Mecz zaległy: Orzeł Polkowice - Włókniarz Pabianice

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Mecz zaległy: Orzeł Polkowice - Włókniarz Pabianice

Postautor: ann » 24 lutego 2009, 23:26

25.02.2009 godz 18.00
Ostatnio zmieniony 03 marca 2009, 18:40 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 25 lutego 2009, 07:35

Pabianickie koszykarki na spotkanie z Orłem Polkowice wybrał się już wczoraj popołudniu.
Mecz, meczem ale tutaj nikt na niespodziankę nie liczy.
Może :?: (wiara kibiców we własny zespół musi być do końca)
Teraz najważniejszy mecz w sobotę z MUKS-em :!: :!: :!:
Musimy się Panowie spiąć i wjechać w mecz na pełnej qr***
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 25 lutego 2009, 07:42

DanielPce pisze:Musimy się Panowie spiąć i wjechać w mecz na pełnej qr***

O, to weźcie odrazu tam porządek z ochrona zróbcie :D:P

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 25 lutego 2009, 11:29

Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali :)
Co do ochrony w Pabianicach to lepszej na chwilę obecną nie możemy sobie wymarzyć :D
W Poznaniu jak byliśmy ochrona była do nas bardzo miła :)
Tylko przed rozpoczęciem spotkania przyszła do nas pani Komisarz i poprosiła żebyśmy sie grzecznie zachowywali :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Damian94
Nowy na forum

Postautor: Damian94 » 25 lutego 2009, 15:00

DanielPce pisze:

Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali :)
Co do ochrony w Pabianicach to lepszej na chwilę obecną nie możemy sobie wymarzyć :D
W Poznaniu jak byliśmy ochrona była do nas bardzo miła :)
Tylko przed rozpoczęciem spotkania przyszła do nas pani Komisarz i poprosiła żebyśmy sie grzecznie zachowywali :lol:
pamietacie Leśne dziady "Forever Young"

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 25 lutego 2009, 15:19

DanielPce pisze:Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali :)

Mylisz się :P Sam sobie teraz zaprzeczasz :P:P

DanielPce pisze:Pabianickie koszykarki na spotkanie z Orłem Polkowice wybrał się już wczoraj popołudniu.

Pozdrawiam ;)

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 25 lutego 2009, 15:39

SEP-CE pisze:
DanielPce pisze:Mecz w rozgrywany jest w Pabianickiej hali :)

Mylisz się :P Sam sobie teraz zaprzeczasz :P:P

Mowa o meczu z MUKS-em Poznań :!:

DanielPce pisze:Pabianickie koszykarki na spotkanie z Orłem Polkowice wybrał się już wczoraj popołudniu.

Pozdrawiam ;)

P.S
przeczytaj uważnie mój pierwszy post w temacie
Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 25 lutego 2009, 16:06

Nikogo nie lekceważą

Dziś w Polkowicach miejscowe CCC podejmie outsidera z Pabianic. - Różnica miejsc w tabeli nic nie znaczy, bo swoją wyższość trzeba udowodnić na parkiecie - mówi Krzysztof Koziorowicz, szkoleniowiec CCC.

Pierwszy pojedynek pomiędzy CCC a PTK Aflofarmem Vicard zakończył się pewną wygraną "pomarańczowych" 80:55. Polkowiczanki imponowały wówczas skutecznością na linii osobistych. Aż 80 procent spośród oddanych przez nie rzutów znalazło drogę do kosza. Dziś w tym elemencie gospdynie środowego meczu nie spisują się tak dobrze, ale poprawiły za to celność za trzy punkty, co w zestawieniu z mocną defensywą i niekonwencjonalnymi rozegraniami Agaty Gajdy sprawia, że kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa i wymieniane są w gronie pretendentek do zdobycia medali.

Ostatnio podopieczne trenera Koziorowicza odprawiły z kwitkiem Finepharm AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra tylko przez pierwszą połowę zostawiając rywalkom złudzenia, kto jest lepszy. O tym, że dzisiejszego rywala CCC nie wolno lekceważyć świadczy ostatnia kolejka ekstraklasy. W tej pabianiczanki zmierzyły się w Toruniu z "Katarzynkami". Niespodziewanie losy wygranej ważyły się do ostatniej syreny, a mocna ekipa Elmedina Omanicia zwyciężyła jedynie trzema punktami. Jak będzie dziś? - Zagramy jak zawsze na sto procent, bo w każdym meczu, niezależnie od przeciwnika gramy o zwycięstwo - deklaruje trener CCC. Jego dziewczyny są zdecydowanym faworytem, ale rywalki z pewnością nie złożą broni. Początek meczu w hali przy ulicy Dąbrowskiego o 18:00.

Konrad Kaptur

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 lutego 2009, 16:59

BasketFan pisze:
Nikogo nie lekceważą

Dziś w Polkowicach miejscowe CCC podejmie outsidera z Pabianic. - Różnica miejsc w tabeli nic nie znaczy, bo swoją wyższość trzeba udowodnić na parkiecie - mówi Krzysztof Koziorowicz, szkoleniowiec CCC.

Pierwszy pojedynek pomiędzy CCC a PTK Aflofarmem Vicard zakończył się pewną wygraną "pomarańczowych" 80:55. Polkowiczanki imponowały wówczas skutecznością na linii osobistych. Aż 80 procent spośród oddanych przez nie rzutów znalazło drogę do kosza. Dziś w tym elemencie gospdynie środowego meczu nie spisują się tak dobrze, ale poprawiły za to celność za trzy punkty, co w zestawieniu z mocną defensywą i niekonwencjonalnymi rozegraniami Agaty Gajdy sprawia, że kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa i wymieniane są w gronie pretendentek do zdobycia medali.

Ostatnio podopieczne trenera Koziorowicza odprawiły z kwitkiem Finepharm AZS Kolegium Karkonoskie Jelenia Góra tylko przez pierwszą połowę zostawiając rywalkom złudzenia, kto jest lepszy. O tym, że dzisiejszego rywala CCC nie wolno lekceważyć świadczy ostatnia kolejka ekstraklasy. W tej pabianiczanki zmierzyły się w Toruniu z "Katarzynkami". Niespodziewanie losy wygranej ważyły się do ostatniej syreny, a mocna ekipa Elmedina Omanicia zwyciężyła jedynie trzema punktami. Jak będzie dziś? - Zagramy jak zawsze na sto procent, bo w każdym meczu, niezależnie od przeciwnika gramy o zwycięstwo - deklaruje trener CCC. Jego dziewczyny są zdecydowanym faworytem, ale rywalki z pewnością nie złożą broni. Początek meczu w hali przy ulicy Dąbrowskiego o 18:00.

Konrad Kaptur

nie wiedziałem, że 80% skutecznosci z osobistych to wartość IMPONUJĄCA ...

Awatar użytkownika
DanielPce
Żak

Postautor: DanielPce » 25 lutego 2009, 17:07

hehehe powiem Ci KUBA, że wyjąłeś mi to spod palców na klawiaturze :P
Dobrze, że spojrzałem na podgląd mojego postu :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 25 lutego 2009, 18:47

Po dwóch kwartach:
Szyćko rządzi. (myślałem, że to będzie wzmocnienie)
Pege już chyba MVP kolejki nie bedzie.

Wieści live od Gienka z Polkowic:
Gra dramatycznie słaba. Brak zacięcia i werwy. Brak zrozumienia i zgrania na boisku. Nasze traktuja to spotkanie jako takie, które trzeba rozegrać i szybko zapomnieć.

No ale my to oglądamy, się wq****, no i... wstyd :oops: :evil:

KKobi8
Amator

Postautor: KKobi8 » 25 lutego 2009, 20:10

Planeta eval 24 a Julka 31 8) :D :D :D ładnie , ładnie :)
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 25 lutego 2009, 20:34

A ja widze ciekawa zaleznosc ;) Page zagrala genialnie przeciwko Toruniowi a dzis wg mnie bardzo zawiodla ...ale z kolei Sadiq sie pokazala z dobrej strony ;) czyli co ? na zmiane jeden dobry wystep ? bo jak zatrybią obydwie to druzyny z dolnej czesci tabeli bedą sie bać :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
pafelek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pafelek » 25 lutego 2009, 20:58

25.02.2009 CCC Polkowice [90] – [61] PTK Aflofarm Vicard Pabianice

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wiecej fot: http://www.pawelpazdzior.com/polkowice/ccc/25.02.2009/

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 lutego 2009, 22:03

mecz z gatunku tych, które odbyć się musiały. Włókniarz, pomimo obecności m.in. Głaszcz, czy Piestrzyńskiej, zachowywał się momentami jak grupa dzieci. gubiły się, jakby pierwszy raz ze sobą występowały... nasze czasami wręcz bez większych problemów zabierały piłkę i grały swoje.

jak była potrzeba - przewaga szybko rosła, ale widać było czasami ewidentne rozluźnienie i wynikające z tego głupie zagrania i straty. fajnie, ze kazda z dziewczyn zagrała te 10 minut i podstawowe mogły nieco odpocząć.

fajny mecz ?Nigeryjki, jednak Page mocno mnie irytowała... odniosłem wrazenie że ma się nie wiadomo ja jaką gwiazdę. moze to moje mylne wrażenie, ale patrząc na nią widziałem dziewczynkę, która "znana jest z tego, że jest znana"... nie pokazała nic szczególnego. podobnie jak jej pozostałe koleżanki.

Brawa dla Aśki Bogackiej - autorki JEDYNEJ (:!:) w całym meczu zbiórki Włókniarza na naszej tablicy ...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”