Play Out:Włókniarz Pabianice - AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Play Out:Włókniarz Pabianice - AZS KK Jelenia Góra

Postautor: ann » 20 marca 2009, 18:23

21.03.09 godz.17.00
Ostatnio zmieniony 24 marca 2009, 00:20 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 21 marca 2009, 17:59

35-44 do przerwy dla Jeleniej Góry ale miejmy nadzieje ze Włókniarz da rade walczyc Włókniarz :wink:
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 marca 2009, 18:16

Jeśli Włókniarz przegra, to niech podziękuje za to Bogackiej. Niecałe 7 minut na parkiecie i wszystko bez mała pierniczy: 3 straty i do tego 2 faule. A Jelonka niweluje wszystko co Włókniarz nadrobił.

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 marca 2009, 18:19

zastanawiam się jak wygląda gra w obronie Włókniarza. Chodzi mi o umożliwianie rywalkom rzutów za 3 punkty. Przeciw ŁKSowi 8/11, dziś przeciw Jeleniej już 8/9, rywalki takie genialne zza linii 6,25m? Jakoś nie chce mi się wierzyć.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 21 marca 2009, 18:19

no zgadza sie ale brakuje dzisiaj tez punktow Page ktora gra bardzo slabo 3straty i 3/8 za 2..

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 marca 2009, 18:23

Renia już double-double 12 punktów i 10 asyst

Rywalki w ciągu 15 minut popełniły tylko 1 faul.

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 marca 2009, 18:38

to już Włókniarz może żegnać się z ekstraklasą. Przegrywają kolejny mecz minimalnie.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 21 marca 2009, 18:38

no to Sadiq zawalila w koncowce meczu i w sumie 8strat lekka przesada.. swoja droga zastanawia mnie po co na 1:05 do konca meczu przy stanie 71-74 dla Jeleniej Pabianice zaczely faulowac :roll: skoro mozna bylo wybronic i rzucac za 3..

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 21 marca 2009, 18:43

no to po zabawie...
Obrazek

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 21 marca 2009, 18:45

Może Włókniarz podziękować Bogackiej, której gra przyczyniła się do straty ciężko wypracowanej 5 punktowej przewagi w trzeciej kwarcie.

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 21 marca 2009, 20:14

Nie wiem czy jest cos co moze nas jeszcze uratowac :?: :cry:
...:::Włókniarz Pabianice:::...

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 marca 2009, 21:57

jesli to jest koniec klub to ja i tak bede sie bawił na kadetkach... BasketFan zwracał mi uwage (miał racje) ze jeachłem na sedziów gdy była piłka dla Jeleniej, ale ja juz nie mam cierpliwości :cry: cały week's dziś mi sie zwalił ide pić dobranoc :?
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 21 marca 2009, 22:33

znowu dobry mecz Jarzynki i Reni i dobra gra w obronie Anity reszta... Sławkowi i Poronienko serdeczne spier******** :x
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 22 marca 2009, 00:53

kristofer pisze:Może Włókniarz podziękować Bogackiej, której gra przyczyniła się do straty ciężko wypracowanej 5 punktowej przewagi w trzeciej kwarcie.

Człowieku!! Widziałeś mecz by pisać takie banialuki????
Owszem, Aśka nie zagrała niczego naj, ale do ch***uja, ktoś ją wpuszcza na parkiet, ktoś "ustawia drużyne!!!!
Jeśłi uważasz że drużyna przegrywa mecz przez zawodniczkę która spędza na parkiecie kilka minut to jesteś totalnym dyletantem!!!!

Do rzeczy..... według mnie, przegrana zasłużona i na własne życzenie!!!! Tak, na własne życzenie!!! Mecz był do wygrania gdyz Jelenia nie grała wcale niczego wielkiego, jednak Pabianice grały jeszcze mniej!!!! No ale czego się spodziewać skoro drużynę prowadzi nauczyciel WueFu :twisted: ??!!!! Choć szczerze przyznać muszę, że ten łysiejący pan coraz rzadziej na parkiet wpuszcza swoją ulubienice Proszczenko!!!! Jednak szkoda że dzis mimo wszytsko zdecydował się ją wpuścić na końcówkę pierwszej połowy boi po co????? Owszem, zamiar dania odsapnięcia Jarzynce był dobry, jednak mozna było zamiast "ulubienicy" wpuscić Kaśke Szymańską!!!!!! A jeśli nawet Kasia była niedysponowana to każdą inna zawodniczkę bo przecież jak na prakiecie Proszcznko przebywa to i tak nie rozgrywa tylko pałeta się z palcami uniesionymi :twisted: !!!! Swoją drogą, ciekawy sposób rozgrywania akcji - bez piłki :twisted: :D :x :!: :!:
Amerykanka i Nigeryjka - dziś bez rewelacji..... moze i nie można im odmówic woli ambicji i walki jednak ja uważam że zawodniczka której w meczu "nie idzie" gra dla drużyny i oddaje piłki a nie ciepie za wszelką cennę z każdej możliwej pozycji :twisted: :!:
Może i nie bede obiektywny, ale według mnie, najbardziej na zwycięswtie zależało RENI, JARZYNCE i ANICIE (oraz WŁÓKNIARKOM na ławce których Depta nie wpuscił :twisted: ) One też najbardziej załamane były po końcowym gwizdku!!!
Swoją droga mam w głowie obraz z 1992 roku przeszczęśliwej Renatki i Jarzynki po zdobyciu 4 mistrza i ten z dzisiejszego dnia gdy były załamane po tej porażce i tak nasuwa mi się podsumowanie że historia zatoczyła koło :( !!!
Renia, Jarzynka - WIELKI SZACUNEK za te wszystkie lata!!!!!
Anita, Kaśka, Marta, siostry Szałeckie - dzieki że w tych "materialnych" czasach nie zapomniałyście skąd jesteście!!!!
To juz jest koniec.............

P.S. O sędziach słowo.... nie przegraliśmy przez nich mimo iz gwizdali kaszane.... :twisted: :!: Heh..... "reklama" - chcesz zobaczyć niezłe szopki?? Przyjdź na kosza bo sędziuje sędzina Karina :twisted: !!!!! Ta pani to jednak totalne beztalencie..... od kilku lat - gdy w finale MP Junorek w Gdynii "wygwizdała" Olimpie Poznań w finale przeciwko Gdynii i zapewniła sobie awans do grona sędziów "ekstraklasowych" brnie w swej durnocie coraz dalej........ przykre jest, że nikt z centrali nie potrafi tego przerwać :twisted: !!!!!

P.S.2. Nie na temat, ale nie chce mi sienowego topicu zakładać w odpowiednim dziale.... sprawy kibicowskie...... Kibice druzyny gospodyń dziś cieniutko.... a momentami nawet bardzo cieniutenko!!!! A najbardziej zdenerwowało mnie to iz w jakieś 5-4 minuty przed końcem, gdy jeszcze mozna było wygrać nie było wsparcia należytego a momentami cisza na sali panowała. Najbardziej zawiódł pierwszy rząd...... że tak powiem, rząd "reprezentatywnych" osobników, często aktywnych i na tym Forum!!!! Nie ładnie.... jak patrzyłem na Was to miałem wrażenie że figury woskowe tam postawili!!! Szacunek dla Maksa - jesteś KOZAK!!!!! Tak trzymaj!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 22 marca 2009, 08:51

A ja już nic do powiedzenia nie mam, tak co do meczu jak i do "pierwszego rzędu".
No może jedynie:dziekuję :!:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”