natalia pisze:Gratuluje Ostrovi z dwoch powodow. Po pierwsze Lotos nie rzucil setki. Po drugie w zadnej kwarcie Ostrovia nie rzucila mniej niz 10pkt. No ale wynik Ostrovi i Meblotapu znacznie sie rozni...![]()
![]()
![]()
Podobnie jak bilans starć bezpośrednich...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Zyzia pisze:liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.
dziwie się jak meblotap mógł dwukrotnie przegrać z takim słabeuszem,chyba grały z zamkniętymi oczami

Zyzia pisze:(...) jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.(...)
Szymon pisze:Zyzia pisze:liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.
dziwie się jak meblotap mógł dwukrotnie przegrać z takim słabeuszem,chyba grały z zamkniętymi oczami
![]()
![]()
czyli jednak wychodzi na to, że Meblotap jest jeszcze większym słabeuszem skoro dwa razy przegrał
![]()
Zyzia pisze:eeee tam ,zaraz większy słabeusz, przynajmniej nie przegrywamy -40 i więcej bo to już kompromitacja
Seba pisze:Zyzia pisze:eeee tam ,zaraz większy słabeusz, przynajmniej nie przegrywamy -40 i więcej bo to już kompromitacja
http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=8
To ja w takim razie jeszcze raz POGRATULUJĘ... tym razem kompromitacji pod kolejnym względem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości