Ten dział to dział KIBICE i wypowiadamy się KIBICACH czy jak kto woli o ekipach i ich czynach i działaniach.
Nawet Wy Wiślacy nie jezdzicie tak często także jak dla mnie to trzeba zakończyć tą dyskusję.
Wisła nigdy nie twierdziła, że jest zajebistą ekipą wyjazdową. Zawsze podkreslamy, że jeżdżą stale tylko nieliczni. Wielokrotnie sami przyznawaliśmy, które mecze były w naszym wykonaniu słabiutkie, kiedy mieliśmy jakiś kryzys na trybunach itd.
i nasze liczne wypady Sopron Praga itp nie zmieniają naszej opinii o sobie samych w kibicowskich świecie koszykówki. Więc akurat to nie ten argument. Załozycie temat "która ekipa najlepiej jeździ i prezentuje się na wyjazdach" to gwarantuje wam wszystkim, że żaden Wiślak nie umieści Wisły w czołówce. Grunt to umieć samokrytycznie patrzeć na swoją postawę i realnie ją oceniać.
Tutaj chodzi o pewne zasady, które jedni uznają inni nie a jeszcze inni naciągają.
Wisla jest marka sama dla siebie, ale pytam jak by ten doping wygladal jakby klub z krakowa gral w e-klasie o utrzymanie i nie nosil nazwy WISŁA?!
to wtedy byś pytał tych kibiców którzy temu klubowi by kibicowali. Co mnie interesuje jakiś koszykarki klub z Krakowa?
albo byś nie pytał bo byc może taki klub by ich nie miał
w ogole co to za porównanie
Wyrzucanie gościa z ekipy a potem go przyjmowanie to dla mnie dziwny ruch ale jak wspomniałem na samym początku każdy ma inne piorytety.
Wasza sprawa jednak pozwólcie, że na forum inni będą mieć prawo do oceny takiego zachowania. Czy to będzie negatywna ocena czy pozytywna bądź neutralna należy ją przyjąć a nie żałośnie odbijać piłeczkę na zasadzie "a co ta wielka (z ironią powiedziane zapewne) Wisła pokazuje" gdybyście choć trochę uczestniczyli w życiu tego forum to byście wiedzieli, że 90% użytkowników wie jak oceniamy samych siebie jeśli chodzi o wyjazdy i inne aspekty ruchu kibicowskiego w hali przy Reymonta. Więc najpierw trochę rozeznania w temacie.