GOŚĆ pisze:boże co to za debil tem MARAS o co Ci baranie chodzi?LOS DEBILOS
Przepraszam bardzo ale czy nie można wytłumaczyć pomyłki tak jak to zrobiła Edzia tylko od razu obrażać w dodatku nie masz odwagi się podpisać.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Szymon pisze:Mikey pisze:... potem dymić miał Szymon
No sorry bardzo, ale jak Ci mówiłem, to godzine przed meczem już mnie chcieli wyprowadzać z hali![]()
![]()
Jka zwykle brakło im odwagi
![]()
![]()
![]()
CO TY NA TO - GDYNIA SZMATO !!!!!!
Uważam ze co jak co ale Monice Veselowski nalezał się taki dach że hoho i to dwukrotnie. Kto to widział zeby bezkarnie z całej siły kopac piłka w ściane???? To nie było odkopnięcie piłki to był z całym rozmachem wykonany wielki kop! I co? Gdzie gwizdek? A moze ten dach mógłby wcześniej rozstrzygnać losy meczu i komuś bys sie to nie spodobało??Hersi pisze:Sędziowie jak zwykle ślepi !!!
Hmm Dziwne, bo wg mnie sędziowie bardzo dobrze gwizdali w tym meczu, tzn piszee to na podstawie tych fragmentów, ktore widziałem w TV.

Mikey pisze: Szymon (huczne odejście)Do simona:
"Trzeba wiedzieć kiedy, ze sceny zejść - NIEPOKONANYM!!!!!
Edzia pisze:Ja tesh nie lubię jakiś klubów czy kibiców... Ale żeby od razu takim tonem, tekstem...Trochę kultury!
PSik. Zapewne, jak zwykle, nie zrozumiesz mojego zdania, nawrzucasz mi lub tym podobne...
W zasadzie dlaczego ich (czyli kibiców) nie lubicie..?? Bo są mistrzami (jeszcze![]()
), bo mają inne zdanie niż Wy, bo nie lubią tego forum, bo... co????

Bo są tchórzami Edzia i Ty dobrze wiesz o czym mówięEdzia pisze:Ja tesh nie lubię jakiś klubów czy kibiców... Ale żeby od razu takim tonem, tekstem...Trochę kultury!
PSik. Zapewne, jak zwykle, nie zrozumiesz mojego zdania, nawrzucasz mi lub tym podobne...
W zasadzie dlaczego ich (czyli kibiców) nie lubicie..?? Bo są mistrzami (jeszcze![]()
), bo mają inne zdanie niż Wy, bo nie lubią tego forum, bo... co????

Edzia pisze:Aha Szymon! Jakoś dwa czy trzy lata temu, jak z Nimi piłeś w hotelu to nie przeszkadzało Ci, że są "bufoniaści".... Co? Będziesz pisał farmazony, że niby wtedy się na Nich poznałeś?? Ze mną tesh kiedyś rozmawiałeś, piłeś.... A co? Lubię gdyniaków i teraz udajesz że mnie nie znasz.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości