szczerze mowiac to teraz mam zamet w glowie i nie wiem czy CCC sie nam podlozy, po to by grac z nami w play-offach i "przy opkazji" zaczac rozgryzac nasz zespol zagrywki itd... czy tez potraktuja ten mecz powaznie chcac zmazac plame dwoch ostatnich porazek.....
Przed meczem: AZS Poznań vs CCC Polkowice.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Przed meczem: AZS Poznań vs CCC Polkowice.
ten temat juz w znaczacym stopniu byl poruszony w temaci eobok wiec proponuje przerzucic rozwazania tutaj
szczerze mowiac to teraz mam zamet w glowie i nie wiem czy CCC sie nam podlozy, po to by grac z nami w play-offach i "przy opkazji" zaczac rozgryzac nasz zespol zagrywki itd... czy tez potraktuja ten mecz powaznie chcac zmazac plame dwoch ostatnich porazek.....
reloaded :]
Jakikolwiek wynik padnei w tym meczu, to moim zdaniem nie będzie miał nic wspólnego z chęcią zmazywania jakichkolwiek plam. Polkowice mają możliwość wpłynięcia na to, kto będzie ich przeciwnikiem w pierwszej rundzie play-off i moim zdaniem tylko to sie będzie liczyć, ale niewiadome pozostaną:
1. Wygrana Polkowic wcale nie daje im pewności, że trafią na AZS.
2. To, że Polkowice podejdą do meczu poważnie (chcąc za przeciwnika w play-off mieć Odrę) nie musi oznaczać, że mecz wygrają. Tym samym, przegrana CCC w tym meczu nie musi oznaczać, że zespół się podłożył.
2. To, że Polkowice podejdą do meczu poważnie (chcąc za przeciwnika w play-off mieć Odrę) nie musi oznaczać, że mecz wygrają. Tym samym, przegrana CCC w tym meczu nie musi oznaczać, że zespół się podłożył.
Z bólem serca będe trzymal po raz pierwszy kciuki za CCC chociaż moje trzymanie za jakąś drużyną niestety nic tu nie da. Ciężko jest wytypować w tym meczu zwyciężce bo każdy ma jakieś swoje plany co do gry w paly offach. Ja mam tylko nadzieje ze wynik bedzie znany dopiero po meczu a nie juz wcześniejustalonu odgórnie.
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Zbych pisze:Jakikolwiek wynik padnei w tym meczu, to moim zdaniem nie będzie miał nic wspólnego z chęcią zmazywania jakichkolwiek plam. Polkowice mają możliwość wpłynięcia na to, kto będzie ich przeciwnikiem w pierwszej rundzie play-off i moim zdaniem tylko to sie będzie liczyć, ale niewiadome pozostaną:
z drugiej strony Wisla czuje oddech Polfy na plecach, szczegolnie po zwyciestwie tej ostatniej nad Lotosem i zapewne zespol z Krakowa bedzie chcial obronic druga pozycje, a poniewaz mysle ze Wisla jest o wiele silniejsza niz Odra to am nadzieje ze Brzeg tym razem polegnie, mimo ze graja we wlasniej hali....
kurdeee? czemu nikt z Polkowic, bezposrednio zainteresowanego miasta sie nie wypowiada?
reloaded :]
-
Gość
MirU <poznań> pisze:GURU pisze: Ja mam tylko nadzieje ze wynik bedzie znany dopiero po meczu a nie juz wcześniejustalonu odgórnie.
Ja takźe mam nadzieje! No i trzymam mocno kciuki za AZS! Pozdro
Na pewno Polkowice bedą grać o zwycięstwo.Ale np takiej Krupskiej przydałaby sie nauczka.Sama grając w Olsztynie puściła mecz ze Slezą co mogło się skończyć wypadnięciem Brzegu z rozgrywek play-off.Zresztą los i tak okazał się sprawiedliwy bo przegrały z ŁKS CHOĆ SKŁAD MIAŁY SUPER
Czy będzie piątka ?.
W najbliższy piątek koszykarki AZS-u Poznań rozegrają w hali „Arena” ostatni mecz sezonu zasadniczego 2004/2005. Przeciwnikiem poznanianek będzie zespół CCC Polkowice. Piątkowe spotkanie zadecyduje z której pozycji akademiczki przystąpią do zbliżających się rozgrywek play-off .
Polkowiczanki mają bez względu na wynik potyczki w „Arenie” i pozostałych meczów ostatniej kolejki zapewnioną czwartą lokatę. Rywalem polkowickiej ekipy w fazie play-off mogą być Cukierki Odra Brzeg lub w przypadku jutrzejszej wygranej AZS. Podopieczne trenera Nowakowskiego, w ostatniej kolejce uległy dość niespodziewanie na własnym parkiecie Meblotopowi PWSZ Chełm 68:76. Najwięcej punktów, w tym pojedynku dla gospodyń rzuciła Justyna Klosińska dwanaście. Czy w Poznaniu będzie podobnie?. Podopieczne trenera Nowakowskiego po porażce z Meblotapem zostały ukarane finansowo ( obcięto zawodniczką z premii meczowych). Czy to zmotywuje koszykarki do lepszej gry ?.
Z kolei podopieczne trenera Romana Habera, by zapewnić sobie piątą lokatę po zasadniczej części rozgrywek muszą spełnić bezsprzecznie dwa warunki. Wygrać z AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski, co uczyniły w miniony piątek pokonując gorzowianki 72:59. Najskuteczniejszą zawodniczką akademiczek, w tym spotkaniu była Monika Ciecierska zdobywczyni dwudziestu pięciu punktów. Oraz pokonać polkowiczanki. Czy drugi z tych warunków zostanie spełniony?. Przekonamy się już w najbliższy piątek zaglądając pod kopułę poznańskiej „Areny”. Początek meczu zaplanowano na godzinę 17.00.
Młodzież i studenci chcący śledzić koszykarskie emocje, w „Arenie” po okazaniu ważnych legitymacji wstęp wolny. Bilet normalny, to koszt tylko pięciu złotych.
Autor:Łukasz "kula" Klin.
Polkowiczanki mają bez względu na wynik potyczki w „Arenie” i pozostałych meczów ostatniej kolejki zapewnioną czwartą lokatę. Rywalem polkowickiej ekipy w fazie play-off mogą być Cukierki Odra Brzeg lub w przypadku jutrzejszej wygranej AZS. Podopieczne trenera Nowakowskiego, w ostatniej kolejce uległy dość niespodziewanie na własnym parkiecie Meblotopowi PWSZ Chełm 68:76. Najwięcej punktów, w tym pojedynku dla gospodyń rzuciła Justyna Klosińska dwanaście. Czy w Poznaniu będzie podobnie?. Podopieczne trenera Nowakowskiego po porażce z Meblotapem zostały ukarane finansowo ( obcięto zawodniczką z premii meczowych). Czy to zmotywuje koszykarki do lepszej gry ?.
Z kolei podopieczne trenera Romana Habera, by zapewnić sobie piątą lokatę po zasadniczej części rozgrywek muszą spełnić bezsprzecznie dwa warunki. Wygrać z AZS PWSZ Gorzów Wielkopolski, co uczyniły w miniony piątek pokonując gorzowianki 72:59. Najskuteczniejszą zawodniczką akademiczek, w tym spotkaniu była Monika Ciecierska zdobywczyni dwudziestu pięciu punktów. Oraz pokonać polkowiczanki. Czy drugi z tych warunków zostanie spełniony?. Przekonamy się już w najbliższy piątek zaglądając pod kopułę poznańskiej „Areny”. Początek meczu zaplanowano na godzinę 17.00.
Młodzież i studenci chcący śledzić koszykarskie emocje, w „Arenie” po okazaniu ważnych legitymacji wstęp wolny. Bilet normalny, to koszt tylko pięciu złotych.
Autor:Łukasz "kula" Klin.
-
Gość
-
parr
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”