sceq pisze:KyS .. ja cie ze slow nie rozliczam i nie wypominam ze od poczatku sezonu ani razu nie widzialem cie na naszej trybunie a patrzac na to jak sie wypowiadasz na forum moznaby sugerowac ze jestes na trybunach wodzirejem wiec prosze o to samo .. mialem cos wazniejszego do zrobienia i tyle na ten temat.
Pozdrowieni !!
Sceq z tego co wiem to ty jestes wodzirejem, a nie chce z toba konkurowac. Na waszej trybunie nie siedze, ale nigdzie sie nie zdeklarowalem, ze przyjde, usiade z wami na waszej trybunie i bede dopingowal koszykarki. Napisalem, ze pojade do Poznania i bylem, napisalem, ze przyjde na spotaknei i przyszedlem. Wcale nei chodzi i to, zeby kogos rozliczac, jak ktos to tak odczul, to trudno. Na spotkanie kibicow w rzeczywistosci przyszly osoby, ktore sie juz znaly i moglismy sie spotkac gdziekolwiek i kiedykolwiek, a nie o to tutaj chodzilo. Wystarczylo wczesniej napisac, ze nie przyjdziecie i by bylo po temacie, bo nikt by sie nie pofatygowal. Akurat tego dnia moja dziweczyna rodzila dziecko, ale przyszedlem.
Na pewno nie bede przepraszal za to, ze pisze na forum (chociaz z biegiem czasu zaluje ze znalazlem ten adres - thomas chyba wie o co chodzi).
pozdrawiam jeszcze bardziej
ps. ta notke skleilismy czekajac na kibicow i ma ona wydzwiek humorystyczny, specjalnei napisalem na koncu zeby sie ludzie nei ekscytowali (jedyny konstanty zrozumial o co chodzi i zazartowal)
ps2. ja ci oczywiscie tez nie wypominam tego, ze napisales, ze bedziesz i nie przyszedles, wczesniej zarzucajac ludziom z forum, ze poza pisaniem nie potrafia nic innego robic
pokuj

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy