoby niespodzianką sporego kalibru na parkietach Ford Germaz Ekstraklasy.
Koszykarki z Rybnika wystąpią w spotkaniu przeciwko tegorocznemu beniaminkowi wzmocnione nową zawodniczką amerykańską. Naketia Swanier, bo o niej mowa, zadebiutuje w sobotnie popołudnie w swoim nowym zespole przed własną publicznością. Swanier ma zastąpić w drużynie z Rybnika Jię Perkins, która w ubiegłym tygodniu wróciła do USA.
Rybniczanki w ubiegłym tygodniu pokonały ŁKS Siemens AGD Łódź, jednak pojedynek z przedostatnią drużyną w tabeli nie był wcale łatwym spotkaniem dla UTEX-u ROW.
- My nigdy nikogo nie lekceważymy i do każdego spotkania podchodzimy tak samo. Każdego rywala traktujemy z respektem i szacunkiem. W ubiegłym tygodniu ŁKS pokazał, że miejsce w tabeli wcale nie musi odzwierciedlać siły zespołu. W sobotę chcemy wygrać kolejne spotkanie i pokazać naszym fanom fajną koszykówkę - mówi przed spotkaniem szkoleniowiec UTEX ROW Mirosław Orczyk.
Początek spotkania w sobotę o godzinie 17:15 w hali MOSiR W Rybniku Boguszowicach przy ulicy Jastrzębskiej 12.
Krzysztof Kaczmarczyk
Koszykarki z Pabianic z pewnością bardzo chciałyby przerwać fatalną bessę ośmiu kolejnych porażek. Czy są jednak w stanie dokonać tego w Rybniku? Podopieczne trenera Depty z pewnością nie mają nic do stracenia na Śląsku, a ich ewentualne zwycięstwo byłoby niespodzianką sporego kalibru na parkietach Ford Germaz Ekstraklasy.
Koszykarki z Rybnika wystąpią w spotkaniu przeciwko tegorocznemu beniaminkowi wzmocnione nową zawodniczką amerykańską. Naketia Swanier, bo o niej mowa, zadebiutuje w sobotnie popołudnie w swoim nowym zespole przed własną publicznością. Swanier ma zastąpić w drużynie z Rybnika Jię Perkins, która w ubiegłym tygodniu wróciła do USA.
Rybniczanki w ubiegłym tygodniu pokonały ŁKS Siemens AGD Łódź, jednak pojedynek z przedostatnią drużyną w tabeli nie był wcale łatwym spotkaniem dla UTEX-u ROW.
- My nigdy nikogo nie lekceważymy i do każdego spotkania podchodzimy tak samo. Każdego rywala traktujemy z respektem i szacunkiem. W ubiegłym tygodniu ŁKS pokazał, że miejsce w tabeli wcale nie musi odzwierciedlać siły zespołu. W sobotę chcemy wygrać kolejne spotkanie i pokazać naszym fanom fajną koszykówkę - mówi przed spotkaniem szkoleniowiec UTEX ROW Mirosław Orczyk.
Początek spotkania w sobotę o godzinie 17:15 w hali MOSiR W Rybniku Boguszowicach przy ulicy Jastrzębskiej 12.
Krzysztof Kaczmarczyk
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
rodgers-kibic z torunia
- Kadet
no coz, widać ze niezbyt sie orientują w tym co kibice chcieliby obejrzeć, a potem narzekają na malą oglądalnosć..
debiut Swanier niezbyt okazały, myslałem, ze jednak trochę więcej rzuci pabianiczankom.Natomiast gratki dla Oli i Natalyi.Dawno nie widzialem tak dobrze grającej Chomać.
Oglądałem pierwszą kwarte meczu i urywki pozostalych i jakos nie przypadł mi on do gustu.napewno Wislą - orzeł byłby ciekawszy.
debiut Swanier niezbyt okazały, myslałem, ze jednak trochę więcej rzuci pabianiczankom.Natomiast gratki dla Oli i Natalyi.Dawno nie widzialem tak dobrze grającej Chomać.
Oglądałem pierwszą kwarte meczu i urywki pozostalych i jakos nie przypadł mi on do gustu.napewno Wislą - orzeł byłby ciekawszy.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Michu23 pisze:Wstyd dla TVP że pokazuje taki mecz .......
Ale przeciez taki mecz ma same plusy
Gratulacje dla TVP
A mozna bylo pokazac... Wisla-CCC AZS G-J.GÓRA... czy chociazby Torun-Poznan...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
dobrze chociaz ze zza tydzien pokaza lotos - wisla
ale no coz mieli polityke szerzenia koszykowk ito nic nie stoi na przeszkodzie zeby w sobote tez pokazac jakis mecz np CCC - KSSSE AZS PWSZ lub PKM Duda Super Pol - Utex Row Rybnik
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:dobrze chociaz ze zza tydzien pokaza lotos - wislaale no coz mieli polityke szerzenia koszykowk ito nic nie stoi na przeszkodzie zeby w sobote tez pokazac jakis mecz np CCC - KSSSE AZS PWSZ lub PKM Duda Super Pol - Utex Row Rybnik
Bedzie CCC - AZS... ale tylko w lokalnej telewizji...
Chociaz dobrze ze poszli po rozum do głowy i pokaza... Lotos- AZS...
Jednak juz AZS-Wisła nie pokaza... bo po co
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”