Zyzia pisze:liczyłem ,że ostrowia postawi się lotosowi,ale tej drużyny nie stać na rozegranie dobrych zawodów,poprostu jest to najsłabsza ekipa w naszej lidze.Z tego też powodu powinna opuścić szeregi ekstraklasy.
dziwie się jak meblotap mógł dwukrotnie przegrać z takim słabeuszem,chyba grały z zamkniętymi oczami

Póki co najsłabsi nie jesteśmy, a to, że przegrywacie wszystko w meczach na styku to na szczęście nie mój, ale Wasz problem. No i mecz w Chełmie przeciwko nam doskonale pokazał co i jak. Nie wygrywacie z najlepszymi, przegrywacie z:
najsłabsza ekipa w naszej lidze
więc Twoja teoria co do rozkładu sił jest określeniem, by nie przesadzić, z gatunku: "lokalnego szowinizmu". No ale skoro Waszych kibiców po porażce w Ostrowie stać było jedynie na okrzyki "drukarze" to ja nie mam pytań

Tak Was bolało, że przegraliście z nami? Ojejku... chyba się wzruszę
ps. Hersi, dla Ciebie cytacik:
Kolejność w tabeli ustala się następująco według przepisów gry w koszykówkę:
- drużyna uzyskująca większą liczbę punktów zajmuje wyższą pozycję w tabeli
- przy równej liczbie punktów dwóch lub więcej zespołów o kolejności decyduje większa liczba zwycięstw pomiędzy drużynami zainteresowanymi
- w przypadku równej liczby zwycięstw pomiędzy drużynami zainteresowanymi o kolejności decyduje lepszy stosunek koszy uzyskanych do koszy straconych w meczach pomiędzy drużynami zainteresowanymi
dopiero po spełnieniu tych trzech punktów możecie nas minąć w tabeli

Uświadom to Twojemu znajomemu bo inni chyba mu nie przetłumaczą
pozdrawiam