"Od ostatniego spotkania"

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

"Od ostatniego spotkania"

Postautor: kyS » 26 lutego 2005, 22:27

prosba o czytanie ze zrozumieniem 8)
Moi drodzy,
dziekujemy za cudowne, dzisiejsze spotaknie kibicow, na ktorym pojawili sie Agnieszka Szott, hydraulicy (oboje 8) ), thomas no i ja :wink: . Zastanawiajace jest dla nas, iz swoja obecność zapowiedziało znacznie wiecej osób. Wśród zaginionych w boju znalezli sie nizej wymienieni. Podczas bardzo zażyłej dyskusji pojawiło sie pytanie, czy tak ciężko jest wydostać się z matrixa (następnym razem podążając za białym króliczkiem, wybierzcie właściwą pigułke). Mimo dość skromnej frekwencji spotkanie mozna uznać za wielce udane, a także kształtujące swietlaną przyszłość przed kibicami koszykówki w Gorzowie.
heja banana

'operacja zrób to głośniej':
sceq pisze:Jak dla mnie bomba !! Ja na tak !!

Strzal pisze:No elegancko, mi pasuje, wezme ze soba jeszcze 2 osoby... [Mato] przed chwila na gg potwierdzil, ze mu pasuje wiec zjawimy sie tam...

LoKKuS pisze:no my z chłopakami z roku sie raczej zapowiadamy:-)

Jak juz kazdy przeczytal, to niech sie teraz nei podnieca...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 26 lutego 2005, 22:37

Tak widać ze koledzy mocni są w dyskusji a jeśli chodzi o konkrety sami widzieliśmy.
Oczywiście poradzimy sobie bez tych co potrafią tylko pisać, krytykować i zapewniać
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 27 lutego 2005, 00:46

Kurczę!! Ja z chęcia na takie spotkanko bym się udała......., ale z racji dzielących nas kilometrów.... :( Wybaczcie, że się nie zjawiłam :lol:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 27 lutego 2005, 01:48

"krytykowac" międzyinnymi...

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 27 lutego 2005, 01:54

Bez przesady. Nikt ni ebedzie mnie rozliczał z obecnosci na spotkaniach "klubu kibica", poza tym pisalem badajze Kysowi jaka jest sytuacja- ja musze dojechac 30 kilometrów ale to nie był główny powod... Zresztą napisałem, ze : "raczej" wiec czuje sie w połowie usprawiedliwiony...

A i HydRauLiCy- od TegO chyba jest to forum, zeby krytykowac itp.

PoZDr

hydraulicy
Nowy na forum

Re: hmm

Postautor: hydraulicy » 27 lutego 2005, 10:36

LoKKuS pisze:Bez przesady. Nikt ni ebedzie mnie rozliczał z obecnosci na spotkaniach "klubu kibica", poza tym pisalem badajze Kysowi jaka jest sytuacja- ja musze dojechac 30 kilometrów ale to nie był główny powod... Zresztą napisałem, ze : "raczej" wiec czuje sie w połowie usprawiedliwiony...

A i HydRauLiCy- od TegO chyba jest to forum, zeby krytykowac itp.

PoZDr

:D :D :D
Krytykuj itp. Żaden problem, warto jednak poza krytyką, która jest niezbędna spróbować coś zrobić żeby było lepiej, bo jak na razie na pustych deklaracjach się kończy.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 27 lutego 2005, 11:02

Gratuluje spotkania niestety mama mnie nie pusciła! Może jak bede wiekszy :!:
Wygramy z Wami !!Obrazek

Awatar użytkownika
koligen
Nowy na forum

Postautor: koligen » 27 lutego 2005, 12:48

Witam wlasnie dzis odkrylem wspaniale forum naszego klubu :D
Bardzo szkoda ze nie stalo sie to wczoraj.żałuje ze nie bylem na spotkaniu klubu kibica ,zal z powodu takiego ze jeszcze w nim aktywnie nie jestem, ale to zmienie jak najszybciej.Fajnie ze przyszła Aga Szott ktora jako jedyna z tylu koszykarek na to spotkanie sie pofatygowala.
A to swiadczy o jej oddaniu i o tym ze wie ze kibice sa jej potrzebni jak szklanka wody inne koszykarki pewnie kiedys obudza sie z reka w nocniku ale to juz ich problem.
Czytajac bezsensowne zapewnienia tych co pisali ze przyjda a pozniej sie tlumacza plakac mi sie chce.
kibice z nich jak z koziej d... trąba
Gratuluje Agnieszcze postawy, jest super zawodniczką a do tego widac ze zna swoje miejsce w szeregu i wie ze zycie jest zmienne wiec nie ma co pokazywac ze jest sie gwaizda tylko wystarczy byc soba i pokazac innym ze jest sie z nimi i dla nich

Mato
Nowy na forum
Kontaktowanie:

....

Postautor: Mato » 27 lutego 2005, 15:13

Inne koszykarki nie przyszly, bo te ktore nie sa z Gorzowa wyjechaly do domow...
---->>>AZS-PWSZ ATHLETIC TEAM<<<----

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 27 lutego 2005, 22:25

KyS .. ja cie ze slow nie rozliczam i nie wypominam ze od poczatku sezonu ani razu nie widzialem cie na naszej trybunie a patrzac na to jak sie wypowiadasz na forum moznaby sugerowac ze jestes na trybunach wodzirejem wiec prosze o to samo .. mialem cos wazniejszego do zrobienia i tyle na ten temat.
Pozdrowieni !!
.. a w razie jakby gdyby niby cos .. to my niby jakby gdyby nigdy nic ..

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 27 lutego 2005, 22:30

Koligen .. nie udzielaj sie dziecko .. fajnie ze masz net .. wykorzystaj go do chatowania, ircowania, cokolwiek .. jak nie znasz tematu to prosze .. klikaj gdzie indziej.
Pozdrowieni !!

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 27 lutego 2005, 23:13

sceq pisze:KyS .. ja cie ze slow nie rozliczam i nie wypominam ze od poczatku sezonu ani razu nie widzialem cie na naszej trybunie a patrzac na to jak sie wypowiadasz na forum moznaby sugerowac ze jestes na trybunach wodzirejem wiec prosze o to samo .. mialem cos wazniejszego do zrobienia i tyle na ten temat.
Pozdrowieni !!

Sceq z tego co wiem to ty jestes wodzirejem, a nie chce z toba konkurowac. Na waszej trybunie nie siedze, ale nigdzie sie nie zdeklarowalem, ze przyjde, usiade z wami na waszej trybunie i bede dopingowal koszykarki. Napisalem, ze pojade do Poznania i bylem, napisalem, ze przyjde na spotaknei i przyszedlem. Wcale nei chodzi i to, zeby kogos rozliczac, jak ktos to tak odczul, to trudno. Na spotkanie kibicow w rzeczywistosci przyszly osoby, ktore sie juz znaly i moglismy sie spotkac gdziekolwiek i kiedykolwiek, a nie o to tutaj chodzilo. Wystarczylo wczesniej napisac, ze nie przyjdziecie i by bylo po temacie, bo nikt by sie nie pofatygowal. Akurat tego dnia moja dziweczyna rodzila dziecko, ale przyszedlem.
Na pewno nie bede przepraszal za to, ze pisze na forum (chociaz z biegiem czasu zaluje ze znalazlem ten adres - thomas chyba wie o co chodzi).
pozdrawiam jeszcze bardziej

ps. ta notke skleilismy czekajac na kibicow i ma ona wydzwiek humorystyczny, specjalnei napisalem na koncu zeby sie ludzie nei ekscytowali (jedyny konstanty zrozumial o co chodzi i zazartowal)
ps2. ja ci oczywiscie tez nie wypominam tego, ze napisales, ze bedziesz i nie przyszedles, wczesniej zarzucajac ludziom z forum, ze poza pisaniem nie potrafia nic innego robic
pokuj
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

karolek lat 9 i pół
Nowy na forum

Postautor: karolek lat 9 i pół » 28 lutego 2005, 10:12

ale bzdurna dyskusja co to za klub skoro wodzirej sceq cos zalatwia i olewa spotkanie?,
jak widze wasza oraganizacje wasze wysilki olewatorstwo ze strony wodzireja sceqa i koszykarek to sie ciesze ze z wami mam tyle wspolnego co z mercedesami czyli nic
a robta co chceta tylko nie piszcie tego na forum bo smiech wzbudzacie i zal
temat klubu kibica zamknijcie dajcie se na luz zapomnijcie tez o tym ze koszykarki sa z wami bo sami widzicie gdzie sa i gdzie maja to wszystko
nie ma sensu walkowac ktora ladna ktora brzydka powalkujcie temat ktora jest najbardziej otwarta dla kibicow bo to jest wazne.
w innych klubach na takie spotkania przychodza przedewszystkim koszykarki.
widac ze macie organizacje do bani wodzirej sceq zamiast organizowac spotkanie cos zalatwia przecierz to z jego strony skandal i jeszcze pyskuje do tych co tam byli wstydu mu brakuje.
nie lubie cwaniakow

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 28 lutego 2005, 12:12

Karolku forum jest od tego zeby dyskutowac to po pierwsze .. po drugie niczego nie zalatwialem to po drugie .. po trzecie wal sie na ryj .. po czwarte koszykarki nie przyszly poniewaz wiekszosc z nich delektowala sie wolnym czasem jaki dal im trener .. po piate nigdy nie nazywalem sie wodzirejem i ani razu sie nim nie czulem .. zwroc uwage na punkt trzeci, jest to skutek bezsensownych wypowiedzi z ust osob takich jak ty, ktore nic tylko potrafia krytykowac a od siebie daja nie wiecej co pomoc dla powodzian .. same nie byly na spotkaniu a sie udzielaja .. lecz przede wszystkim ktorych nie znam i dla dobra sprawy prosze o nieodzywanie sie wiecej w kwestii spotkania .. a napewno nie zwracania sie do mnie w zaden sposob ..
Pozdrawiam !!

Awatar użytkownika
Konstanty Indelfons Gałcz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Konstanty Indelfons Gałcz » 28 lutego 2005, 13:26

O przepraszam wcale nie żartuje chciałem być na tym spotkaniu ale mama powiedziala ze niemoge spotykać sie z obcymi
A tym bardziej szkoda ze Agnieszka była jako reprezetantka drużyny, założe sie że nie jednemu gul skoczył jak sie o tym dowiedział po fakcie :twisted:

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”