Heh no niezly ten wasz impelek ...jestem z Leszna raz udalo mi sie byc w zeszlym sezonie na meczu Orła i Teczy wiadomo napiecie na linii naszej jakies tam jest znaczy sie na linii klubow kibica z obydwu miast ale no coz taki tez jest sport niektorzy sie lubia nie ktorzy nie calosc stanowi otoczke wszystkiego co sie dzieje. Co to za Polkowice bez klubu kibica? dla mnie to rozczarowanie ze wasz prezes tak z wami pojechal, a i pewnie kk Teczy tez zawiedzione bo co jak co oprocz tych wzajemnych wyzwisk wiara z obu miast sie wspinala na szczyty i wydzierała gardła za 2 !!! to bylo atrakcja istotna tych pojedynkow pojedynek na lepszy KK... zwlaszcza jak sobie przypomne jak na mecz do Leszna wparowalo 30-40 z Polkowic wtedy mecz byl ciekawy i zawodniczki byly bardziej zmotywowane

kto w takiej liczbie teraz przyjedzie do Leszna ? chyba juz nikt...
No a co do bezprawia impelu oni sa twardzi jak maja przeciwko sobie nastoletnich kibicow druzyny a ja jak dzis pamietam przyjechalem z 2 kumplami my w wieku 24 lata i kumpel 27 zadne z nas kasty ale swoj wyglad niektorzy maja

no i robili np mi problem ze ide do kibla dla Teczy a wyszedlem z trybun dla gospodarzy gdzie siedzialo wiecej leszczyniakow

no i wyszkoczyl za mną jakis szef ochrony z morda gdzie k......no to sie odwrocilem i mu tez puscilem wiazanke gdzie to ja sie udaje... widocznie ocenil ze moje wkurwienie moze doprowadzic do naglej agresji i nagle przeszedl w mily lagodny ton...ale co wam powiem to wam powiem wiecie kto jest gorszy od polciji? wlasnei takie mendy z impelu i innych albo straz miejska, obydwie grupy to kupa zlamasow co zrobili sobie na szybko szkole w rok zaocznie i swiruja w czarnych strojach majac sie za pakerow ....takich to by w wojsku niszczyli bo czy nie smieszne jest to ze wychodzi gosciu w szerokich czarnych bojowkach opinaczach obcisla koszulka z napisem np IMPEL a ja patrze a gosciu np 1,60 cm wzrostu placek jakis duzo i nie wiem czy mam sie bac ze to jakis mistrz lotow karate czy poprostu pionek ...

ale no coz niektorzy sa mocni bo mysla ze maja gaz to sa kims a pozniej sie dziwic ze jedna z druga sierotą gubi na zadymach gaz palke lub tarcze...
Tak wiec reaktywowac sie tam chlopaki a jak trzeba to prezesa na taczce gnoju wywiesc on jest jeden znajdzie sie inny ktory zadba o kibicow w taki i inny sposob. Za zasługi neich mu miasto podziekuje wkoncu to MKS!
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.