Szymon pisze:Owszem, wtedy utwierdziłem się w swoim przekonaniu że są bufonami!!!
I sorry bardzo ale nie będę Ci się kłaniał pierwszy!!! I weż nie pisz farmazonów, bo ja wiem którą drużyne mam dopingować! ty chyba nie za bardzo (patrz mecz Wisła-Gdynia i dziś)
No tak, Ty jest facetem, ja kobietą i jak wszyscy dobrze wychowani wiedzą, to kobiety 1wsze mówią cześć.
Nie każę Ci kibicować Lotosowi czy jakiemukolwiek innemu zespołowi. Ale jakiś szacunek dla innych i dobre zachowanie chyba powinno mieć miejsce. I wczoraj to nie kibicowałam Lotosowi a nam, jak chciałbyś wiedzieć. A to że potem z Nimi gadałam nie oznacza, że kciuki trzymałam za nich. Wiesz, to samo mogłam powiedzieć jak był mecz z Odrą. Siedziałeś w Ich sektorze, po meczu rozmawiałeś z Nimi... Czy to powód, by wysnuwać wnioski o tym, że w meczu pomiędzy Nimi a nami byłeś sercem za drużyną z Brzegu? Chyba nie. Po prostu lubisz tamtych ludzi i już. Ale jak wiadomo, co robisz Ty jest cacy, co robią inni już nie.
A co do meczu Lotosu w Krakowie. Pierwsza sprawa: czy jakbym kibicowałam Wiśle, byłoby to w porządku? Druga rzecz: akurat wolałam Lotosowi, bo chciałam by Wisła przegrała, my byśmy w następnym tygodniu wygrali i bylibyśmy na 2 pozycji. Akurat tylko Wisła wg mnie stanowi (po wczorajszym meczu stanowiła?
Ale tradycyjnie nie (z)rozumiesz, o czym piszę