Mecz zaległy: Orzeł Polkowice - Włókniarz Pabianice
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mecz zaległy: Orzeł Polkowice - Włókniarz Pabianice
25.02.2009 godz 18.00
Ostatnio zmieniony 03 marca 2009, 18:40 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Pabianickie koszykarki na spotkanie z Orłem Polkowice wybrał się już wczoraj popołudniu.
Mecz, meczem ale tutaj nikt na niespodziankę nie liczy.
Może
(wiara kibiców we własny zespół musi być do końca)
Teraz najważniejszy mecz w sobotę z MUKS-em
Musimy się Panowie spiąć i wjechać w mecz na pełnej qr***
Mecz, meczem ale tutaj nikt na niespodziankę nie liczy.
Może
Teraz najważniejszy mecz w sobotę z MUKS-em
Musimy się Panowie spiąć i wjechać w mecz na pełnej qr***

O, to weźcie odrazu tam porządek z ochrona zróbcie:P
Pozdrawiam
Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali
Co do ochrony w Pabianicach to lepszej na chwilę obecną nie możemy sobie wymarzyć
W Poznaniu jak byliśmy ochrona była do nas bardzo miła
Tylko przed rozpoczęciem spotkania przyszła do nas pani Komisarz i poprosiła żebyśmy sie grzecznie zachowywali

pamietacie Leśne dziady "Forever Young"DanielPce pisze:O, to weźcie odrazu tam porządek z ochrona zróbcie:P
Pozdrawiam
Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali![]()
Co do ochrony w Pabianicach to lepszej na chwilę obecną nie możemy sobie wymarzyć
W Poznaniu jak byliśmy ochrona była do nas bardzo miła
Tylko przed rozpoczęciem spotkania przyszła do nas pani Komisarz i poprosiła żebyśmy sie grzecznie zachowywali
SEP-CE pisze:DanielPce pisze:Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali![]()
Mylisz sięSam sobie teraz zaprzeczasz
:P
Mowa o meczu z MUKS-em Poznań
DanielPce pisze:Pabianickie koszykarki na spotkanie z Orłem Polkowice wybrał się już wczoraj popołudniu.Pozdrawiam
P.S
przeczytaj uważnie mój pierwszy post w temacie

- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nikogo nie lekceważą
Dziś w Polkowicach miejscowe CCC podejmie outsidera z Pabianic. - Różnica miejsc w tabeli nic nie znaczy, bo swoją wyższość trzeba udowodnić na parkiecie - mówi Krzysztof Koziorowicz, szkoleniowiec CCC.
Pierwszy pojedynek pomiędzy CCC a PTK Aflofarmem Vicard zakończył się pewną wygraną "pomarańczowych" 80:55. Polkowiczanki imponowały wówczas skutecznością na linii osobistych. Aż 80 procent spośród oddanych przez nie rzutów znalazło drogę do kosza. Dziś w tym elemencie gospdynie środowego meczu nie spisują się tak dobrze, ale poprawiły za to celność za trzy punkty, co w zestawieniu z mocną defensywą i niekonwencjonalnymi rozegraniami Agaty Gajdy sprawia, że kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa i wymieniane są w gronie pretendentek do zdobycia medali.
Ostatnio podopieczne trenera Koziorowicza odprawiły z kwitkiem Finepharm AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra tylko przez pierwszą połowę zostawiając rywalkom złudzenia, kto jest lepszy. O tym, że dzisiejszego rywala CCC nie wolno lekceważyć świadczy ostatnia kolejka ekstraklasy. W tej pabianiczanki zmierzyły się w Toruniu z "Katarzynkami". Niespodziewanie losy wygranej ważyły się do ostatniej syreny, a mocna ekipa Elmedina Omanicia zwyciężyła jedynie trzema punktami. Jak będzie dziś? - Zagramy jak zawsze na sto procent, bo w każdym meczu, niezależnie od przeciwnika gramy o zwycięstwo - deklaruje trener CCC. Jego dziewczyny są zdecydowanym faworytem, ale rywalki z pewnością nie złożą broni. Początek meczu w hali przy ulicy Dąbrowskiego o 18:00.
Konrad Kaptur
BasketFan pisze:Nikogo nie lekceważą
Dziś w Polkowicach miejscowe CCC podejmie outsidera z Pabianic. - Różnica miejsc w tabeli nic nie znaczy, bo swoją wyższość trzeba udowodnić na parkiecie - mówi Krzysztof Koziorowicz, szkoleniowiec CCC.
Pierwszy pojedynek pomiędzy CCC a PTK Aflofarmem Vicard zakończył się pewną wygraną "pomarańczowych" 80:55. Polkowiczanki imponowały wówczas skutecznością na linii osobistych. Aż 80 procent spośród oddanych przez nie rzutów znalazło drogę do kosza. Dziś w tym elemencie gospdynie środowego meczu nie spisują się tak dobrze, ale poprawiły za to celność za trzy punkty, co w zestawieniu z mocną defensywą i niekonwencjonalnymi rozegraniami Agaty Gajdy sprawia, że kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa i wymieniane są w gronie pretendentek do zdobycia medali.
Ostatnio podopieczne trenera Koziorowicza odprawiły z kwitkiem Finepharm AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra tylko przez pierwszą połowę zostawiając rywalkom złudzenia, kto jest lepszy. O tym, że dzisiejszego rywala CCC nie wolno lekceważyć świadczy ostatnia kolejka ekstraklasy. W tej pabianiczanki zmierzyły się w Toruniu z "Katarzynkami". Niespodziewanie losy wygranej ważyły się do ostatniej syreny, a mocna ekipa Elmedina Omanicia zwyciężyła jedynie trzema punktami. Jak będzie dziś? - Zagramy jak zawsze na sto procent, bo w każdym meczu, niezależnie od przeciwnika gramy o zwycięstwo - deklaruje trener CCC. Jego dziewczyny są zdecydowanym faworytem, ale rywalki z pewnością nie złożą broni. Początek meczu w hali przy ulicy Dąbrowskiego o 18:00.
Konrad Kaptur
nie wiedziałem, że 80% skutecznosci z osobistych to wartość IMPONUJĄCA ...
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Po dwóch kwartach:
Szyćko rządzi. (myślałem, że to będzie wzmocnienie)
Pege już chyba MVP kolejki nie bedzie.
Wieści live od Gienka z Polkowic:
Gra dramatycznie słaba. Brak zacięcia i werwy. Brak zrozumienia i zgrania na boisku. Nasze traktuja to spotkanie jako takie, które trzeba rozegrać i szybko zapomnieć.
No ale my to oglądamy, się wq****, no i... wstyd

Szyćko rządzi. (myślałem, że to będzie wzmocnienie)
Pege już chyba MVP kolejki nie bedzie.
Wieści live od Gienka z Polkowic:
Gra dramatycznie słaba. Brak zacięcia i werwy. Brak zrozumienia i zgrania na boisku. Nasze traktuja to spotkanie jako takie, które trzeba rozegrać i szybko zapomnieć.
No ale my to oglądamy, się wq****, no i... wstyd
A ja widze ciekawa zaleznosc
Page zagrala genialnie przeciwko Toruniowi a dzis wg mnie bardzo zawiodla ...ale z kolei Sadiq sie pokazala z dobrej strony
czyli co ? na zmiane jeden dobry wystep ? bo jak zatrybią obydwie to druzyny z dolnej czesci tabeli bedą sie bać 
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- pafelek
- Żak
- Kontaktowanie:
25.02.2009 CCC Polkowice [90] – [61] PTK Aflofarm Vicard Pabianice
wiecej fot: http://www.pawelpazdzior.com/polkowice/ccc/25.02.2009/
wiecej fot: http://www.pawelpazdzior.com/polkowice/ccc/25.02.2009/
mecz z gatunku tych, które odbyć się musiały. Włókniarz, pomimo obecności m.in. Głaszcz, czy Piestrzyńskiej, zachowywał się momentami jak grupa dzieci. gubiły się, jakby pierwszy raz ze sobą występowały... nasze czasami wręcz bez większych problemów zabierały piłkę i grały swoje.
jak była potrzeba - przewaga szybko rosła, ale widać było czasami ewidentne rozluźnienie i wynikające z tego głupie zagrania i straty. fajnie, ze kazda z dziewczyn zagrała te 10 minut i podstawowe mogły nieco odpocząć.
fajny mecz ?Nigeryjki, jednak Page mocno mnie irytowała... odniosłem wrazenie że ma się nie wiadomo ja jaką gwiazdę. moze to moje mylne wrażenie, ale patrząc na nią widziałem dziewczynkę, która "znana jest z tego, że jest znana"... nie pokazała nic szczególnego. podobnie jak jej pozostałe koleżanki.
Brawa dla Aśki Bogackiej - autorki JEDYNEJ (:!:) w całym meczu zbiórki Włókniarza na naszej tablicy ...
jak była potrzeba - przewaga szybko rosła, ale widać było czasami ewidentne rozluźnienie i wynikające z tego głupie zagrania i straty. fajnie, ze kazda z dziewczyn zagrała te 10 minut i podstawowe mogły nieco odpocząć.
fajny mecz ?Nigeryjki, jednak Page mocno mnie irytowała... odniosłem wrazenie że ma się nie wiadomo ja jaką gwiazdę. moze to moje mylne wrażenie, ale patrząc na nią widziałem dziewczynkę, która "znana jest z tego, że jest znana"... nie pokazała nic szczególnego. podobnie jak jej pozostałe koleżanki.
Brawa dla Aśki Bogackiej - autorki JEDYNEJ (:!:) w całym meczu zbiórki Włókniarza na naszej tablicy ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”