Kłopoty w Jeleniej Górze
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
z tego co wiem z regularnoscia wyplat w jeleniej bylo od dawna problem w tym sezonie a niektore z nich w trakcie sezonu dostaly propozycje skorek - powrot do wisly gdzie w aktualnej sytuacji z polskami mialaby sporo gry , babicka powrot do gorzowa......a zostaly z powodu dobrej atmosfery w druzynie i realnej walki o cos a nie tylko o utrzymanie.....teraz tej atmosfery juz nie ma.......a poparcie dla szewczyka i masera jest jak widac chocby na zdjeciach z meczu z pabianic jest spore....niektorym to on dal szanse na odbudowe po poprzednim nieudanym sezonie i z tego co wiem czuja sie z nim zwiazane.....tak przynajmneij mowia...no ale nie ma co sie sprzeczac zobaczymy 5 stycznia co sie wydarzy i kto mial racje....osobiscie jestem za tym 3 moim scenariuszem bo tylko on daje nam szanse walki o cos w tym sezonie ...ty pewnie jestes za 1 lub 2 bo wtedy leszno ma prawie pewne play off
z tego co wiem z regularnoscia wyplat w jeleniej bylo od dawna problem w tym sezonie a niektore z nich w trakcie sezonu dostaly propozycje skorek - powrot do wisly gdzie w aktualnej sytuacji z polskami mialaby sporo gry , babicka powrot do gorzowa......a zostaly z powodu dobrej atmosfery w druzynie i realnej walki o cos a nie tylko o utrzymanie.....teraz tej atmosfery juz nie ma.......a poparcie dla szewczyka i masera jest jak widac chocby na zdjeciach z meczu z pabianic jest spore....niektorym to on dal szanse na odbudowe po poprzednim nieudanym sezonie i z tego co wiem czuja sie z nim zwiazane.....tak przynajmneij mowia...no ale nie ma co sie sprzeczac zobaczymy 5 stycznia co sie wydarzy i kto mial racje....osobiscie jestem za tym 3 moim scenariuszem bo tylko on daje nam szanse walki o cos w tym sezonie ...ty pewnie jestes za 1 lub 2 bo wtedy leszno ma prawie pewne play off
MARAS az tak nie lubicie z nami przegrywac
? zartuje
a co do wypowiedzi Tomiego , wlasnei jest odwrotnie wole was w silnym skladzie bo uwazam ze jestesmy wstanie z wami wygrac przy tych personaliach jakie sa w jeleniej i w lesznie. A co do za wygrana z 2 skladem? poza 2 pkt zero satysfackji jak mamy wygrac lub przegrac to tylko z najlepszymi. Wiec ja mam nadzieje ze bedziecie w optymalnym skladzie. No moze procz Merideth ktorej nie darze osobiscie sympatią z pewnych wzgledow ale ok.
A przy tym co pisales ze Skorek by wrocila do Wisly rzeczywiscie taka opcja byla by wlasnei przy okazji kontuzji ale co po tym ?
Babicką chce Gorzow no nie dziwie sie bo klub troche za mocno poszalal ale podejrzewam ze wiekszej roli by i tak nie odgrywala w tamtym klubie.
Wiec nie wydaje mi sie ze to by byla taka prosta sprawa dla tych i innych zawodniczek. Lepiej pozostac w Jeleniej i malo wazne z jakim trenerem w rundzie zasadniczej byliscie czarnym koniem ktory potrafil urwac pare pkt a jak juz wygrywal to wyraznie. Szkoda tylko meczu z Rybnikiem ktorego chyba jednak przegraliscie na wlasne zyczenie w samej koncowce 4 kwarty.
a co do wypowiedzi Tomiego , wlasnei jest odwrotnie wole was w silnym skladzie bo uwazam ze jestesmy wstanie z wami wygrac przy tych personaliach jakie sa w jeleniej i w lesznie. A co do za wygrana z 2 skladem? poza 2 pkt zero satysfackji jak mamy wygrac lub przegrac to tylko z najlepszymi. Wiec ja mam nadzieje ze bedziecie w optymalnym skladzie. No moze procz Merideth ktorej nie darze osobiscie sympatią z pewnych wzgledow ale ok.
A przy tym co pisales ze Skorek by wrocila do Wisly rzeczywiscie taka opcja byla by wlasnei przy okazji kontuzji ale co po tym ?
Babicką chce Gorzow no nie dziwie sie bo klub troche za mocno poszalal ale podejrzewam ze wiekszej roli by i tak nie odgrywala w tamtym klubie.
Wiec nie wydaje mi sie ze to by byla taka prosta sprawa dla tych i innych zawodniczek. Lepiej pozostac w Jeleniej i malo wazne z jakim trenerem w rundzie zasadniczej byliscie czarnym koniem ktory potrafil urwac pare pkt a jak juz wygrywal to wyraznie. Szkoda tylko meczu z Rybnikiem ktorego chyba jednak przegraliscie na wlasne zyczenie w samej koncowce 4 kwarty.
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
-
koszykarz
tommiiii pisze:z tego co wiem z regularnoscia wyplat w jeleniej bylo od dawna problem w tym sezonie a niektore z nich w trakcie sezonu dostaly propozycje skorek - powrot do wisly gdzie w aktualnej sytuacji z polskami mialaby sporo gry , babicka powrot do gorzowa......a zostaly z powodu dobrej atmosfery w druzynie i realnej walki o cos a nie tylko o utrzymanie.....teraz tej atmosfery juz nie ma.......a poparcie dla szewczyka i masera jest jak widac chocby na zdjeciach z meczu z pabianic jest spore....niektorym to on dal szanse na odbudowe po poprzednim nieudanym sezonie i z tego co wiem czuja sie z nim zwiazane.....tak przynajmneij mowia...no ale nie ma co sie sprzeczac zobaczymy 5 stycznia co sie wydarzy i kto mial racje....osobiscie jestem za tym 3 moim scenariuszem bo tylko on daje nam szanse walki o cos w tym sezonie ...ty pewnie jestes za 1 lub 2 bo wtedy leszno ma prawie pewne play off
jedyne które mogą zostac ,,na dobre i na zle'' to Kret , Balsam , Arodź , Wójcik. Reszta w większym lub mniejszym stopniu spokojnie może znaleźc klub dla siebie..
Ciekaw jestem gdzie pójdzie RYAN COLEMAN - taki gracz przydałby sie Pabianicom
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
koszykarz pisze:tommiiii pisze:z tego co wiem z regularnoscia wyplat w jeleniej bylo od dawna problem w tym sezonie a niektore z nich w trakcie sezonu dostaly propozycje skorek - powrot do wisly gdzie w aktualnej sytuacji z polskami mialaby sporo gry , babicka powrot do gorzowa......a zostaly z powodu dobrej atmosfery w druzynie i realnej walki o cos a nie tylko o utrzymanie.....teraz tej atmosfery juz nie ma.......a poparcie dla szewczyka i masera jest jak widac chocby na zdjeciach z meczu z pabianic jest spore....niektorym to on dal szanse na odbudowe po poprzednim nieudanym sezonie i z tego co wiem czuja sie z nim zwiazane.....tak przynajmneij mowia...no ale nie ma co sie sprzeczac zobaczymy 5 stycznia co sie wydarzy i kto mial racje....osobiscie jestem za tym 3 moim scenariuszem bo tylko on daje nam szanse walki o cos w tym sezonie ...ty pewnie jestes za 1 lub 2 bo wtedy leszno ma prawie pewne play off
jedyne które mogą zostac ,,na dobre i na zle'' to Kret , Balsam , Arodź , Wójcik. Reszta w większym lub mniejszym stopniu spokojnie może znaleźc klub dla siebie..
Ciekaw jestem gdzie pójdzie RYAN COLEMAN - taki gracz przydałby sie Pabianicom
No to Pabianice musiałby by głębokie rezerwy finansowe na Ryan wyciągnąć podejrzewam że troche jej kontrakt kosztuje
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
heh no pierwsze czy pabianice stac na Coleman? czy pabianice maja zamiar sprowadzc jedną klasowa zawodniczke w tym przypadku Ryan ktora gwarantuje w tak slabej druzynie zdobycze pkt na poziomie 20 pkt. Ale sama gry nie pociagnie przydaloby sie jeszce ze 2 do wspomozenia ale to juz chyba byloby ponad budzet, bo watpie ze nagle znajduje sie kasa po wiecej niz polowie sezonu na tak duze zakupy... podejrzewam ze Ristic i Merideth kossztuja razem tyle co ryan
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
naszym problem własnie jest skuteczność taki zakup da nam utrzymanie na 100% bo gra w obronie jest dobra + jakiś sredni CAdolfini pisze:heh no pierwsze czy pabianice stac na Coleman? czy pabianice maja zamiar sprowadzc jedną klasowa zawodniczke w tym przypadku Ryan ktora gwarantuje w tak slabej druzynie zdobycze pkt na poziomie 20 pkt. Ale sama gry nie pociagnie przydaloby sie jeszce ze 2 do wspomozenia ale to juz chyba byloby ponad budzet, bo watpie ze nagle znajduje sie kasa po wiecej niz polowie sezonu na tak duze zakupy... podejrzewam ze Ristic i Merideth kossztuja razem tyle co ryan
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
koszykarz
a ile kosztuje ?
bo ja akurat wiem ze bardzo duzo
jest tuz za gwiazdami WNBA w naszej lidze bo ma wyrobiona marke od 2 sezonow najlepsza w lidze ....no w tym roku nei da rady bo najlepsza bedzie Ashley 
bo ja akurat wiem ze bardzo duzo
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:a ile kosztuje ?
bo ja akurat wiem ze bardzo duzojest tuz za gwiazdami WNBA w naszej lidze bo ma wyrobiona marke od 2 sezonow najlepsza w lidze ....no w tym roku nei da rady bo najlepsza bedzie Ashley
Shields? Ta ktora ma zawsze tak słaba skutecznosc i tyle strat??? Nie dorasta do piet Coleman na razie:)
Shields ta ktora ma skutecznosc okolo 40 % jak zdobywa 35 pkt dla swej druzyny ? ta ktora ma najlepsza srednia pkt w lidze 19 pkt na mecz a ryan 17 z haczykiem ? Shields ta ktora jest w druzynie mistrza WNBA (co prawda nie gra pierwsze skrzypce ale sam fakt nobilituje) a gdzie Ryan gra w WNBA czy wogole w nim jest ? ogarnij sie zanim po raz kolejny sie upokorzysz. Prawda jest taka ze ryan to super zawodniczka zalujemy w lesznei ze jelenia nam ją sprzatnela ale mamy obecnie bardziej utalentowana zawodniczke z przyszloscia jak wielu specow w stanach sie o niej wypowiada radze tez czasem poczytac co o kim pisza zagranica jaka role Shields spelnia w druzynie mistrza WNBA jak ją widzi trener i co od niej sie oczekuje ...
tyle w temacie a dokladnie poza tematem b tu gadamy o problemach jeleniej gory wiec nei zaczynaj jakies polemiki, bardziej mnie interesuje rozwoj sytuacji w Jeleniej niz to czy znasz Ashley Shields czy nie..zreszta zapewne nie widizales jej w akcji wiec o czym my tu gadamy
zobaczysz jak przyjdziesz w Gorzowie na mecz. Niech bedzie slabiutka zlekcewaz ją
byle by pozniej nie bylo placzu ...
ps bez obrazy dla fanow z Gorzowa ...
tyle w temacie a dokladnie poza tematem b tu gadamy o problemach jeleniej gory wiec nei zaczynaj jakies polemiki, bardziej mnie interesuje rozwoj sytuacji w Jeleniej niz to czy znasz Ashley Shields czy nie..zreszta zapewne nie widizales jej w akcji wiec o czym my tu gadamy
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Adolfini pisze:Shields ta ktora ma skutecznosc okolo 40 % jak zdobywa 35 pkt dla swej druzyny ? ta ktora ma najlepsza srednia pkt w lidze 19 pkt na mecz a ryan 17 z haczykiem ? Shields ta ktora jest w druzynie mistrza WNBA (co prawda nie gra pierwsze skrzypce ale sam fakt nobilituje) a gdzie Ryan gra w WNBA czy wogole w nim jest ? ogarnij sie zanim po raz kolejny sie upokorzysz. Prawda jest taka ze ryan to super zawodniczka zalujemy w lesznei ze jelenia nam ją sprzatnela ale mamy obecnie bardziej utalentowana zawodniczke z przyszloscia jak wielu specow w stanach sie o niej wypowiada radze tez czasem poczytac co o kim pisza zagranica jaka role Shields spelnia w druzynie mistrza WNBA jak ją widzi trener i co od niej sie oczekuje ...
tyle w temacie a dokladnie poza tematem b tu gadamy o problemach jeleniej gory wiec nei zaczynaj jakies polemiki, bardziej mnie interesuje rozwoj sytuacji w Jeleniej niz to czy znasz Ashley Shields czy nie..zreszta zapewne nie widizales jej w akcji wiec o czym my tu gadamyzobaczysz jak przyjdziesz w Gorzowie na mecz. Niech bedzie slabiutka zlekcewaz ją
byle by pozniej nie bylo placzu ...
No to Adolfini napisales taka madrosc ze kazda ktora gra w wnba jest lepsza od takiej ktora tam nie gra. No po prostu masakra. Zeby jeszcze odgrywala tam wazna role a gra juz trzeci sezon i nic ponad kilka minut tam nie moze wyskrobac. A jej statystyki poza pkt wygladaja gorzej niz Coleman. Natomiast moze w przyszlosci bedzie lepsza, to jest prawdopodobne ale na razie jest slabsza i tyle. moze i sie narazam ze pisze nie na temat ale nie ja zaczalem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”