Kuba pisze:matrix pisze:Kuba pisze:zomo pisze:Myślę,że Korsak przesadza z tymi rządaniami Agaty skoro Torun było na nią stać.Teraz się dopiero przekona jak trudno znaleśc rozgrywającą grającą taką koszykówkę jak CCC w tym sezonie a jak już znajdzie to może być zszokowany ceną .
z szastającym kasą Toruniem nie ma co się mierzyć. Widzę, że niektórzy pozapominali już, że zespół KAtarzynek dysponuje większym budżetem niż Polkowice.
pozyskanie reprezentantki Naszego kraju nazywasz szastaniem kasą?![]()
![]()
Może w końcu trochę obiektywności...
drogi Matrixie, życzę wam wszystkiego dobrego i powodzenia Agacie, ale nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. przeczytaj ją jeszcze pare razy i wówczas szukaj punktu zaczepienia.
DROGI Kubo rzuciłeś nieoględnie słowa szastanie czyli trwonienie,a nie wydaje mi się,aby pozyskanie Agaty Gajdy(była bliska przejścia do Torunia już w ubiegłym sezonie) było trwonieniem pieniędzy...
i to by było na tyle....,a z drugiej strony to dziwne,że zaraz po odejściu Agaty panowie/panie związani z Polkowicami piszą,jaki to ona miała słaby sezon 2008/09....
PS. A tak nawiasem mówiąc to toruński klub lubi pozyskiwać byłe polkowiczanki(po Jańci jest Agata)