Co słychać w Gorzowie?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
To ja może troche porzucam przykładami :
Co do barw :
Justyna Jeziorna
Justyna Żurowska
Agnieszka Kaczmarczyk
Kasia Czubak
(jak narazie) PAulina Pawlak
Monika Sibora
taki mini wyciąg .
Co do odnalezienia się po karierze najbliżej mi pod ręką jest Żona Pana Maciejewskiego była koszykarka ,która z miejsca serdecznie pozdrawiam
Albo jeszcze bliżej kibicowskiego serca Barbara Kaszewska obecnie Nauczyciel w szkole ,a w przyszłości bardzo prawdopodobne ,że trener ....
Za kasą idą Ci którzy ślepo ufają menadżerom oraz mega gwiazdy choć jak pokazała nam Tamika kasa nie jest najważniejsza .
I jeszcze mała złośliwość jak widać po AZS-ie czasem nie warto iść za kasą i zostać w klubie bo kto wie czy czasem nie zostanie się vice mistrzem Polski z prawem gry w najważniejszych rozgrywkach w europie
mod: używaj duzych liter w stosunku do nazwisk wszystkich koszykarek. nie tylko "wybranych"
Co do barw :
Justyna Jeziorna
Justyna Żurowska
Agnieszka Kaczmarczyk
Kasia Czubak
Monika Sibora
taki mini wyciąg .
Co do odnalezienia się po karierze najbliżej mi pod ręką jest Żona Pana Maciejewskiego była koszykarka ,która z miejsca serdecznie pozdrawiam
Albo jeszcze bliżej kibicowskiego serca Barbara Kaszewska obecnie Nauczyciel w szkole ,a w przyszłości bardzo prawdopodobne ,że trener ....
Za kasą idą Ci którzy ślepo ufają menadżerom oraz mega gwiazdy choć jak pokazała nam Tamika kasa nie jest najważniejsza .
I jeszcze mała złośliwość jak widać po AZS-ie czasem nie warto iść za kasą i zostać w klubie bo kto wie czy czasem nie zostanie się vice mistrzem Polski z prawem gry w najważniejszych rozgrywkach w europie
mod: używaj duzych liter w stosunku do nazwisk wszystkich koszykarek. nie tylko "wybranych"
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:Coś mi się wydaje, że ku zdziwieniu wszystkich P. Pawlak podpisze w Gorzowie...
MASZ <MLOTEK> i wybij to sobie z Głowy
za to ew. Lecie (pomimo to ze dostala spora dawke gwizdow od gorzowskich kibicow) to bym widzial w skladzie
Ja tam do niej nic nie mam
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Marek1990 pisze:Coś mi się wydaje, że ku zdziwieniu wszystkich P. Pawlak podpisze w Gorzowie...
MASZ <MLOTEK> i wybij to sobie z Głowy![]()
![]()
za to ew. Lecie (pomimo to ze dostala spora dawke gwizdow od gorzowskich kibicow) to bym widzial w skladzie![]()
Ja tam do niej nic nie mama na 4/5 by sie przydala
hehehe...
friel pisze:To ja może troche porzucam przykładami :
Co do barw :
Justyna Jeziorna
Justyna Żurowska
Agnieszka Kaczmarczyk
Kasia Czubak
Monika Sibora
[/size][/color]
Tak jak pisałem wcześniej, jedynym przykładem jest dla mnie Żurowska - zawodniczka, które pewnie mogłaby iść do bogatszego klubu za większą kasę, ale tego nie robi.
Kaczmarczyk jeszcze za młoda, Jeziornej dobrze na miejscu od lat, bo i pieniędzy dużo większych nie dostanie nigdzie (nie ta klasa), a i mąż na miejscu, choć 7-8 lat temu zapowiadał się na niezłego piłkarza, to poza Polkowice nosa nie wyściubił. Pawlak - sorry, ale w Gdyni było jej jak w bajce, jak Lotos chce coś osiągnąć w Europie, to musi mieć lepszą jedynkę. Tu więc raczej widzę inną zależność - dopóki klub ją chciał, była w nim. Sama pewnie by nie odeszła. Czubak - pisałem, za słaba by grać gdzieś indziej za większe pieniądze, więc nawet tego przywiązania nie może okazać. Sibora - a okres toruński, a okres krakowski?
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 13:03 przez ajaja, łącznie zmieniany 1 raz.
Greebo pisze:Chyba juz ex-gorzowianka, Katka Zohnova rzuciła 10 pkt dla reprezentacji Czech w meczu z Węgrami. (czeszki przegrały 53-65)
szkoda, bo Zohnova solidnym graczem jest. Ale może trafi do Wisły
Czeszki takie słabe czy rezerwami grają? Chyba że budują już ekipę na przyszłoroczne mistrzostwa świata u siebie. Węgierki nie mają powalającego składu jak czytałem na fibie-europe, a to przecież nasz rywal podczas Euro na Łotwie, więc trzeba je bacznie obserwować.
flash pisze:kristofer pisze:
Ale po co? Wisła ma Fernandez, zawodniczkę z zupełnie innej półki niż Zohnova.
po to, że jest Europejką a takich graczy na Euroligę trzeba mieć. Te zespoły, które nie grają w pucharach mogą sobie ściągać więcej Amerykanek.
kristofer pisze:flash pisze:kristofer pisze:
po to, że jest Europejką a takich graczy na Euroligę trzeba mieć. Te zespoły, które nie grają w pucharach mogą sobie ściągać więcej Amerykanek.
Dobrze, spróbujmy inaczej.
bball
flash pisze:kristofer pisze:flash pisze:kristofer pisze:
Dobrze, spróbujmy inaczej.Mając w składzie Fernandez i wiedząc o tym, że w rozgrywkach krajowych ogranicza cię przepis o 6 zagranicznych ty zakontraktowałbyś jeszcze Zohnovą na taką samą pozycję?
a w czym problem? upraszczając Wisła ma dwie polskie "4" - Kobryn, Wielebnowską, ew. na chwilę obecną "5" Kobryn i Pałkę, więc rotacja jest. Wystarczy że Kotnis będzie miała zmienniczkę plus jeszcze jedna Polka na sytuację awaryjną i zagraniczne mogą się zmieniać nawzajem.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”