Ostrovia Ostrów - Cukierki Odra Brzeg 43:75

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 lutego 2005, 13:21

Podczas meczu nie krzyczelismy takich hasel, tylko ze Ostro nic nie zrobi nam, i to jest wers jednej przyspiewki. A baranowi w zoltej koszulce zycze zeby do nas przyjechal. Zal mi takich ludzi naprawde.

parr

Postautor: parr » 14 lutego 2005, 16:07

dokladnie nie bylo zadnych wulgaryzmowo na meczu . A kolege w zoltej koszulce zapraszam do brzegu , i macie bardzo bogaty klub kibica ktory jajkami rzuca ale spoko niech bedzie i papierem w kibicow to tez jest pszesada to mial byc ten wasz mecz pokazowy to spoko

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 14 lutego 2005, 16:19

Czytam, czytam i jestem w szoku!!!! Czy to wszystko napewno się w Ostrovie działo??? Przecież jak tam byłem i z Kowalikiem przez cały mecz dopingowaliśmy to nikt do nas nie szurał, że nie wspomnę o rzucaniu jajkami?!! O co w tym wszystkim chodzi????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 14 lutego 2005, 16:21

parr pisze:dokladnie nie bylo zadnych wulgaryzmowo na meczu . A kolege w zoltej koszulce zapraszam do brzegu , i macie bardzo bogaty klub kibica ktory jajkami rzuca ale spoko niech bedzie i papierem w kibicow to tez jest pszesada to mial byc ten wasz mecz pokazowy to spoko

To nie był Klub Kibica jak mniemam, a jacyś debile po prostu, o których wogóle nie ma co pisać. Widziałeś na sali... sam piszesz, że nie było wulgaryzmów, to po jakiego grzyba piszesz nieprawdę?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 14 lutego 2005, 21:47

Seba pisze:
parr pisze:dokladnie nie bylo zadnych wulgaryzmowo na meczu . A kolege w zoltej koszulce zapraszam do brzegu , i macie bardzo bogaty klub kibica ktory jajkami rzuca ale spoko niech bedzie i papierem w kibicow to tez jest pszesada to mial byc ten wasz mecz pokazowy to spoko

To nie był Klub Kibica jak mniemam, a jacyś debile po prostu, o których wogóle nie ma co pisać. Widziałeś na sali... sam piszesz, że nie było wulgaryzmów, to po jakiego grzyba piszesz nieprawdę?

Zasmucę Cię... ten w żółtej koszulce mianował się szefem "Klubu Kompromitacji" :?

Szymon - tak to niestety wygladało. Klub chyba rozprowadził wśród młodzieży tańsze wejściówki bo pojawiło się sporo osobników w wieku grubo poniżej 18 lat... Sam pomysł był niezły, ale mam nadzieję, że mój szanowny brat następnym razem przedłoży spokój w hali i poza nią nad ilość, która jak widać nie przechodzi w jakość...
Obrazek

you're as good as your last performance

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 lutego 2005, 22:15

Czarny ten w zoltej koszulce to twoj brat? Jesli tak pogadaj z nim na temat sensu jego uczeszczania na mecze, bo chyba do tego nie dorosl jeszcze. Pozdro dla normalnych kibicow Ostrovi.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 14 lutego 2005, 22:23

Nie nie nie!!!!!!!!!!!!

Mój brat siedział na dole za koszem. On jest normalny :P Tyle że czasem ma wybujałą fantazję dotyczącą zapełnienia "na siłę" naszej hali, stąd taki debilizm... a koleś w żółtej koszulce to ten, którego w tym temacie cytowałem (kilka postów wcześniej). Mojego brata zatem w to nie mieszajcie (btw. mój brat to mati :D)
Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 lutego 2005, 22:28

No to bardzo dobrze bo juz zaczalem wspolczuc :lol: na szczescie na darmo. Przepraszam w takim razie, ze posadzilem o jakiekolwiek spokrewnienie :lol:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 14 lutego 2005, 22:35

Takiego brata to już dawno bym sie pozbył 8) :lol: Zresztą ekipa z Łodzi, w której ostatnio gościliśmy, może poświadczyć o naszej "normalności" :wink: 8)

ps. wszyscy normalni kibice z Ostrowa siedzieli tam na dole: ja, młody, ZiZu i Intarex, który też od czasu do czasu coś tu skrobnie :D następnym razem proszę zatem kierować oczy w tę stronę :P choć mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się poznać osobiście i nie będziemy musieli zgadywać "who is who" :wink:
Obrazek

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 14 lutego 2005, 23:01

Jesli tylko bedzie okazja w normalnych warunkach to czemu nie. :lol: Mam nadzieje ze bedzie okazja do wymiany uwag na zywo tylko musicie zostac w lidze wtedy bedzie latwiej sie spotkac. :D

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 lutego 2005, 23:07

czarny pisze:Takiego brata to już dawno bym sie pozbył 8) :lol: Zresztą ekipa z Łodzi, w której ostatnio gościliśmy, może poświadczyć o naszej "normalności" :wink: 8)

Napili się z nami, znaczy - normalni. Sprawdzone, potwierdzam. :lol: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 14 lutego 2005, 23:13

Spokojnie wszystko pozmianiamy. Do następnego meczu mamy jeszcze dużo czasu. I masz racje bracie, że trzeba postawić na jakość a nie ilość. :cry: Myślę, że tam samo się nasi jak i wasi (Odry) kibice zrobili tak, że nie było za ciekawie w pewnych momentach.
Już dzisiaj na zarząd nie mogłem iść ale mam pomysł w najbliższym czasie usiąść z prezesostwem i porozmawiać na temat niektórych rzeczy. Coś trzeba zmienić. Nie piszę tutaj o rzeczy czysto sportowej bo to nie moja działka. Myślę raczej o organizacyjnej. Zobaczymy co to będzie!

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 14 lutego 2005, 23:18

Obrazek
a to jest dowód rzeczowy na "normalność" :wink:
P.S
Którzy to bracia łatwo zgadnąć :P :wink:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 15 lutego 2005, 00:17

Czyzby dwaj panowie w srodku hehe :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 15 lutego 2005, 09:45

MuFa pisze:Jesli tylko bedzie okazja w normalnych warunkach to czemu nie. :lol: Mam nadzieje ze bedzie okazja do wymiany uwag na zywo tylko musicie zostac w lidze wtedy bedzie latwiej sie spotkac. :D

Nawet jeśli w lidze nie zostaniemy (tfu! odpukać!), to i tak z parkietów Ekstraklasy tak łatwo się nas nie pozbędziecie :lol: 8) Łódź, Pabianice, Poznań bez problemu można "obskoczyć" :P A więc myślę, że okazji będzie ho ho a może i więcej 8)

Oczywiście życzyłbym sobie abyśmy pozostali w tej Ekstraklasie, no ale ostatnie wyniki pokazują, że zadanie będzie znacznie trudniejsze niż nam się wydawało... ale to tak na marginesie towarzyskich dyskusji :lol: :lol:
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”