Lotos - Ostrovia 93:46

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 19 lutego 2005, 18:55

natalia pisze:Gratuluje Ostrovi z dwoch powodow. Po pierwsze Lotos nie rzucil setki. Po drugie w zadnej kwarcie Ostrovia nie rzucila mniej niz 10pkt. No ale wynik Ostrovi i Meblotapu znacznie sie rozni... :) :lol: 8) :wink:

Podobnie jak bilans starć bezpośrednich...
Obrazek

you're as good as your last performance

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:16

liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.
dziwie się jak meblotap mógł dwukrotnie przegrać z takim słabeuszem,chyba grały z zamkniętymi oczami :lol:

Gość

Postautor: Gość » 19 lutego 2005, 20:20

Wyniki starć z Meblotapem mówią same za siebie.W pojedynkach z Ostrovia jest cieńki.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 lutego 2005, 20:20

Zyzia pisze:liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.
dziwie się jak meblotap mógł dwukrotnie przegrać z takim słabeuszem,chyba grały z zamkniętymi oczami :lol:

:lol: :lol: :lol: czyli jednak wychodzi na to, że Meblotap jest jeszcze większym słabeuszem skoro dwa razy przegrał :lol: :lol:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 lutego 2005, 20:20

Zyzia pisze:(...) jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.(...)

A jednak, jak pokazuje tabela i CAŁY sezon był ktoś słabszy. Gratuluję.... no i zgadzam się w zupełności, że ta najsłabsza ekipa powinna opuścić ekstraklasę.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

ostrowianin

Postautor: ostrowianin » 19 lutego 2005, 20:26

Brawo gościu,Seba i Szymon, moje spostrzeżenia są takie same.Dzięki.

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:31

Szymon pisze:
Zyzia pisze:liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.

:lol: :lol: :lol: czyli jednak wychodzi na to, że Meblotap jest jeszcze większym słabeuszem skoro dwa razy przegrał :lol: :lol:

eeee tam ,zaraz większy słabeusz, przynajmniej nie przegrywamy -40 i więcej bo to już kompromitacja :wink:

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:33

Anonymous pisze:Wyniki starć z Meblotapem mówią same za siebie.W pojedynkach z Ostrovia jest cieńki.

chciałeś napisać był cienki,a to zmienia postać rzeczy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 lutego 2005, 20:34

Zyzia pisze:eeee tam ,zaraz większy słabeusz, przynajmniej nie przegrywamy -40 i więcej bo to już kompromitacja :wink:

http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=8

To ja w takim razie jeszcze raz POGRATULUJĘ... tym razem kompromitacji pod kolejnym względem.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:35

ostrowianin pisze:Brawo gościu,Seba i Szymon, moje spostrzeżenia są takie same.Dzięki.

jak narazie to ty jesteś gościem,bo ja czuję się tutaj jak u siebie w domu :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 lutego 2005, 20:36

Taaaaaa..... to w takim razie jak nazwać Wasz wystep z Wisłą u siebie? :lol: :lol: :wink:
A w kwestii formalnej to liczą się zwycięstwa a nie styl porażek! Fakty mówią na dzień dzisiejszy jedno: Ostrovia 4 zwyciestwa, Meblotap-3 !!!

Obrazek

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:36

Seba pisze:
Zyzia pisze:eeee tam ,zaraz większy słabeusz, przynajmniej nie przegrywamy -40 i więcej bo to już kompromitacja :wink:

http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=8

To ja w takim razie jeszcze raz POGRATULUJĘ... tym razem kompromitacji pod kolejnym względem.

proszę o jeszcze ,ponieważ najlepszemu może się zdarzyć :wink:

Zyzia
Żak

Postautor: Zyzia » 19 lutego 2005, 20:41

Taaaaaa..... to w takim razie jak nazwać Wasz wystep z Wisłą u siebie? :lol: :lol: :wink:

wypadek przy pracy

A w kwestii formalnej to liczą się zwycięstwa a nie styl porażek! Fakty mówią na dzień dzisiejszy jedno: Ostrovia 4 zwyciestwa, Meblotap-3 !!!

jutro czwarte :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 lutego 2005, 20:45

Zyzia pisze:

jutro czwarte :lol: :lol: :lol:

Jasne....... " wszystko się może zdarzyć" :wink: :lol: .....
..... ale nie sądzę żeby akurat jutro :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 19 lutego 2005, 20:46

Statystki mówią wszystko, zobaczcie sobie stosunek koszy zdobytych do straconych w całym sezonie obu drużyn :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”