U nas doping przez cały mecz w asyście bębna. Rozwijamy flagi i pasy. Wszystko ok, poza wynikiem
Pozdro
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Krispel_1946 pisze:Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na kibica w szaliku "Odra Brzeg". Prawie przez cały mecz dopingował sam swoją drużynę. Każda zaśpiewana przez niego przyśpiewka była nagrodzona brawami publiczności. Szacun dla niegoW 3 kwarcie dołączają do niego inni kibice z Brzegu, ale za wiele nie pośpiewali. Jeszcze raz RESPECT
![]()
![]()
![]()
U nas doping przez cały mecz w asyście bębna. Rozwijamy flagi i pasy. Wszystko ok, poza wynikiem![]()
Pozdro
sienot pisze:Krispel_1946 pisze:Przede wszystkim chciałbym zwrócić uwagę na kibica w szaliku "Odra Brzeg". Prawie przez cały mecz dopingował sam swoją drużynę. Każda zaśpiewana przez niego przyśpiewka była nagrodzona brawami publiczności. Szacun dla niegoW 3 kwarcie dołączają do niego inni kibice z Brzegu, ale za wiele nie pośpiewali. Jeszcze raz RESPECT
![]()
![]()
![]()
U nas doping przez cały mecz w asyście bębna. Rozwijamy flagi i pasy. Wszystko ok, poza wynikiem![]()
Pozdro
ja na mecz sie nie wyrobiłem...ale ten kibic to prawdziwy fighter
widze, ze nie znasz takiego pojeciaMaksuP-ce pisze:Dokładnie Daniel on jest wiernym kibicem a nie żadnym fighterem jak masz znowu jakieś p...ły pisać które mnie wku.....ą to lepiej się 2 razy zastanów.
wojownikaMaksuP-ce pisze:No to słowo fighter oznacza wiernego kibica![]()
Pierwszę słysze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości