XXI kolejka FGE: KSSSE AZS Gorzów - Utex ROW Rybnik
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Kolarz w trakcie jednego wyscigu moze stracic nawet 4 kg, ale to glownie dlatego, ze wypocil ok 3 litry potu. Organizm to uzupelni w 1-2 dni. Nie liczac tego faktu, to mogl podczas wyscigu spalic maksymalnie 2000 kcal, a wiec jakies 0,4 kg tluszczu. Dlatego wystarczy fakt, ze Anosike zostala zwazona tydzien temu po przyjezdzie do klubu a ostatnie wazenie odbylo sie bezposrednio po ciezkim treningu.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mozarthio tylko jest miedzy nami jedna zasadnicza różnica.
Ja sie wypowiadam na temat związany z moim podwórkiem, (na który mam jakies tam pojecie) a ty i co niektorzy próbują udowodnić ze lepiej wiedza od samych zainteresowanych

Ja sie wypowiadam na temat związany z moim podwórkiem, (na który mam jakies tam pojecie) a ty i co niektorzy próbują udowodnić ze lepiej wiedza od samych zainteresowanych
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Gorzowianki wygrały z Rybnikiem, dramat Kateriny Zohnovej
Paweł Tracz
KSSSE AZS PWSZ Gorzów pewnie wygrał we własnej hali z Uteksem ROW-em Rybnik 87:55. Kibiców zmartwiła informacja o kontuzji najlepszego strzelca zespołu.
Katerina Zohnova, bo o niej mowa, złamała na czwartkowym treningu lewą rękę. Teraz zawodniczkę czeka długa przerwa: wersja optymistyczna - cztery, pięć tygodni, pesymistyczna to nawet dwa miesiące.
Sam mecz był mało ciekawy. Gospodynie od początku wypracowały wysoką, kilkunastupunktową przewagę, którą w kolejnych kwartach jeszcze powiększały.
Gwiazdą wieczoru był Nkolika "Nicky" Anosike. Amerykanka zdobyła najwięcej punktów (21) i zaliczyła aż dziewięć zbiórek. Warto dodać, że w Gorzowie jest zaledwie od kilkunastu dni.
Dobrym występem nowa środkowa KSSSE AZS PWSZ zamknęła usta tym wszystkim, którzy skreślili ją tydzień temu po mało udanym towarzyskim meczu z CCC Polkowice.
www.gazetalubuska.pl
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
koszykarz
[quote="Endrju"]Hehe chcesz kolejny raz pokazac ze pozjadales wszystkie rozumy
Ja sie na fizjologi za bardzo nie znam, ale jezeli widze w jednym wywiadzie, drugim... na meczu sparingowym ze jeszcze nie powala na kolana...
I sama zawodniczka przyznaje sie trenerowi ze od 17 Grudnia (ostatniego meczu) nic nie robila...
... moze faktycznie ty wiesz lepiej
no już nie przesadzaj - nawet jak Anosike miesiąc nie trenowała - to chyba nie zapomniała co do piłka do kosza
Ja sie na fizjologi za bardzo nie znam, ale jezeli widze w jednym wywiadzie, drugim... na meczu sparingowym ze jeszcze nie powala na kolana...
I sama zawodniczka przyznaje sie trenerowi ze od 17 Grudnia (ostatniego meczu) nic nie robila...
... moze faktycznie ty wiesz lepiej
no już nie przesadzaj - nawet jak Anosike miesiąc nie trenowała - to chyba nie zapomniała co do piłka do kosza
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
aniuh pisze:Kuba pisze:Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)
czyli wraca najwczesniej na play-off?
Katka bedzie miała gips na 4 tygodnie więc nie ma sie co bac ze nie zdarzy na play offy
nie do konca tak to moze wygladac.. :/
Przy pesymistycznej wersji moze nawet nie zdazyc na Wisłe...
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
aniuh pisze:Kuba pisze:Endrju pisze:gramy mecz bez Katki... (która ma minimum miesiac przerwy)
czyli wraca najwczesniej na play-off?
Katka bedzie miała gips na 4 tygodnie więc nie ma sie co bac ze nie zdarzy na play offy
Myslisz po zdjeciu gipsu od razu zacznie treningi?? To moze trwac i trwac...
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:Watpie zeby za miesiac była gotowa poddac sie cieżkim treningom. To moze okazac bardziej skomplikowane niz marzenia i opowiadania gorzowian. Miesiac nosi gips z 2-3 tygodnie trwa okres rehabilitacji a ten niestety musi byc przepracowany w 100% czyli w kwietniu-maju powinna byc gotowa do gry
Ja pier..... nastepny chirurg
jasneEndrju tak sobie wlewaj ze ty sie wypowiadasz tylko o swoim podworku do niedawna fani Wisly i Lotosu meili zgoła odmienne zdanie na twoj temat ale ok... ja sie wypowiedzialem w kwestii ze nie uwierze zeby koszykarka w tydzien zrzucila 5 kg ...sorki to sa fakty...nie mi to osadzac ale z wlasnych treningow wiem ze czasem przytyc i nabrac mase w ciagu tygodnia jest ciezko a schudnac wierz mize jeszcze ciezej ale ok nie jestem lekarzem fizjologiem itp wasze swiat i przepraszam ze odwazylem sie odezwac w innym temacie niz leszczynski... widze ze powoli robi sie kolejne podworko prywatne ... powodzenia i milego tam 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
hermes46 pisze:no moze jestem skad wiesz?
Czlowieku litosci...wroc do tematu jak chcesz cos powiedziec.
No wlasnie dzis byla retransmisja wczorajszego meczu i "komentator fachowiec" stwierdzil ze Taylor nie gra bo nie spelnia oczekiwan trenera. Powiedzial ze malo zbiera pilek jak na swoj wzrost i wogole (ale nie raczyl wspomniec ze ma najwyzszy eval w zespole)
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Mozarthio pisze:jasneEndrju tak sobie wlewaj ze ty sie wypowiadasz tylko o swoim podworku do niedawna fani Wisly i Lotosu meili zgoła odmienne zdanie na twoj temat ale ok... ja sie wypowiedzialem w kwestii ze nie uwierze zeby koszykarka w tydzien zrzucila 5 kg ...sorki to sa fakty...nie mi to osadzac ale z wlasnych treningow wiem ze czasem przytyc i nabrac mase w ciagu tygodnia jest ciezko a schudnac wierz mize jeszcze ciezej ale ok nie jestem lekarzem fizjologiem itp wasze swiat i przepraszam ze odwazylem sie odezwac w innym temacie niz leszczynski... widze ze powoli robi sie kolejne podworko prywatne ... powodzenia i milego tam
Człowieku kazdy ma inny organizm i inna przemiane materi.
Jeden zje malego paczka i juz tyje.. inny wpiernicza ogromne ilosci jedzenia a nawet kg nie przytyje !!!
Tak samo jeden chudnie szybciej drugi wolniej...
... i proszę Cie skoncz z tymi madrosciami bo juz naprawde nudzisz...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”