PTS Lider (I liga) - relacje 08/09

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 24 marca 2009, 11:26

Na fotkach dojrzałem typa w młynie Lidera, o którym jeszcze niedawno pisaliście:

rafi pisze:jako kibice z Pruszkowa nie chcemy, aby kogokolwiek z nas identyfikowano z takim zachowaniem...

Łukasz (L) pisze:To jest na 100% osoba która za inne akcje została wydalona z naszej ekipy dośc dawno temu - jednak jak widać niczego sie nie nauczył - debil debilem pozostanie....

Nie ładnie kłamczuszki :lol:

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 24 marca 2009, 13:39

Lisu ... to, co zacytowałeś z mojej wypowiedzi jest prawdą ... napisałem też, ze są to kibice z Pruszkowa ... i chodzą na mecze Znicza, Lidera ... i Basketu ... ich zachowanie było karygodne i poraz kolejny napiszę, że jest mi przykro, że tak się stało ... gadaliśmy z nimi na ten temat i mam nadzieje, że przyniecie to odpowiedni skutek ...
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 marca 2009, 14:13

Wtedy gdy odbyła sie ta krzywa akcja - tamtejszy człowiek odbywał "banicje" za niektóre rzeczy - jednak zostało to wyjaśnione - odbył karę - i zostało mu powiedziane - jeżeli chce mozę wracać...
I bardzo dobrze ze wrócił bo tym sposobem jest nas coraz więcej - tak przedstawia sie ta sytuacja...

I jak napisał rafi - przecież każdy u nas kazdego zna i to byłoby niezdrowie przez cały czas żyć w niezgodzie - zresztą jego "banicja" była od bodajże sierpnia/ września - sprawdź sobie date meczu Znicz - Korona...
tyle w temacie...

Oczywiście moge jeszcze raz przeprosić za takie zachowanie i miec nadzieje ze to był jednorazowy wybryk
Pozdrawiam.
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 24 marca 2009, 16:39

Łukasz (L) pisze:zresztą jego "banicja" była od bodajże sierpnia/ września - sprawdź sobie date meczu Znicz - Korona...
tyle w temacie...

Te byczki, to moze ten sam ziomus ktory 'brzydko' wyrazal sie o zawodniczkach Korony i ich rodzicach?

Zreszta ja nie o tym, chociaz watek tez mnie ciekawi, ale bawi mnie wasze tlumaczenie :lol: macie taryfikator kar ? np: nieprzyzwoite zachowanie = 2 miesieczna kara na mlyn ? :lol:

Jeszcze nie zagraliscie zadnego meczu w FGE, a juz macie nadszarpnieta opinie w 2 miejscach 8)

ahhh, dobrze wiedziec ze w ekipie Lidera sa debile :lol: ale co tam, wazne ze jest was wiecej :wink: Nasuwa mi sie skojarzenie z pewnym krakowskim klubem: Cracovia jest jak burdel, przyjmie kazdego :wink: goraco pozdrawiam :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 marca 2009, 17:03

A ty kolego potrafisz sie tylko napinac we wszystkich tematach - nawet tych które Cie nie dotyczą....
Widocznie nie masz swojegoi zdania - więc musisz krytykować innych - trudno - każdy jest inny.... - i uważa sie za fajnego na swój sposób...
Wydrukuj sobie swój post i powieś nad łóżkiem - to Cię dowartościuje napewno :lol: :lol:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 marca 2009, 17:18

Obrazek
Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 24 marca 2009, 17:39

Łukasz (L) pisze:A ty kolego potrafisz sie tylko napinac we wszystkich tematach - nawet tych które Cie nie dotyczą....
Widocznie nie masz swojegoi zdania - więc musisz krytykować innych - trudno - każdy jest inny.... - i uważa sie za fajnego na swój sposób...
Wydrukuj sobie swój post i powieś nad łóżkiem - to Cię dowartościuje napewno :lol: :lol:

Po chuj sie na priva powtarzasz ? 8) Jak bede mial taka ochote to bede komentowal kazdy was obsrany ruch, a ze co jeden to bardziej zalosny to juz nie moja wina :lol: Zreszta nie napinaj sie na necie bo Ci koledzy dadza bana na mlyn na 2 tygodnie. (mnie to na szczescie nie grozi :lol: )

Probujesz zachowac twarz odbijajac pileczke, a przecies sam napisales ze macie w ekipie debili , irracjonalnie sie przy tym tlumaczac, pomijac juz ze twoj post sie kupy nie trzyma, mamroczesz cos o byciu fajnym, dowartosciowywaniu sie na takiej mega ekipie jak Lider Pruszkow :shock:

Ogarnij sie czlowieku :)

Ps. nie jestem Twoim kolega

aha, i jeszcze z priva:

Jeżeli nie masz nic lepszego do roboty - idź pobiegać - bo jedyne co wnosisz do tego tematu - to czepianie sie wszystkiego - a to o oprawe, o to o liczby, a to o to czy jesteśmy za (L), teraz za to w jaki sposób kolega został ukarany za pewne rzeczy...

Sorry, ale to ja nie zakladalem temat na forum z "relacjami Lidera Pruszkow". Jezeli myslales ze przez 10 stron wszyscy beda was chwalic i dostawac orgazmu na widok waszego 30 osobowego mlynu i srednich opraw to sie grubo pomyliles, a skoro juz temat zalozyles (lub ktorys z Twoich kolegow) to licz sie z tym ze inni beda komentowac to co w nim jest,a to ze nie dla kazdego to co robicie jest "wow ale super" no to sorry, nie myslales chyba za zajowaliscie juz caly swiat i wszyscy padna przed wami na kolana ?
Ostatnio zmieniony 24 marca 2009, 17:47 przez Liquidor, łącznie zmieniany 2 razy.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 24 marca 2009, 17:40

Jakość nie najlepsza :P Ale ci co chcą usłyszeć co śpiewcie to usłyszą
Pozdro 8) :D
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 marca 2009, 17:58

Sorry ale ten temat nie został założony po to zeby jak to mówisz - dostawali wszyscy "orgazmu" - ale po to aby było wiadomo że istnieje coś takiego jak Lider Pruszków - i ze radzimy sobie dobrze w I lidze....
A czy młyn ma 30 czy 5 osób - to już mnie nie obchodzi....

Poza tym jeżeli tak bardzo Cie nie obchodzimy to kiego grzyba sie tu wypowiadasz?
Bądź konsekwentny....

PS. A Wasze obsrane ruchy obchodza mnie tyle co zeszłoroczny snieg i tyle w tamacie - chcesz sie dalej napinać prosze bardzo, ale na Twoje durne zaczepki odpowiadac więcej nie bede...
Bo to sie nazywa karmienie trolli - poszukaj na wikipedii - jak nie wiesz...
PS2. Za to wy świat zawojowaliście że ho ho :lol: :lol: - i w ogóle skąd ta myśl? - grupy UFB i P'03 nie mają zamiaru zawojowac świat, ale dopingować nasze dziewczyny gdzie sie da i jak najlepiej sie da - a to chyba w tej całej zabawie jest najważniejsze - ale nie sorry - Wisła to Wisła - i na wszystkich patrza z góry :lol: :lol:

MaksuP-ce - będzie więcej - tylko kamerman musi je przekonwertowac...

Obrazek
Obrazek

MaksuP-ce
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MaksuP-ce » 24 marca 2009, 18:48

Liquidor myślę,że niepotrzebnie zoastrzasz tą romowę.
Myślę,że Łukasz bardzo dobrze zrobił,że założył ten temat aby pisać o swoich wyjazdach i meczach u siebie
zauważ,że dużo osób to czyta i to jest jedyna taka ekipa kibiców która jezdzi na każdy mecz nawet na dalekie wyjazdy.
Nawet Wy Wiślacy nie jezdzicie tak często także jak dla mnie to trzeba zakończyć tą dyskusję. :!:
NIE STRASZNY NAM BÓL I CIERPIENIE NIE STRASZNY PORAŻKI SMAK,ZA WŁÓKNIARZ PÓJDZIEMY W OGIEŃ BO PO TO PRZYSZLISMY NA ŚWIAT

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 24 marca 2009, 19:18

ehh.. jedyne co mnie w tym temacie wkurza to ta (L)ka w nicku Lukasza :D

a tak serio... po pierwsze gratki dla Was za awans. kolejna sprawa to jak dla mnie mega podziw dla tego co chlopaki robicie, to jest kapitalna sprawa! Lider dla mnei jest swietna - bo mloda - druzyna, a jak dla mnie takie wlasnie zespoly jak P-szkow czy MUKS (nie tylko) sa przyszloscia nie tylko klubowej koszykowki ale przede wszystkim kadrowej.

Czepianie sie o to ze goscie sie chwala tym co robia... brak slow. Wisla jest marka sama dla siebie, ale pytam jak by ten doping wygladal jakby klub z krakowa gral w e-klasie o utrzymanie i nie nosil nazwy WISŁA?! pewnie ze to tylko zalozenia bo wisla jest i jest wielkim klubem ale uszanujmy innych. Wyluzujcie ;)

Warszawy nie nawidze, ale to nie Warszawka jest w e-klasie tylko Pruszkow. Tyle ode mnie, i oby tak dalej panowie! Szacun&ŁAPA
Obrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 24 marca 2009, 19:20

MaksuP-ce pisze:Liquidor myślę,że niepotrzebnie zoastrzasz tą romowę.
Myślę,że Łukasz bardzo dobrze zrobił,że założył ten temat aby pisać o swoich wyjazdach i meczach u siebie
zauważ,że dużo osób to czyta i to jest jedyna taka ekipa kibiców która jezdzi na każdy mecz nawet na dalekie wyjazdy.
Nawet Wy Wiślacy nie jezdzicie tak często także jak dla mnie to trzeba zakończyć tą dyskusję. :!:

Nawet? :roll:

Temat bardzo interesujacy to nie podlega zadnej dyskusji, ale mysle ze nie o to sie doczepili :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 24 marca 2009, 20:48

Ten dział to dział KIBICE i wypowiadamy się KIBICACH czy jak kto woli o ekipach i ich czynach i działaniach.

Nawet Wy Wiślacy nie jezdzicie tak często także jak dla mnie to trzeba zakończyć tą dyskusję.

Wisła nigdy nie twierdziła, że jest zajebistą ekipą wyjazdową. Zawsze podkreslamy, że jeżdżą stale tylko nieliczni. Wielokrotnie sami przyznawaliśmy, które mecze były w naszym wykonaniu słabiutkie, kiedy mieliśmy jakiś kryzys na trybunach itd.

i nasze liczne wypady Sopron Praga itp nie zmieniają naszej opinii o sobie samych w kibicowskich świecie koszykówki. Więc akurat to nie ten argument. Załozycie temat "która ekipa najlepiej jeździ i prezentuje się na wyjazdach" to gwarantuje wam wszystkim, że żaden Wiślak nie umieści Wisły w czołówce. Grunt to umieć samokrytycznie patrzeć na swoją postawę i realnie ją oceniać.

Tutaj chodzi o pewne zasady, które jedni uznają inni nie a jeszcze inni naciągają.

Wisla jest marka sama dla siebie, ale pytam jak by ten doping wygladal jakby klub z krakowa gral w e-klasie o utrzymanie i nie nosil nazwy WISŁA?!

to wtedy byś pytał tych kibiców którzy temu klubowi by kibicowali. Co mnie interesuje jakiś koszykarki klub z Krakowa? :lol:

albo byś nie pytał bo byc może taki klub by ich nie miał

w ogole co to za porównanie :)

Wyrzucanie gościa z ekipy a potem go przyjmowanie to dla mnie dziwny ruch ale jak wspomniałem na samym początku każdy ma inne piorytety.

Wasza sprawa jednak pozwólcie, że na forum inni będą mieć prawo do oceny takiego zachowania. Czy to będzie negatywna ocena czy pozytywna bądź neutralna należy ją przyjąć a nie żałośnie odbijać piłeczkę na zasadzie "a co ta wielka (z ironią powiedziane zapewne) Wisła pokazuje" gdybyście choć trochę uczestniczyli w życiu tego forum to byście wiedzieli, że 90% użytkowników wie jak oceniamy samych siebie jeśli chodzi o wyjazdy i inne aspekty ruchu kibicowskiego w hali przy Reymonta. Więc najpierw trochę rozeznania w temacie.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 24 marca 2009, 20:58

Panie Marco:
Z Tobą można sensownie podyskutowac - powiem krótko - wiedzieliśmy że własnie w taki sposób sie ta sytuacja odbije czkawką - teraz mamy tego dowód - tzn moze to być różnie odebrane...

Samokrytycznie moge teraz powiedziec - że niektóre wyjazdy zawaliliśmy - np. bliskie Łomianki i Zyrardów, albo oprawa gdzie literka ze styropianu (D) była trzymana odwrotnie

Jak napisąłem wyżej - temat został założony w celach informacyjych a nie zeby sie czymś chwalić - bo swoje miejsce w szeregu znamy - żadnego doświadczenia w e-klasie nie mamy przeciez.

Każdą krytykę moge przyjąć spokojnie - a nawet powiem więcej - dobrze że taka sie pojawia - wiemy co mamy poprawiać - i to nam pomaga... - ale dobrze by było gdyby ta nie była wypowiedziana w takim tonie jak Twojego kolegi po szalu - jak powiedział Maksu - niepotrzebnie zaostrza dyskusje...

I nie porównujmy Wisły do Lidera - bo to inna liga kibicowania....

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 25 marca 2009, 14:20

He he he nie ma jak wywołać awanturę na forum ;)

Wróć do „Kibice”