TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 16 stycznia 2009, 11:38

czuken pisze:OMG jakie tu niby celebrowanie? Wchodzac myslalem ze bedzie skakala,rzucala sie, tak jak to zrobila Siwa po rzucie roku :) a tu nic :lol:
Po rzucie roku 8) a tak to co soda i się nie cieszy :wink: :? :?: :?:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

gdziol
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: gdziol » 16 stycznia 2009, 11:53

jimmy pisze:
gdziol pisze:
jimmy pisze:
a Szyćko nie mogła Zagrobelnej ze sobą wziąć??

Zagrobelna od dawna w Pruszkowie

a od kiedy?? uciekła wcześniej?? to eurobasket ma małe poślizgi :wink:

w sumie to nie takie male, bo jest już od listopada :roll:
I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 16 stycznia 2009, 12:24

ginda pisze:
czuken pisze:OMG jakie tu niby celebrowanie? Wchodzac myslalem ze bedzie skakala,rzucala sie, tak jak to zrobila Siwa po rzucie roku :) a tu nic :lol:
Po rzucie roku 8) a tak to co soda i się nie cieszy :wink: :? :?: :?:

Cieszy, ale ja odnioslem sie do tego co nam tu Kuba przedstawil.Nie widze tu nic niespotykanego itp. Normalna reakcja jaka widac kilkanascie razy podczas kazdego meczu :roll:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Orange Boyyy
Żak

Postautor: Orange Boyyy » 16 stycznia 2009, 13:01

Kuba pisze:znalazlem w internecie cos takiego (w rolach głównych Planeta i Gośka Dydek):
http://broadband.wnba.com/cc/playa.php? ... 050730.asx

jeśli w taki sam sposób będzie celebrowała zdobycze punktów w Polkowicach, to kibice pokochają ją pewnie równie szybko, co Tauszę ;-)

Wiechała w Małgosię jak w MASEŁKO... 8) :lol:
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 stycznia 2009, 13:24

Orange Boyyy pisze:
Kuba pisze:znalazlem w internecie cos takiego (w rolach głównych Planeta i Gośka Dydek):

jeśli w taki sam sposób będzie celebrowała zdobycze punktów w Polkowicach, to kibice pokochają ją pewnie równie szybko, co Tauszę ;-)

Nie jest to dziwne ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 16 stycznia 2009, 13:32

a widzisz jakąś różnicę między Planetą a Matović

ja widzę różnicę... nie jestem daltonistą :)

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 16 stycznia 2009, 14:25

Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 16 stycznia 2009, 14:25

Orange Boyyy pisze:

no bo zacznijmy od tego ze Goska to juz kompletnie nie postawila zadnej obrony tam :) (wyprzedzona i spozniona) wiec nawet nie wiem z czego tu sie amerykanka cieszyla ;) no chyba z 2 pkt bo chyba nei z tego ze Goska zaspala w obronie...
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 16 stycznia 2009, 14:30

Zmiany w Cukierkach
2009-01-16 12:18

Skrzydłowa Marta Żyłczyńska pojawi się dziś na wieczornym treningu zespołu Cukierków Odry Brzeg. - Mamy podpisaną umowę z Martą i spodziewamy się jej dziś na treningu - potwierdził kierownik drużyny Bolesław Garnczarczyk.

Zawodniczka grała już w Brzegu. Wówczas gdy trenerem był Romuald Krauze, który ściągnął do Cukierków wiele zawodniczek ze Ślęzy Wrocław. Ostatnio Marta występowała w barwach Energi Toruń, wcześniej grała w PKM Dudzie PWSZ Leszno, przez dwa sezony była zawodniczką AZS PWSZ Gorzów Wlkp. a w sezonie 2003/2004 reprezentowała właśnie barwy Cukierków Odry Brzeg.

Marta Żyłczyńska jest doświadczoną zawodniczką i na pewno będzie wzmocnieniem młodego zespołu z Brzegu. Potrafi znakomicie znaleźć się pod koszem, ale także dokładnie rzucić z obwodu. W brzeskim zespole zabraknie natomiast Oxany Stavytskiej, z którą klub rozwiązał kontrakt.

info plkk

zbyt dluga lawka w Toruniu ma swoje konsekwencje dla niektorych dziewczyn

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 16 stycznia 2009, 14:31

bart_81 pisze:Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?

wszedłem na oficjalną stronę węgierskiego MIZo Pecs i Nicole Ohlde figuruje w składzie, choć bez żadnego przydzielonego numeru.

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 16 stycznia 2009, 14:36

kristofer pisze:
bart_81 pisze:Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?

wszedłem na oficjalną stronę węgierskiego MIZo Pecs i Nicole Ohlde figuruje w składzie, choć bez żadnego przydzielonego numeru.

No tez ja wlasnie widzialem tam w skladzie. Coz chyba dla jaj by jej nie wstawiali :) Oznaczaloby to ze bialej Amerykanki u nas nie bedzie.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 stycznia 2009, 14:57

bart_81 pisze:
kristofer pisze:

No tez ja wlasnie widzialem tam w skladzie. Coz chyba dla jaj by jej nie wstawiali :) Oznaczaloby to ze bialej Amerykanki u nas nie bedzie.

Oj bart.. bart... kiedy ty zmadrzejesz ;)... TEMAT BYL skonczony... a ty musisz caly czas go drazyc :lol: :lol:
...dlatego zawsze bedziesz tym co bedzie musial zgadywac kogo zatrudnimy 8)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 16 stycznia 2009, 15:02

Endrju pisze:
bart_81 pisze:
kristofer pisze:

Oj bart.. bart... kiedy ty zmadrzejesz ;)... TEMAT BYL skonczony... a ty musisz caly czas go drazyc :lol: :lol:
...dlatego zawsze bedziesz tym co bedzie musial zgadywac kogo zatrudnimy 8)

Wole zgadywac Endrju, bo to fajna zabawa i jest ciekawiej:)

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 16 stycznia 2009, 15:21

Adolfini pisze:W brzeskim zespole zabraknie natomiast Oxany Stavytskiej, z którą klub rozwiązał kontrakt.

...już się to nudne robi trochę... ciekawe ile kasy poszło w błoto od początku sezonu przez takie ściąganie i zwalnianie zawodniczek. Byłaby pewnie jedna a porządna, a tak to było chyba z 8 jak nie więcej pewnie nawet dobrze do końca nie sprawdzone i po niecałym miesiącu już ich nie było... gratulacje dla działaczy...

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 16 stycznia 2009, 15:37

no ja tam nei wiem jak to jest u was w Brzegu ale te 2 amerykanki ktore macie Key i niestety zapomnialem nazwiska tej drugiej w miare sobie radzą wiec nei jest az tak zle inna sprawa ze np na srednią Tecze to one sobie mogly w sparingu po 20pkt rzucic ale jak przyjdzie Torun Rybnik to bedzie niezmiernie ciezko...

ale mamy podobna sytuacje u nas tez sie sprowadzilo kilka amerykanek oprocz tych co teraz mamy to chyba ze 3-4 byly testowane, ale powiem ze sprowadzajac Zyłke to duze wzmocnienie bedzie, dziewczyna ma duza chec do gry i jest bardzo ambitna w porwnaniu z reszta waszych polek to bedzie liderka pod koszem napewno.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”