Po rzucie rokuczuken pisze:OMG jakie tu niby celebrowanie? Wchodzac myslalem ze bedzie skakala,rzucala sie, tak jak to zrobila Siwa po rzucie rokua tu nic
TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
jimmy pisze:gdziol pisze:jimmy pisze:
a Szyćko nie mogła Zagrobelnej ze sobą wziąć??
Zagrobelna od dawna w Pruszkowie
a od kiedy?? uciekła wcześniej?? to eurobasket ma małe poślizgi
w sumie to nie takie male, bo jest już od listopada
I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying.
ginda pisze:Po rzucie rokuczuken pisze:OMG jakie tu niby celebrowanie? Wchodzac myslalem ze bedzie skakala,rzucala sie, tak jak to zrobila Siwa po rzucie rokua tu nic
a tak to co soda i się nie cieszy
![]()
![]()
![]()
Cieszy, ale ja odnioslem sie do tego co nam tu Kuba przedstawil.Nie widze tu nic niespotykanego itp. Normalna reakcja jaka widac kilkanascie razy podczas kazdego meczu
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
-
Orange Boyyy
- Żak
Kuba pisze:znalazlem w internecie cos takiego (w rolach głównych Planeta i Gośka Dydek):
http://broadband.wnba.com/cc/playa.php? ... 050730.asx
jeśli w taki sam sposób będzie celebrowała zdobycze punktów w Polkowicach, to kibice pokochają ją pewnie równie szybko, co Tauszę
Wiechała w Małgosię jak w MASEŁKO...
Jak się bawić to się bawić drzwi wyje**ć okno wstawić !!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Orange Boyyy pisze:Kuba pisze:znalazlem w internecie cos takiego (w rolach głównych Planeta i Gośka Dydek):
jeśli w taki sam sposób będzie celebrowała zdobycze punktów w Polkowicach, to kibice pokochają ją pewnie równie szybko, co Tauszę
Wiechała w Małgosię jak w MASEŁKO...![]()
Nie jest to dziwne
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Orange Boyyy pisze:Kuba pisze:znalazlem w internecie cos takiego (w rolach głównych Planeta i Gośka Dydek):
Wiechała w Małgosię jak w MASEŁKO...![]()
no bo zacznijmy od tego ze Goska to juz kompletnie nie postawila zadnej obrony tam
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Zmiany w Cukierkach
2009-01-16 12:18
Skrzydłowa Marta Żyłczyńska pojawi się dziś na wieczornym treningu zespołu Cukierków Odry Brzeg. - Mamy podpisaną umowę z Martą i spodziewamy się jej dziś na treningu - potwierdził kierownik drużyny Bolesław Garnczarczyk.
Zawodniczka grała już w Brzegu. Wówczas gdy trenerem był Romuald Krauze, który ściągnął do Cukierków wiele zawodniczek ze Ślęzy Wrocław. Ostatnio Marta występowała w barwach Energi Toruń, wcześniej grała w PKM Dudzie PWSZ Leszno, przez dwa sezony była zawodniczką AZS PWSZ Gorzów Wlkp. a w sezonie 2003/2004 reprezentowała właśnie barwy Cukierków Odry Brzeg.
Marta Żyłczyńska jest doświadczoną zawodniczką i na pewno będzie wzmocnieniem młodego zespołu z Brzegu. Potrafi znakomicie znaleźć się pod koszem, ale także dokładnie rzucić z obwodu. W brzeskim zespole zabraknie natomiast Oxany Stavytskiej, z którą klub rozwiązał kontrakt.
info plkk
zbyt dluga lawka w Toruniu ma swoje konsekwencje dla niektorych dziewczyn
2009-01-16 12:18
Skrzydłowa Marta Żyłczyńska pojawi się dziś na wieczornym treningu zespołu Cukierków Odry Brzeg. - Mamy podpisaną umowę z Martą i spodziewamy się jej dziś na treningu - potwierdził kierownik drużyny Bolesław Garnczarczyk.
Zawodniczka grała już w Brzegu. Wówczas gdy trenerem był Romuald Krauze, który ściągnął do Cukierków wiele zawodniczek ze Ślęzy Wrocław. Ostatnio Marta występowała w barwach Energi Toruń, wcześniej grała w PKM Dudzie PWSZ Leszno, przez dwa sezony była zawodniczką AZS PWSZ Gorzów Wlkp. a w sezonie 2003/2004 reprezentowała właśnie barwy Cukierków Odry Brzeg.
Marta Żyłczyńska jest doświadczoną zawodniczką i na pewno będzie wzmocnieniem młodego zespołu z Brzegu. Potrafi znakomicie znaleźć się pod koszem, ale także dokładnie rzucić z obwodu. W brzeskim zespole zabraknie natomiast Oxany Stavytskiej, z którą klub rozwiązał kontrakt.
info plkk
zbyt dluga lawka w Toruniu ma swoje konsekwencje dla niektorych dziewczyn
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
kristofer pisze:bart_81 pisze:Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?
wszedłem na oficjalną stronę węgierskiego MIZo Pecs i Nicole Ohlde figuruje w składzie, choć bez żadnego przydzielonego numeru.
No tez ja wlasnie widzialem tam w skladzie. Coz chyba dla jaj by jej nie wstawiali
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
bart_81 pisze:kristofer pisze:bart_81 pisze:Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?
wszedłem na oficjalną stronę węgierskiego MIZo Pecs i Nicole Ohlde figuruje w składzie, choć bez żadnego przydzielonego numeru.
No tez ja wlasnie widzialem tam w skladzie. Coz chyba dla jaj by jej nie wstawialiOznaczaloby to ze bialej Amerykanki u nas nie bedzie.
Oj bart.. bart... kiedy ty zmadrzejesz
...dlatego zawsze bedziesz tym co bedzie musial zgadywac kogo zatrudnimy
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Endrju pisze:bart_81 pisze:kristofer pisze:bart_81 pisze:Sluchajcie to jak jest w koncu z Nicole Ohlde? Gra na Wegrzech czy nie?
No tez ja wlasnie widzialem tam w skladzie. Coz chyba dla jaj by jej nie wstawialiOznaczaloby to ze bialej Amerykanki u nas nie bedzie.
Oj bart.. bart... kiedy ty zmadrzejesz... TEMAT BYL skonczony... a ty musisz caly czas go drazyc
![]()
![]()
...dlatego zawsze bedziesz tym co bedzie musial zgadywac kogo zatrudnimy
Wole zgadywac Endrju, bo to fajna zabawa i jest ciekawiej:)
-
gulchynsky
- Młodzik
Adolfini pisze:W brzeskim zespole zabraknie natomiast Oxany Stavytskiej, z którą klub rozwiązał kontrakt.
...już się to nudne robi trochę... ciekawe ile kasy poszło w błoto od początku sezonu przez takie ściąganie i zwalnianie zawodniczek. Byłaby pewnie jedna a porządna, a tak to było chyba z 8 jak nie więcej pewnie nawet dobrze do końca nie sprawdzone i po niecałym miesiącu już ich nie było... gratulacje dla działaczy...
no ja tam nei wiem jak to jest u was w Brzegu ale te 2 amerykanki ktore macie Key i niestety zapomnialem nazwiska tej drugiej w miare sobie radzą wiec nei jest az tak zle inna sprawa ze np na srednią Tecze to one sobie mogly w sparingu po 20pkt rzucic ale jak przyjdzie Torun Rybnik to bedzie niezmiernie ciezko...
ale mamy podobna sytuacje u nas tez sie sprowadzilo kilka amerykanek oprocz tych co teraz mamy to chyba ze 3-4 byly testowane, ale powiem ze sprowadzajac Zyłke to duze wzmocnienie bedzie, dziewczyna ma duza chec do gry i jest bardzo ambitna w porwnaniu z reszta waszych polek to bedzie liderka pod koszem napewno.
ale mamy podobna sytuacje u nas tez sie sprowadzilo kilka amerykanek oprocz tych co teraz mamy to chyba ze 3-4 byly testowane, ale powiem ze sprowadzajac Zyłke to duze wzmocnienie bedzie, dziewczyna ma duza chec do gry i jest bardzo ambitna w porwnaniu z reszta waszych polek to bedzie liderka pod koszem napewno.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”