Ostrovia Ostrów - Cukierki Odra Brzeg 43:75
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
parr
parr pisze:dokladnie nie bylo zadnych wulgaryzmowo na meczu . A kolege w zoltej koszulce zapraszam do brzegu , i macie bardzo bogaty klub kibica ktory jajkami rzuca ale spoko niech bedzie i papierem w kibicow to tez jest pszesada to mial byc ten wasz mecz pokazowy to spoko
To nie był Klub Kibica jak mniemam, a jacyś debile po prostu, o których wogóle nie ma co pisać. Widziałeś na sali... sam piszesz, że nie było wulgaryzmów, to po jakiego grzyba piszesz nieprawdę?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:parr pisze:dokladnie nie bylo zadnych wulgaryzmowo na meczu . A kolege w zoltej koszulce zapraszam do brzegu , i macie bardzo bogaty klub kibica ktory jajkami rzuca ale spoko niech bedzie i papierem w kibicow to tez jest pszesada to mial byc ten wasz mecz pokazowy to spoko
To nie był Klub Kibica jak mniemam, a jacyś debile po prostu, o których wogóle nie ma co pisać. Widziałeś na sali... sam piszesz, że nie było wulgaryzmów, to po jakiego grzyba piszesz nieprawdę?
Zasmucę Cię... ten w żółtej koszulce mianował się szefem "Klubu Kompromitacji"
Szymon - tak to niestety wygladało. Klub chyba rozprowadził wśród młodzieży tańsze wejściówki bo pojawiło się sporo osobników w wieku grubo poniżej 18 lat... Sam pomysł był niezły, ale mam nadzieję, że mój szanowny brat następnym razem przedłoży spokój w hali i poza nią nad ilość, która jak widać nie przechodzi w jakość...

you're as good as your last performance
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Nie nie nie!!!!!!!!!!!!
Mój brat siedział na dole za koszem. On jest normalny
Tyle że czasem ma wybujałą fantazję dotyczącą zapełnienia "na siłę" naszej hali, stąd taki debilizm... a koleś w żółtej koszulce to ten, którego w tym temacie cytowałem (kilka postów wcześniej). Mojego brata zatem w to nie mieszajcie (btw. mój brat to mati
)
Mój brat siedział na dole za koszem. On jest normalny

- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Takiego brata to już dawno bym sie pozbył
Zresztą ekipa z Łodzi, w której ostatnio gościliśmy, może poświadczyć o naszej "normalności"
ps. wszyscy normalni kibice z Ostrowa siedzieli tam na dole: ja, młody, ZiZu i Intarex, który też od czasu do czasu coś tu skrobnie
następnym razem proszę zatem kierować oczy w tę stronę
choć mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja się poznać osobiście i nie będziemy musieli zgadywać "who is who" 
ps. wszyscy normalni kibice z Ostrowa siedzieli tam na dole: ja, młody, ZiZu i Intarex, który też od czasu do czasu coś tu skrobnie

- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Spokojnie wszystko pozmianiamy. Do następnego meczu mamy jeszcze dużo czasu. I masz racje bracie, że trzeba postawić na jakość a nie ilość.
Myślę, że tam samo się nasi jak i wasi (Odry) kibice zrobili tak, że nie było za ciekawie w pewnych momentach.
Już dzisiaj na zarząd nie mogłem iść ale mam pomysł w najbliższym czasie usiąść z prezesostwem i porozmawiać na temat niektórych rzeczy. Coś trzeba zmienić. Nie piszę tutaj o rzeczy czysto sportowej bo to nie moja działka. Myślę raczej o organizacyjnej. Zobaczymy co to będzie!
Już dzisiaj na zarząd nie mogłem iść ale mam pomysł w najbliższym czasie usiąść z prezesostwem i porozmawiać na temat niektórych rzeczy. Coś trzeba zmienić. Nie piszę tutaj o rzeczy czysto sportowej bo to nie moja działka. Myślę raczej o organizacyjnej. Zobaczymy co to będzie!
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
MuFa pisze:Jesli tylko bedzie okazja w normalnych warunkach to czemu nie.Mam nadzieje ze bedzie okazja do wymiany uwag na zywo tylko musicie zostac w lidze wtedy bedzie latwiej sie spotkac.
Nawet jeśli w lidze nie zostaniemy (tfu! odpukać!), to i tak z parkietów Ekstraklasy tak łatwo się nas nie pozbędziecie
Oczywiście życzyłbym sobie abyśmy pozostali w tej Ekstraklasie, no ale ostatnie wyniki pokazują, że zadanie będzie znacznie trudniejsze niż nam się wydawało... ale to tak na marginesie towarzyskich dyskusji

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”