AZS Gorzów Wlkp.-INEA AZS Poznań 8.03.2009

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 10 marca 2009, 21:02

wlodi9 pisze:Po prostu mnie zdziwilo ze w 8 przekrzyczeli AZS GORZÓW :!: Nie napinam sie , ani nie prowadze zadnych statsow... wiec ogarnijcie, zadalem proste pytanie i to wszystko, pasuje?? :roll:
To ja moze sprostuje jak to według mnie wygladalo...Nas wiernych kibicow(znaczy dopingujacych)przyjechalo 9 osob...reszta to zawodniczki - juniorki i znajomi z poznania...Nasz doping był ciągły a moze nie glosniejszy jak w gorzowie...chociaz momentami troche bardziej darlismy mnorde... :D
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 10 marca 2009, 21:09

No i OK :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 marca 2009, 21:16

Wrona pisze:
wlodi9 pisze:Po prostu mnie zdziwilo ze w 8 przekrzyczeli AZS GORZÓW :!: Nie napinam sie , ani nie prowadze zadnych statsow... wiec ogarnijcie, zadalem proste pytanie i to wszystko, pasuje?? :roll:
To ja moze sprostuje jak to według mnie wygladalo...Nas wiernych kibicow(znaczy dopingujacych)przyjechalo 9 osob...reszta to zawodniczki - juniorki i znajomi z poznania...Nasz doping był ciągły a moze nie glosniejszy jak w gorzowie...chociaz momentami troche bardziej darlismy mnorde... :D

Doping byl dobry ale bez przesady... mieliscie tez przestoje troche wryci 2 kwarta ;) W drugiej polowie jak juz bylo po meczu fakt, jechaliscie moze i caly czas...

Jako zart potraktowałem wypowiedz Hamplika o tym ze byli glosniejsi :lol: :lol:

moze momentami troszeczke glosniej "darliscie morde" ale uwierz ze 8 czy 9 nie przekrzyczy niecale 30 osob :D Co wam pokazalismy w 3 czy 4 kwarcie jak zaczeliscie jechac Lalalala AZS Kosz ;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Wrona
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Wrona » 10 marca 2009, 21:54

Endrju pisze:
Wrona pisze:

Doping byl dobry ale bez przesady... mieliscie tez przestoje troche wryci 2 kwarta ;) W drugiej polowie jak juz bylo po meczu fakt, jechaliscie moze i caly czas...

Jako zart potraktowałem wypowiedz Hamplika o tym ze byli glosniejsi :lol: :lol:

moze momentami troszeczke glosniej "darliscie morde" ale uwierz ze 8 czy 9 nie przekrzyczy niecale 30 osob :D Co wam pokazalismy w 3 czy 4 kwarcie jak zaczeliscie jechac Lalalala AZS Kosz ;)
no pewnie ze tak...zgadzam sie w 100%..ale i tak po dluzszej naszej przerwie jakos zmobilizowalismy sie na wyjazd i to co najbardziej mi sie podobało podarlismy ryja...tym bardziej ze do konca meczu a nie do przerwy patzrac na wynik... :D pozdrawiam
Obrazek

---AZS POZNAŃ---http://www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 marca 2009, 22:26

Jak Leszno se doliczalo pikników na Chwialce w Arenie to nikt nie protestowal wiec po co ta sadzonka jak napisalem ze 15 osob. :lol: :lol:
A jakies wyszczegolnianie albo licytowanie sie o jedna osobe jest nie na miejscu.

P.S.

Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 10 marca 2009, 22:30

MARAS pisze:J

P.S.

Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady :lol: :lol:

No, moim zdaniem jezeli chodzi o sama publike (nie liczac "mlynu") to jak najbardziej :wink: , a generalnie rzecz biorac to ciezko powiedziec...
T Ę C Z A
L E S Z N O

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 marca 2009, 22:34

wlodi9 pisze:

P.S.

No, moim zdaniem jezeli chodzi o sama publike (nie liczac "mlynu") to jak najbardziej :wink: , a generalnie rzecz biorac to ciezko powiedziec...

To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.
Wiec takie tytulowanie Gorzowa jest wg mnie śmieszne.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

GRAM FAIR
Nowy na forum

Postautor: GRAM FAIR » 10 marca 2009, 22:42

Maras chyba zartujesz :D hahaha jakie miasto taki spiker :D a tak serio to w gorzowie wogle wszystko jest ekstra, no i najlepsi kibice to wiadomoooooooo. xD :lol: :lol: :lol:
eM U Ka eS

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 marca 2009, 23:05

ja tam nei wiem w gorzowie nie bylem ale chyba jednak ciut przesady panowie ;) musze przyznac ze w krakowie i gdynii tez widzialem w tv niezle zachowanie wsrod publiki

jest kilka miast gdzie fajnie sie to kreci i ciezko wybrac ktore pod tym wzgledem najlepsze bo to chyba zalezy od meczu przykladowo jak jest mecz nerwowy na styku i gwizdki są nie pomyslne dla gospodarzy to w nie jednej hali robi sie duzy kociol ktory laczy wszystkich i wtedy emocje sa na maksa..uwielbiam wlasnei takie momenty gdzie mialem przyjemnosc widziec wlasnie np w lesznie jak wiara potrafi sie wziasc w garsc i jechac swoje...mysle ze w wielu miastach jest podobnie kwestia wytworzonej atmosfery w danym meczu i tyle.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 10 marca 2009, 23:14

MARAS pisze:To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.

Ja bylem i naprawde Ostrow zajebisty doping i nie tylko sam fakt ze tylu ludzi przyjechalo bylo to naprawde... :shock:

A co do spikera i do publiki napewno tak jak napisal Mozarthio zalezy od meczu i od stawki i wtedy wszedzie robi sie goraco :D pozdro :wink:

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 10 marca 2009, 23:51

Co do naszego spikera, to mi osobiscie sie noz otwiera jak slysze takie wypowiedzi: najlepsza... . Niestety jest to jego staly tekst:D Generalnie na spikera sie nadaje jak ... A wiec nie zwracajcie na to zbytnio uwagi.
pozdrawiam :P

feri
Młodzik

Postautor: feri » 11 marca 2009, 01:04

Endrju pisze:w czasie meczu naliczylem 8 dopingujacych ;)

Reszty nie licze :D...

Wazne ze przyjechali i dawali rade :D ... no i byli na pewno glosniejsi... od pikników gorzowskich :lol: :lol: (ale nie zawsze) :D

ale u nas w klubie kibica dziewczyny same :)
... i w sumie dobrze :D

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 11 marca 2009, 06:37

feri pisze:
Endrju pisze:w czasie meczu naliczylem 8 dopingujacych ;)

Reszty nie licze :D...

Wazne ze przyjechali i dawali rade :D ... no i byli na pewno glosniejsi... od pikników gorzowskich :lol: :lol: (ale nie zawsze) :D

ale u nas w klubie kibica dziewczyny same :)
... i w sumie dobrze :D

Ejjj... no macie cos do dziewczyn w KK? ;>

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 marca 2009, 08:43

Maras mi to przypomian jeden z odcinków Simpsonów kiedy to Springfield przyjedza na konert Sting a na gitarze ma napisane gdzie gra. I mówi
" Witamy w (patrzy na gitare) Springfield gdzie sa najlepsi fani na swiecie!!!"
Gorzej ze nikt nie raegował na jego przyjazd!
:lol:

z drugiej strony co miał powiedziec?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 marca 2009, 09:50

MARAS pisze:
wlodi9 pisze:

P.S.

To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.

Czlowieku, nie porownojmy PLK do PLKK. :!: :roll:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Kibice”