To ja moze sprostuje jak to według mnie wygladalo...Nas wiernych kibicow(znaczy dopingujacych)przyjechalo 9 osob...reszta to zawodniczki - juniorki i znajomi z poznania...Nasz doping był ciągły a moze nie glosniejszy jak w gorzowie...chociaz momentami troche bardziej darlismy mnorde...wlodi9 pisze:Po prostu mnie zdziwilo ze w 8 przekrzyczeli AZS GORZÓWNie napinam sie , ani nie prowadze zadnych statsow... wiec ogarnijcie, zadalem proste pytanie i to wszystko, pasuje??
AZS Gorzów Wlkp.-INEA AZS Poznań 8.03.2009
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Wrona pisze:To ja moze sprostuje jak to według mnie wygladalo...Nas wiernych kibicow(znaczy dopingujacych)przyjechalo 9 osob...reszta to zawodniczki - juniorki i znajomi z poznania...Nasz doping był ciągły a moze nie glosniejszy jak w gorzowie...chociaz momentami troche bardziej darlismy mnorde...wlodi9 pisze:Po prostu mnie zdziwilo ze w 8 przekrzyczeli AZS GORZÓWNie napinam sie , ani nie prowadze zadnych statsow... wiec ogarnijcie, zadalem proste pytanie i to wszystko, pasuje??
Doping byl dobry ale bez przesady... mieliscie tez przestoje troche wryci 2 kwarta
Jako zart potraktowałem wypowiedz Hamplika o tym ze byli glosniejsi
moze momentami troszeczke glosniej "darliscie morde" ale uwierz ze 8 czy 9 nie przekrzyczy niecale 30 osob
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
no pewnie ze tak...zgadzam sie w 100%..ale i tak po dluzszej naszej przerwie jakos zmobilizowalismy sie na wyjazd i to co najbardziej mi sie podobało podarlismy ryja...tym bardziej ze do konca meczu a nie do przerwy patzrac na wynik...Endrju pisze:Wrona pisze:To ja moze sprostuje jak to według mnie wygladalo...Nas wiernych kibicow(znaczy dopingujacych)przyjechalo 9 osob...reszta to zawodniczki - juniorki i znajomi z poznania...Nasz doping był ciągły a moze nie glosniejszy jak w gorzowie...chociaz momentami troche bardziej darlismy mnorde...wlodi9 pisze:Po prostu mnie zdziwilo ze w 8 przekrzyczeli AZS GORZÓWNie napinam sie , ani nie prowadze zadnych statsow... wiec ogarnijcie, zadalem proste pytanie i to wszystko, pasuje??
Doping byl dobry ale bez przesady... mieliscie tez przestoje troche wryci 2 kwartaW drugiej polowie jak juz bylo po meczu fakt, jechaliscie moze i caly czas...
Jako zart potraktowałem wypowiedz Hamplika o tym ze byli glosniejsi![]()
![]()
moze momentami troszeczke glosniej "darliscie morde" ale uwierz ze 8 czy 9 nie przekrzyczy niecale 30 osobCo wam pokazalismy w 3 czy 4 kwarcie jak zaczeliscie jechac Lalalala AZS Kosz
Jak Leszno se doliczalo pikników na Chwialce w Arenie to nikt nie protestowal wiec po co ta sadzonka jak napisalem ze 15 osob.
A jakies wyszczegolnianie albo licytowanie sie o jedna osobe jest nie na miejscu.
P.S.
Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady

A jakies wyszczegolnianie albo licytowanie sie o jedna osobe jest nie na miejscu.
P.S.
Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:J
P.S.
Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady![]()
No, moim zdaniem jezeli chodzi o sama publike (nie liczac "mlynu") to jak najbardziej
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O
wlodi9 pisze:MARAS pisze:J
P.S.
Swoją drogą nie chcialem tego wspominac ale wspomne. Wasz spiker nieźle sobie i wam pochlebia tytułując was jako " najlepsza publika koszykarska w Polsce" No sorry ale bez przesady![]()
No, moim zdaniem jezeli chodzi o sama publike (nie liczac "mlynu") to jak najbardziej, a generalnie rzecz biorac to ciezko powiedziec...
To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.
Wiec takie tytulowanie Gorzowa jest wg mnie śmieszne.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
ja tam nei wiem w gorzowie nie bylem ale chyba jednak ciut przesady panowie
musze przyznac ze w krakowie i gdynii tez widzialem w tv niezle zachowanie wsrod publiki
jest kilka miast gdzie fajnie sie to kreci i ciezko wybrac ktore pod tym wzgledem najlepsze bo to chyba zalezy od meczu przykladowo jak jest mecz nerwowy na styku i gwizdki są nie pomyslne dla gospodarzy to w nie jednej hali robi sie duzy kociol ktory laczy wszystkich i wtedy emocje sa na maksa..uwielbiam wlasnei takie momenty gdzie mialem przyjemnosc widziec wlasnie np w lesznie jak wiara potrafi sie wziasc w garsc i jechac swoje...mysle ze w wielu miastach jest podobnie kwestia wytworzonej atmosfery w danym meczu i tyle.
jest kilka miast gdzie fajnie sie to kreci i ciezko wybrac ktore pod tym wzgledem najlepsze bo to chyba zalezy od meczu przykladowo jak jest mecz nerwowy na styku i gwizdki są nie pomyslne dla gospodarzy to w nie jednej hali robi sie duzy kociol ktory laczy wszystkich i wtedy emocje sa na maksa..uwielbiam wlasnei takie momenty gdzie mialem przyjemnosc widziec wlasnie np w lesznie jak wiara potrafi sie wziasc w garsc i jechac swoje...mysle ze w wielu miastach jest podobnie kwestia wytworzonej atmosfery w danym meczu i tyle.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
kulka100 tecza
- Żak
MARAS pisze:To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.
Ja bylem i naprawde Ostrow zajebisty doping i nie tylko sam fakt ze tylu ludzi przyjechalo bylo to naprawde...
A co do spikera i do publiki napewno tak jak napisal Mozarthio zalezy od meczu i od stawki i wtedy wszedzie robi sie goraco
feri pisze:Endrju pisze:w czasie meczu naliczylem 8 dopingujacych
Reszty nie licze...
Wazne ze przyjechali i dawali rade... no i byli na pewno glosniejsi... od pikników gorzowskich
![]()
(ale nie zawsze)
ale u nas w klubie kibica dziewczyny same
... i w sumie dobrze
Ejjj... no macie cos do dziewczyn w KK? ;>
Maras mi to przypomian jeden z odcinków Simpsonów kiedy to Springfield przyjedza na konert Sting a na gitarze ma napisane gdzie gra. I mówi
" Witamy w (patrzy na gitare) Springfield gdzie sa najlepsi fani na swiecie!!!"
Gorzej ze nikt nie raegował na jego przyjazd!
z drugiej strony co miał powiedziec?
" Witamy w (patrzy na gitare) Springfield gdzie sa najlepsi fani na swiecie!!!"
Gorzej ze nikt nie raegował na jego przyjazd!
z drugiej strony co miał powiedziec?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
- wlodi9
- Kadet
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:wlodi9 pisze:MARAS pisze:J
P.S.
No, moim zdaniem jezeli chodzi o sama publike (nie liczac "mlynu") to jak najbardziej, a generalnie rzecz biorac to ciezko powiedziec...
To dużo niewiesz o światku kibicowskim na koszu w Polsce i w nie wszystkich halach bywałeś. Żałuj że nie byles w Arenie na meczu meskiego kosza PBG vs Stal Ostrów jak goście wjechali w pięćset osób ogólnie w tym jakieś sto osób z samego fanklubu.
Czlowieku, nie porownojmy PLK do PLKK.
T Ę C Z A
L E S Z N O
L E S Z N O