Włókniarz Pabianice- Stal Brzeg

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Włókniarz Pabianice- Stal Brzeg

Postautor: Krispel_1946 » 07 grudnia 2008, 08:11

Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na kibica w szaliku "Odra Brzeg". Prawie przez cały mecz dopingował sam swoją drużynę. Każda zaśpiewana przez niego przyśpiewka była nagrodzona brawami publiczności. Szacun dla niego :!: W 3 kwarcie dołączają do niego inni kibice z Brzegu, ale za wiele nie pośpiewali. Jeszcze raz RESPECT :!: :!: 8)
U nas doping przez cały mecz w asyście bębna. Rozwijamy flagi i pasy. Wszystko ok, poza wynikiem :cry:
Pozdro 8)
...:::Włókniarz Pabianice:::...

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Re: Włókniarz Pabianice- Stal Brzeg

Postautor: Siero » 07 grudnia 2008, 08:22

Krispel_1946 pisze:Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na kibica w szaliku "Odra Brzeg". Prawie przez cały mecz dopingował sam swoją drużynę. Każda zaśpiewana przez niego przyśpiewka była nagrodzona brawami publiczności. Szacun dla niego :!: W 3 kwarcie dołączają do niego inni kibice z Brzegu, ale za wiele nie pośpiewali. Jeszcze raz RESPECT :!: :!: 8)
U nas doping przez cały mecz w asyście bębna. Rozwijamy flagi i pasy. Wszystko ok, poza wynikiem :cry:
Pozdro 8)

ja na mecz sie nie wyrobiłem...ale ten kibic to prawdziwy fighter :!:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 07 grudnia 2008, 10:09

Bardzo miłe zaskoczenie nas spotkało :)
14 sekund do końca II kwarty na sektor przeciwnika wchodzi 5 kibiców STALI BRZEG :)
Od samego początku spotkania na hali śpiewa w pojedynkę kibic ODRY BRZEG wielkie gratki za odwagę i chęć przyjechania PKSem do Pabianic.

Króciutki opisik przebiegu w przerwach meczu :)
W połowie spotkania idziemy z chłopakami ugościć Braci z Brzegu na stację :)
Chwila miłych wspomnień z dawnych lat, pijemy to co każdy ma w ręce, dokarmiamy raka :) , słyszymy dźwięk syreny kończącej przerwę.
Wracamy na halę :)
Prowadzimy wspólny doping do końcowej syreny.
Na parkiecie wygrywa zespół... najlepszy, który zachował zimną krew do ostatnich sekund spotkania.
Po meczu kolejny raz stacja :P i rozmówki.
Na stacji czas szybko i miło płynie i nadchodzi smutny moment rozstania :x
Ekipa ze STALI wsiada w samochód i odjeżdża.
Odprowadzam kolegę z ODRY na przystanek PKS.

i tym razem wygrał... najlepszy

"WŁÓKNIARZ, STAL BRZEG DWA BRATANKI
I DO KOSZA I DO SZKLANKI"

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Re: Włókniarz Pabianice- Stal Brzeg

Postautor: DanielPce » 07 grudnia 2008, 13:11

sienot pisze:
Krispel_1946 pisze:Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na kibica w szaliku "Odra Brzeg". Prawie przez cały mecz dopingował sam swoją drużynę. Każda zaśpiewana przez niego przyśpiewka była nagrodzona brawami publiczności. Szacun dla niego :!: W 3 kwarcie dołączają do niego inni kibice z Brzegu, ale za wiele nie pośpiewali. Jeszcze raz RESPECT :!: :!: 8)
Pozdro 8)

ja na mecz sie nie wyrobiłem...ale ten kibic to prawdziwy fighter :!:

Żaden fighter tylko wierny kibic, który za swą drużyną pojedzie w każdy zakątek Polski. Wielki szacun, że poświęcił pół dnia na dojazd i pół nocy na powrót do domu :!: :!: :!:
Tak się poznaje prawdziwych kibiców, którzy sami w pojedynkę jadą za swoją ukochaną drużyną 8)

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 07 grudnia 2008, 14:04

Dokładnie Daniel on jest wiernym kibicem a nie żadnym fighterem jak masz znowu jakieś p... pisać które mnie wku.....ą to lepiej się 2 razy zastanów.
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 grudnia 2008, 15:07

MaksuP-ce pisze:Dokładnie Daniel on jest wiernym kibicem a nie żadnym fighterem jak masz znowu jakieś p...ły pisać które mnie wku.....ą to lepiej się 2 razy zastanów.
widze, ze nie znasz takiego pojecia :x chodzi mi o to, że sam gotowy był wspierać swoja druzyne jak tylko mogł :!: i nie lukał na reszte ja raz darłem tak morde, ale na juniorkach 2 lata temu :P

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 07 grudnia 2008, 16:31

No to słowo fighter oznacza wiernego kibica :?: :?: Pierwszę słysze :lol:
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 07 grudnia 2008, 17:51

MaksuP-ce pisze:No to słowo fighter oznacza wiernego kibica :?: :?: Pierwszę słysze :lol:
wojownika :!: mi nie chodzi o to czy wierny czy nie... tylko to ze dał z siebie wszystko :!: jak prawdziwy wojownik :!: to ze Tobie się zle kojarzy to nie moja wina :lol: po drugie fighter to osoba która czymś się wyróznia pozytywnie lub negatywnie w tym przypadku w 100% na +

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 07 grudnia 2008, 18:33

no już nieważne skończmy to bo znowu nas Szymon opierdzieli :lol:

Wróć do „Kibice”