Orzeł Polkowice vs. Zarząd...

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 13 stycznia 2009, 23:28

Łukasz (L) pisze:powiem tyle - KIBICE LIDERA POPIERAJA ORŁA!!!!
Już od dłuższego czasu śledzimy tam sytuację i nie wygląda to ciekawie

Trzymajcie sie!!!

NIE MA KLUBU BEZ KIBICÓW HEJ HEJ!!!!

Na video jest sytuacja sprzed roku, po tym sytuacja się uspokoiła, my też z tonu spuściliśmy:? :? :wink: Ale ostatnia kłoda pod nogi prezesa to zabranie nam 20wejściówek na MUKS, a już kasy nie mieliśmy, bo na transport poszedł :lol: :lol: ale kierowca dał nam kredycik i weszliśmy :wink:

Cóż, mądrze mówi pan prezes Korsak.. Chamstwo i wulgarność nie będą tolerowane.. jak przyjechaliśmy do Polkowic w tym sezonie to on był pierwszą osobą, która rzucała k*****i w naszą stronę. Wink
Jednak widać, że rządzi na sali żelazną ręką...

Jego wypowiedz trzeba brać z przymróżeniem oka :wink:
Ale akurat na spotkaniach jak jeszcze była jakotaka współpraca to brał Was za wzór więc nie wiem dlaczego Was teraz "pozdrawiał" :shock: :?
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 14 stycznia 2009, 13:22

O co poszlo w ogole z ta ochrona, ze taka akcja byla??
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 14 stycznia 2009, 15:07

masz na pierwszej stronie.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 14 stycznia 2009, 15:34

sebzinho pisze:masz na pierwszej stronie.

Sorry :oops:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 14 stycznia 2009, 15:49

Je*** ten caly impel
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 14 stycznia 2009, 16:13

wlodi9 pisze:
sebzinho pisze:masz na pierwszej stronie.

Sorry :oops:

Ja się nie gniewam 8) :D
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 15 stycznia 2009, 14:49

Ja równierz jestem za wami przeciez to jest normalne ze jak ktoś ciśnie na twój własny klub to nie bedziesz stał i wysłuchiwał tego tylko pocisniesz im.
Trzymajcie sie 8)
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 15 stycznia 2009, 17:08

Btw robicie cos w kierunku aby to zmienic ? Czy sie juz z tym pogodziliscie?
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 15 stycznia 2009, 21:20

No i od dziś mamy Nice Lider Pruszków....
Wiedziałem ze cos takiego nastąpi ze wzgędu na bardzo duże zainteresowanie naszym zespołem na Mazowszu...
Niby spoko fajnie pieknie....

Ale nawiązując do tematu zeby nie był OT - Mam k... złe przeczucia :?
patrz Hartmann/CCC (Włókniarz/Orzeł)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 15 stycznia 2009, 22:03

Ale Lider był,Jest i Będzi... PROSTE!
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 15 stycznia 2009, 22:15

czuken pisze:Btw robicie cos w kierunku aby to zmienic ? Czy sie juz z tym pogodziliscie?

Oni sie z tym pogodzili ... odpuscili :wink: co nie zmiana faktu, ze pikniki nadal swoje :wink: noo ale nam tes sie ostatnio nie wiedzie ...

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 16 stycznia 2009, 14:14

oj nie wiedzie, nie wiedze.. i jakos nie zanosi sie na zmiany.. ;(
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 16 stycznia 2009, 15:34

Bez żali... Po któryms meczu wszystko wróci do formy... Kiedys musi to nastapic...! 8) :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 16 stycznia 2009, 16:08

Heh no niezly ten wasz impelek ...jestem z Leszna raz udalo mi sie byc w zeszlym sezonie na meczu Orła i Teczy wiadomo napiecie na linii naszej jakies tam jest znaczy sie na linii klubow kibica z obydwu miast ale no coz taki tez jest sport niektorzy sie lubia nie ktorzy nie calosc stanowi otoczke wszystkiego co sie dzieje. Co to za Polkowice bez klubu kibica? dla mnie to rozczarowanie ze wasz prezes tak z wami pojechal, a i pewnie kk Teczy tez zawiedzione bo co jak co oprocz tych wzajemnych wyzwisk wiara z obu miast sie wspinala na szczyty i wydzierała gardła za 2 !!! to bylo atrakcja istotna tych pojedynkow pojedynek na lepszy KK... zwlaszcza jak sobie przypomne jak na mecz do Leszna wparowalo 30-40 z Polkowic wtedy mecz byl ciekawy i zawodniczki byly bardziej zmotywowane :) kto w takiej liczbie teraz przyjedzie do Leszna ? chyba juz nikt...:(

No a co do bezprawia impelu oni sa twardzi jak maja przeciwko sobie nastoletnich kibicow druzyny a ja jak dzis pamietam przyjechalem z 2 kumplami my w wieku 24 lata i kumpel 27 zadne z nas kasty ale swoj wyglad niektorzy maja ;) no i robili np mi problem ze ide do kibla dla Teczy a wyszedlem z trybun dla gospodarzy gdzie siedzialo wiecej leszczyniakow ;) no i wyszkoczyl za mną jakis szef ochrony z morda gdzie k......no to sie odwrocilem i mu tez puscilem wiazanke gdzie to ja sie udaje... widocznie ocenil ze moje wkurwienie moze doprowadzic do naglej agresji i nagle przeszedl w mily lagodny ton...ale co wam powiem to wam powiem wiecie kto jest gorszy od polciji? wlasnei takie mendy z impelu i innych albo straz miejska, obydwie grupy to kupa zlamasow co zrobili sobie na szybko szkole w rok zaocznie i swiruja w czarnych strojach majac sie za pakerow ....takich to by w wojsku niszczyli bo czy nie smieszne jest to ze wychodzi gosciu w szerokich czarnych bojowkach opinaczach obcisla koszulka z napisem np IMPEL a ja patrze a gosciu np 1,60 cm wzrostu placek jakis duzo i nie wiem czy mam sie bac ze to jakis mistrz lotow karate czy poprostu pionek ...;) ale no coz niektorzy sa mocni bo mysla ze maja gaz to sa kims a pozniej sie dziwic ze jedna z druga sierotą gubi na zadymach gaz palke lub tarcze...

Tak wiec reaktywowac sie tam chlopaki a jak trzeba to prezesa na taczce gnoju wywiesc on jest jeden znajdzie sie inny ktory zadba o kibicow w taki i inny sposob. Za zasługi neich mu miasto podziekuje wkoncu to MKS!
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 16 stycznia 2009, 16:34

Na nas sie spinaja(nie to co "kiedys"ale sa), a do Leszna pewnie tez zawitaja, w mniejszym lub wiekszym gornie 8) z czego sie niezmiernie ciesze :wink: Pzd i do "zobaczenia" 24. :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”