FAN PLKK pisze:Król zablokowala Matovic![]()
gratki dla Lotosu
Czy mówisz o tej Matovic co miała cała lige w parkiet wkrecac ?
Gratulacje dla pani Król
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
fmaster pisze: Catch to fenomen, nie wiem, czy zwróciliście uwagę na radość jaka jej towarzyszyła, zarówno na boisku jak i na ławce. Ciągle uśmiechnięta, ciągle poklepująca swoje koleżanki, żartująca na ławce. Klasa gracz, klasa człowiek
Greebo pisze:Po meczu z Pabami mógłbym spokojnie napsiać:fmaster pisze: Mique to fenomen, nie wiem, czy zwróciliście uwagę na radość jaka jej towarzyszyła, zarówno na boisku jak i na ławce. Ciągle uśmiechnięta, ciągle poklepująca swoje koleżanki, żartująca na ławce. Klasa gracz, klasa człowiek
Niestety nijak się to am do rzeczywistości. (zeby nie było: z tego co mi wiadomo to Catch zdecydowanie w kwestiach pozasportowych zdecydowanie przewyższa Holdsclaw, ale żeby taka laurkę jej wystawiać bo grała z Lesznem z uśmiechem na twarzy)
Druga sprawa to sama gra Catch: czytając posty mam wrażenie ze z gdyńskich kibiców tylko hell i przemoe zdawali sobie sprawę jak gra pani "do-everything". Jest fenomenem, potrafi wszystko. Wiadomo ze jak jest na parkiecie to ona kreuje gra, ze jak jest ostatnia akcja to dostanie piłkę do reki i sama zadecyduje co z nią zrobić. Ale to wcale nie oznacza ze Lotos juz zaklepał tytuł.

.:Lukas:. pisze:A z kim wy(ONA) tak gracie(GRAŁA)![]()
![]()
![]()
koszykarz pisze:ktoś wyżej napisal że Wisła ma przewagę POLEK w walce o ewen. mistzostwo...
ale zauważcie że na parkiecie muszą byc 2 POLKI a Pałka z Ewką we dwie nie będą razem na parkiecie - a Gburczykowa to już wogóle...
Trzeba oddac jedno : parę lat temu na HOLDSCLAW też nie było mocnych - ale obecnie to TAMIKA jest tą ,,naj'' .
Może za szybko to stwierdzac ale wydaje się że CATCH = MISTRZOSTWO. Przecież jest jeszcze u was ALANA , KURA , IVANA , KATKA SNITSINA...
Ciekawie w finale zapowiadają się pojedynki CLAW z CATCH![]()
![]()
tym razem - wydaje się - że Wisła już wam nie odbierze Mistrza - nie ma już ADF chociażby... a CANTY i SKERA grają mizerię w tym roku...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 123 gości