Co słychać w Gorzowie?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

friel
Kadet

Postautor: friel » 05 maja 2009, 20:27

To ja może troche porzucam przykładami :
Co do barw :
Justyna Jeziorna
Justyna Żurowska
Agnieszka Kaczmarczyk
Kasia Czubak
(jak narazie) PAulina Pawlak
Monika Sibora
taki mini wyciąg .
Co do odnalezienia się po karierze najbliżej mi pod ręką jest Żona Pana Maciejewskiego była koszykarka ,która z miejsca serdecznie pozdrawiam
Albo jeszcze bliżej kibicowskiego serca Barbara Kaszewska obecnie Nauczyciel w szkole ,a w przyszłości bardzo prawdopodobne ,że trener ....
Za kasą idą Ci którzy ślepo ufają menadżerom oraz mega gwiazdy choć jak pokazała nam Tamika kasa nie jest najważniejsza .

I jeszcze mała złośliwość jak widać po AZS-ie czasem nie warto iść za kasą i zostać w klubie bo kto wie czy czasem nie zostanie się vice mistrzem Polski z prawem gry w najważniejszych rozgrywkach w europie

mod: używaj duzych liter w stosunku do nazwisk wszystkich koszykarek. nie tylko "wybranych"
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 05 maja 2009, 22:21

Coś mi się wydaje, że ku zdziwieniu wszystkich P. Pawlak podpisze w Gorzowie... :wink:

vip
Nowy na forum

Postautor: vip » 06 maja 2009, 06:24

Marek1990 pisze:Coś mi się wydaje, że ku zdziwieniu wszystkich P. Pawlak podpisze w Gorzowie... :wink:

nigdy w życiu :lol: :evil:

friel
Kadet

Postautor: friel » 06 maja 2009, 08:26

To by było mega absurdalne posunięcie :D my się Kasi nie pozbędziemy no chyba że po ślubie postanowi sprawić nam przyszłą koszykarkę i pójdzie na macierzyński :D
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2009, 10:23

Marek1990 pisze:Coś mi się wydaje, że ku zdziwieniu wszystkich P. Pawlak podpisze w Gorzowie... :wink:

MASZ <MLOTEK> i wybij to sobie z Głowy :lol: :lol:

za to ew. Lecie (pomimo to ze dostala spora dawke gwizdow od gorzowskich kibicow) to bym widzial w skladzie :P

Ja tam do niej nic nie mam :) a na 4/5 by sie przydala :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 06 maja 2009, 11:33

Endrju pisze:

MASZ <MLOTEK> i wybij to sobie z Głowy :lol: :lol:

za to ew. Lecie (pomimo to ze dostala spora dawke gwizdow od gorzowskich kibicow) to bym widzial w skladzie :P

Ja tam do niej nic nie mam :) a na 4/5 by sie przydala :P

hehehe...:) Pożyjemy zobaczymy... :wink:

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 06 maja 2009, 13:01

friel pisze:To ja może troche porzucam przykładami :
Co do barw :
Justyna Jeziorna
Justyna Żurowska
Agnieszka Kaczmarczyk
Kasia Czubak
(jak narazie) PAulina Pawlak
Monika Sibora
[/size][/color]

Tak jak pisałem wcześniej, jedynym przykładem jest dla mnie Żurowska - zawodniczka, które pewnie mogłaby iść do bogatszego klubu za większą kasę, ale tego nie robi.
Kaczmarczyk jeszcze za młoda, Jeziornej dobrze na miejscu od lat, bo i pieniędzy dużo większych nie dostanie nigdzie (nie ta klasa), a i mąż na miejscu, choć 7-8 lat temu zapowiadał się na niezłego piłkarza, to poza Polkowice nosa nie wyściubił. Pawlak - sorry, ale w Gdyni było jej jak w bajce, jak Lotos chce coś osiągnąć w Europie, to musi mieć lepszą jedynkę. Tu więc raczej widzę inną zależność - dopóki klub ją chciał, była w nim. Sama pewnie by nie odeszła. Czubak - pisałem, za słaba by grać gdzieś indziej za większe pieniądze, więc nawet tego przywiązania nie może okazać. Sibora - a okres toruński, a okres krakowski?
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 13:03 przez ajaja, łącznie zmieniany 1 raz.

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 06 maja 2009, 13:03

zresztą mąż-piłkarz chyba ma dzisiaj ciężki dzień...

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 11 maja 2009, 20:02

Chyba juz ex-gorzowianka, Katka Zohnova rzuciła 10 pkt dla reprezentacji Czech w meczu z Węgrami. (czeszki przegrały 53-65)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 11 maja 2009, 20:42

Greebo pisze:Chyba juz ex-gorzowianka, Katka Zohnova rzuciła 10 pkt dla reprezentacji Czech w meczu z Węgrami. (czeszki przegrały 53-65)

No pewnie tak...ciekawe kiedy uslyszymy o pierwszym nazwisku ktore nas wzmocni... 8)

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 11 maja 2009, 21:56

Greebo pisze:Chyba juz ex-gorzowianka, Katka Zohnova rzuciła 10 pkt dla reprezentacji Czech w meczu z Węgrami. (czeszki przegrały 53-65)

szkoda, bo Zohnova solidnym graczem jest. Ale może trafi do Wisły :)
Czeszki takie słabe czy rezerwami grają? Chyba że budują już ekipę na przyszłoroczne mistrzostwa świata u siebie. Węgierki nie mają powalającego składu jak czytałem na fibie-europe, a to przecież nasz rywal podczas Euro na Łotwie, więc trzeba je bacznie obserwować.

flash
Młodzik

Postautor: flash » 12 maja 2009, 10:23

kristofer pisze:

Ale po co? Wisła ma Fernandez, zawodniczkę z zupełnie innej półki niż Zohnova.
bball

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 12 maja 2009, 12:44

flash pisze:
kristofer pisze:

po to, że jest Europejką a takich graczy na Euroligę trzeba mieć. Te zespoły, które nie grają w pucharach mogą sobie ściągać więcej Amerykanek.

flash
Młodzik

Postautor: flash » 12 maja 2009, 14:41

kristofer pisze:
flash pisze:
kristofer pisze:

po to, że jest Europejką a takich graczy na Euroligę trzeba mieć. Te zespoły, które nie grają w pucharach mogą sobie ściągać więcej Amerykanek.

Dobrze, spróbujmy inaczej. :lol: Mając w składzie Fernandez i wiedząc o tym, że w rozgrywkach krajowych ogranicza cię przepis o 6 zagranicznych ty zakontraktowałbyś jeszcze Zohnovą na taką samą pozycję? 8)
bball

kristofer
Kadet

Postautor: kristofer » 12 maja 2009, 14:46

flash pisze:
kristofer pisze:
flash pisze:
kristofer pisze:

Dobrze, spróbujmy inaczej. :lol: Mając w składzie Fernandez i wiedząc o tym, że w rozgrywkach krajowych ogranicza cię przepis o 6 zagranicznych ty zakontraktowałbyś jeszcze Zohnovą na taką samą pozycję? 8)

a w czym problem? upraszczając Wisła ma dwie polskie "4" - Kobryn, Wielebnowską, ew. na chwilę obecną "5" Kobryn i Pałkę, więc rotacja jest. Wystarczy że Kotnis będzie miała zmienniczkę plus jeszcze jedna Polka na sytuację awaryjną i zagraniczne mogą się zmieniać nawzajem.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”