PZU Polfa Pabianice - Lotos Gdynia 86:84

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 13 lutego 2005, 22:08

GOŚĆ pisze:boże co to za debil tem MARAS o co Ci baranie chodzi?LOS DEBILOS

Przepraszam bardzo ale czy nie można wytłumaczyć pomyłki tak jak to zrobiła Edzia tylko od razu obrażać w dodatku nie masz odwagi się podpisać.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 lutego 2005, 22:10

Jaki był mecz każdy kto mógł w telewizji widzial. Wreszcie reaktywował się pod dowództwem Szymona młyn Włókniarza i była to reaktywacja bardzo udana. Miałem dymic na meczu ja :) (sprawa ze śledziami) potem dymić miał Szymon (huczne odejście) a okazało sie ze najbardziej zadymił sam Viallos-Trzymaj sie Admin nie daj się dziadostwu i tak mogą ci skoczyć :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 lutego 2005, 22:14

Mikey pisze:... potem dymić miał Szymon

No sorry bardzo, ale jak Ci mówiłem, to godzine przed meczem już mnie chcieli wyprowadzać z hali :lol: :lol: :lol: Jka zwykle brakło im odwagi :lol: :lol: :lol:

CO TY NA TO - GDYNIA SZMATO !!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 13 lutego 2005, 22:19

Sędziowie jak zwykle ślepi !!!

Hmm Dziwne, bo wg mnie sędziowie bardzo dobrze gwizdali w tym meczu, tzn piszee to na podstawie tych fragmentów, ktore widziałem w TV.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 13 lutego 2005, 22:23

Szymon pisze:
Mikey pisze:... potem dymić miał Szymon

No sorry bardzo, ale jak Ci mówiłem, to godzine przed meczem już mnie chcieli wyprowadzać z hali :lol: :lol: :lol: Jka zwykle brakło im odwagi :lol: :lol: :lol:

CO TY NA TO - GDYNIA SZMATO !!!!!!

:roll:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 lutego 2005, 22:24

Co taka zdziwiona?????

Obrazek

przemo

Postautor: przemo » 13 lutego 2005, 22:25

lisu może masz racje troche za mocno zareagowałem ale jak czytam takie bzdury to nie ma litości we mnie a co do meczu szymon młynek fajnie wyglądał fajna atmosferka tylko w tv troche cicho

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 lutego 2005, 22:32

Hersi pisze:
Sędziowie jak zwykle ślepi !!!

Hmm Dziwne, bo wg mnie sędziowie bardzo dobrze gwizdali w tym meczu, tzn piszee to na podstawie tych fragmentów, ktore widziałem w TV.
Uważam ze co jak co ale Monice Veselowski nalezał się taki dach że hoho i to dwukrotnie. Kto to widział zeby bezkarnie z całej siły kopac piłka w ściane???? To nie było odkopnięcie piłki to był z całym rozmachem wykonany wielki kop! I co? Gdzie gwizdek? A moze ten dach mógłby wcześniej rozstrzygnać losy meczu i komuś bys sie to nie spodobało??
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 13 lutego 2005, 22:33

Mikey pisze: Szymon (huczne odejście) :DDo simona:

"Trzeba wiedzieć kiedy, ze sceny zejść - NIEPOKONANYM!!!!!

Hmm nie jestem w temacie ,jednak mam nadzieję ,że nie oznacza to odejścia koelgi Szymona na sportową emeryturę.Po zdjęciach na forum nie widac zrezygnowania i znudzenia koszykowka ,więc mam nadzieję ,że z Wlokniarza się nie wycofasz.Tym bardziej ,że chcialbym w koncu zaliczyć wypad do Pabów(w przyszlym sezonie) i milo by bylo spotkać tam starych bywalców.

pozdro

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 13 lutego 2005, 22:34

Ja tesh nie lubię jakiś klubów czy kibiców... Ale żeby od razu takim tonem, tekstem... :roll: Trochę kultury!

PSik. Zapewne, jak zwykle, nie zrozumiesz mojego zdania, nawrzucasz mi lub tym podobne...
W zasadzie dlaczego ich (czyli kibiców) nie lubicie..?? Bo są mistrzami (jeszcze ;-) :-P), bo mają inne zdanie niż Wy, bo nie lubią tego forum, bo... co????
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 lutego 2005, 22:43

Edzia pisze:Ja tesh nie lubię jakiś klubów czy kibiców... Ale żeby od razu takim tonem, tekstem... :roll: Trochę kultury!

PSik. Zapewne, jak zwykle, nie zrozumiesz mojego zdania, nawrzucasz mi lub tym podobne...
W zasadzie dlaczego ich (czyli kibiców) nie lubicie..?? Bo są mistrzami (jeszcze ;-) :-P), bo mają inne zdanie niż Wy, bo nie lubią tego forum, bo... co????

:lol: :lol: :lol: ty mnie tu nie ucz kultury!!! A co oni nie wykonują przyśpiewek obrażających Pabianice, klub i nas????
A nie lubie ich dlatego że są zadufani w sobie !!!

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 13 lutego 2005, 22:44

Edzia pisze:Ja tesh nie lubię jakiś klubów czy kibiców... Ale żeby od razu takim tonem, tekstem... :roll: Trochę kultury!

Bo są tchórzami Edzia i Ty dobrze wiesz o czym mówię
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 13 lutego 2005, 22:51

Do Szymona: co innego zaśpiewać "4 domy, 2 ulice.." a co innego nazywać kogoś - czytaj człowieka - szmatą.

Do Mikey'a: oj, chyba nie wszyscy są tchórzami (jeśli chodzi nam o to samo). Poza tym, Mikey: przechodzili obok Ciebie - przepraszam, mieli się przedstawiać z imienia i nazwiska.. Znaczy się z nicków? Chyba jak Tobie zależało poznać osobę, która tak jest nieprzychylna ełksie, powinieneś kogokolwiek spytać się kim jest Paragon (np Aszoka, bo Ją znasz...). Poza tym nie mogłeś wysłać prywatnej wiad na forum z propozycją osobistej rozmowy? Bo chyba tylko Ty, simon no i może Dziki potraficie w spokoju rozmawiać, a przede wszystkim ROZMAWIAĆ.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 13 lutego 2005, 22:56

Aha Szymon! Jakoś dwa czy trzy lata temu, jak z Nimi piłeś w hotelu to nie przeszkadzało Ci, że są "bufoniaści".... Co? Będziesz pisał farmazony, że niby wtedy się na Nich poznałeś?? Ze mną tesh kiedyś rozmawiałeś, piłeś.... A co? Lubię gdyniaków i teraz udajesz że mnie nie znasz.
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 lutego 2005, 23:02

Edzia pisze:Aha Szymon! Jakoś dwa czy trzy lata temu, jak z Nimi piłeś w hotelu to nie przeszkadzało Ci, że są "bufoniaści".... Co? Będziesz pisał farmazony, że niby wtedy się na Nich poznałeś?? Ze mną tesh kiedyś rozmawiałeś, piłeś.... A co? Lubię gdyniaków i teraz udajesz że mnie nie znasz.

Owszem, wtedy utwierdziłem się w swoim przekonaniu że są bufonami!!!

I sorry bardzo ale nie będę Ci się kłaniał pierwszy!!! I weż nie pisz farmazonów, bo ja wiem którą drużyne mam dopingować! ty chyba nie za bardzo (patrz mecz Wisła-Gdynia i dziś)

Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”