"Od ostatniego spotkania"

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

karolek lat 9 i pół
Nowy na forum

Postautor: karolek lat 9 i pół » 28 lutego 2005, 15:15

sceq pisze:Karolku forum jest od tego zeby dyskutowac to po pierwsze .. po drugie niczego nie zalatwialem to po drugie .. po trzecie wal sie na ryj .. po czwarte koszykarki nie przyszly poniewaz wiekszosc z nich delektowala sie wolnym czasem jaki dal im trener .. po piate nigdy nie nazywalem sie wodzirejem i ani razu sie nim nie czulem .. zwroc uwage na punkt trzeci, jest to skutek bezsensownych wypowiedzi z ust osob takich jak ty, ktore nic tylko potrafia krytykowac a od siebie daja nie wiecej co pomoc dla powodzian .. same nie byly na spotkaniu a sie udzielaja .. lecz przede wszystkim ktorych nie znam i dla dobra sprawy prosze o nieodzywanie sie wiecej w kwestii spotkania .. a napewno nie zwracania sie do mnie w zaden sposob ..
Pozdrawiam !!

cwaniaczku jak smiesz mowic do mnie wal sie na ryj.
scek jestes skonczonym gowniarzem ciekawe jak sie poczujesz jak dostaniesz kosza od swojej koszykarki w beben bedziesz walil chyba w piwnicy wtedy popatrz na siebie nim mnie obrazisz
twoja postawa wkrotce cwaniaka jak dostaniesz kosza sie skonczy i bedzie ci glupio a nam wesolo
ja tez znam koszykarki i wiem cos wiecej ale nie bede publicznie ci wstydu robil
a teraz popatrz na punk trzeci w swojej wypowiedzi

ps mam do sprzedania markowe perfumy info na privie

mateusz
Nowy na forum

Postautor: mateusz » 28 lutego 2005, 15:50

moderator dlaczego nie kasujesz tego co napisal sceq czy wal sie na ryj to zwrot godny tego by byl na forum?
skandal
co on sobie wyobraza ?

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 lutego 2005, 16:18

mateusz pisze:moderator dlaczego nie kasujesz tego co napisal sceq czy wal sie na ryj to zwrot godny tego by byl na forum?
skandal
co on sobie wyobraza ?

Sam sobie odpowiedziales, rownie dobrze mozna powiedziec po co kazimierz wstawia tematy o zyciowych madrosciach na forum i czemu nei widzi tego, ze temat o podsumowaniu sezonu juz istnieje.
Nie chodzi o to, zeby wywalic polowe tego co ludzie pisza, bo by tutaj nic nei zostalo (zdajesz sobie sprawe z tego ze twoj post jest rowniez do wywaleni bo nei jest zwiazany z tematem).
Zwrot wal sie na ryj, nie byl glownym przeslaneim postu sceq (tzn ja to tak widzialem), w zwiazku z czym nie zostal usuniety. To jest ostatania odpowiedz na post zwiazany z praca moderatorow reszta zostanie odrazu skasowana, poniewaz nie warto tracic czasu na takie rozmowy. jesli chcesz sie podzielic swoimi spostrzezeniami to pisz na priva albo na gg, bo podejrzewam, ze ludzie ktorzy wchodza na forum nie nieteresuja sie tym, czy post sceq zostanie skasowany, czy nie.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 01 marca 2005, 12:36

I kto tu jest cwaniaczkiem frendzlu ?? Sam zaczynasz zaczepe, obrazasz mnie i zamiast przedstawic jakies konkretne argumenty ty zastawiasz sie jakimis textami o moim zyciu prywatnym .. to juz stawia cie w pozycji smiecia ..
Przepraszam forumowiczow za uzycie tak wulgarnego zwrotu "wal sie na ryj" .. bylo to nietaktem z mojej strony ..
Tymczasem powiedzialem ci juz zebys sie do mnie nie odzywal i niech tak zostanie ..
.. a w razie jakby gdyby niby cos .. to my niby jakby gdyby nigdy nic ..

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 01 marca 2005, 13:25

:lol: Po co stwarzać sobie problemy ?? :roll:

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Postautor: sceq » 01 marca 2005, 19:44

KIBIC wlasnie nie wiem o co dokladnie chodzi na tym pod forum bo chyba nie do konca bylo takie zalozenie zeby kazdy na kazdego najezdzal prawda Thomas & KyS ??
Wiekszosc tutaj pomijajac nielicznych, okazuja sie specjalistami od koszykowki .. psychologami .. trenerami ..
Wiekszosc zamiast dopingowac swoja druzyne obraza .. niedocenia .. wysmiewa .. wytyka bledy ..
Zauwazylem ze identycznie jest z kibicami .. zamiast sie dolaczac ludzie tylko krytykuja .. zwracaja uwagi a nic w tej kwestii wiecej nie zrobia .. Mnie nikt do kibicowania nie namawial .. nikt mi nie kazal zabierac po sali kasy na bebny i nikt mi nie pomagal .. rowniez nikt mi nie kazal w nie walic podczas meczy .. nikt o tym nie wspomnial .. za to wystarczylo nie przyjsc na spotkanie z powaznych powodow, koszykarki nie przyszly bo po raz pierwszy od pol roku mialy wolny piatek i styknie .. zawsze znajdzie sie jakis baran, ktory pomimo swojej niewiedzy, braku zaangazowania a przede wszystkim glupoty nawypisuje takie farmazony ..
Myslisz ze zrobisz cos losiu jeden z drugim lepiej to zapraszam na mecz .. przysiadz sie .. wez beben i zrobimy cos wspolnie !!
Lepiej sie czulem nie wchodzac na to forum .. na serio .. czlowiek po prostu przychodzil na mecz .. dobrze sie bawil .. powiekszal grono kibicow .. byl z druzyna obojetnie czy wygrywala czy przegrywala .. i spokojnie sobie zyl w niewiedzy co tu sie wyprawia ..
Tyle wiary sie tu udziela a tak na prawde na trybunach widac jedynie Hydraulikow, Thomasona, KySa i moze jeszcze z 4-5 osob .. a przeciez o to wlasnie w tym forum niby chodzi prawda .. zeby bylo nas wiecej i zeby wspomagac .. z tego co widze daleka droga do tego .. obym sie mylil
Pozdrowieni !!
.. a w razie jakby gdyby niby cos .. to my niby jakby gdyby nigdy nic ..

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 01 marca 2005, 19:53

Jeśli można się wtrącić. Sceq, olej wszystko i się śmiej!!!
Zawsze uważałem że nie ważna jest ilość, tylko jakość!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 01 marca 2005, 21:49

Zdecydowanie wytykanie argumentów za i przeciw oraz przekamażanie sie nie jest istotą tego forum i troche jest racji w tym, ze zanim tu niektorzy kibice zajzeli zylo sie im o wiele spokojniej...<lol2> ale ogolnie atmosfere uwazam za sprzyjajaca...z wyjatkiem paru kretynów, ktorzy na szczescie zostali zabanowani. Jest pozytywnie. Tak trzymac. PoZdr:-)

LoKKuS
Nowy na forum

hmm

Postautor: LoKKuS » 01 marca 2005, 21:53

Z drugiej strony szkoda ze dostali bany...bo czasem zdrowo jest wyładowac słownie emocje na jakimś dzbanie :? No ale coz...heh

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 marca 2005, 00:31

witojcie... po krótkiej przerwie. cóz za milutka dykusja na temat tak banalny jak byłe spotkanie na piwie na którym nie doszło do zadnych ustalen i nowych znajomości. cóz tak bywa.
dobrze moze zaczne od sceqa i musze go usprawiedliwic, gdyz od poczatku pisał ze to super sprawa, ale nie wie czy da rade przyjść. i fakt jest jeden ze naprawde sceq nie jest zadnym wodzirejem tylko normalnym miłośnikiem naszego zespołu i koszykówki, a od jego koszykarki WARA... jesli chodzi o spotkanie to nie on to organizował tylko ja z hydraulikami i doskonale wiedzielismy ze nikt nie przyjdzie podobnie jak na wyjazdowe mecze. co do koszykarek, to wcale im sie nie dziwie ze nie przyszły , a powodów jest kilka: wolny weekend od niepamietnych czasów, zaplanowanie sobie czegoś na ten wolny czas itp nie sądze aby to moznaby rozpatrywać w kategorii olewania, przeciez nikt nie wystosował zadnego oficjalnego zaproszenia. a agnieszke wyciagnąłem po indywidualnym treningu na siłe. teraz kilka słów na temat nieszczesnego klubu kibica. wydaje mi sie ze owe sformuowanie nie pasuje do naszego klubu, bo niestety nie mamy w gorzowie kk, a ci ludzie którzy sie wydzieraja na trybunie wraz ze sceq-iem to poprostu przyjaciele druzyny (to moje spostrzeżenie). własciwie to nie odrazu kraków zbudowano, a jesli my bedziemy sie nadal kłócic na forum to napewno do niczego nie dojdziemy... moze zjednajmy swoje gardła i chodzmy wspomóc naszych bębniarzy i dziewczyny???
Obrazek

robert
Nowy na forum

Postautor: robert » 03 marca 2005, 10:16

wiecie co ale denni goscie jestescie tomas skoncz nawolywac do kibicowania bo wszyscy ,maja cie w nosie popatrz na lokkusa ktory olal spotkanie .niech bierze tych kolegow z uczelni i idzie na warcaby ,a jak ci sie chce lokkus wyladowywac emocje na jakims dzbanie walnij sie w swoj pusty leb
sceeq wielki organizator i zbieracz na beben rozsmiesza mnie,
jestescie godni pozalowania. wszyscy maja was gdzies a szczegolnie kibice i koszykarki,
organizuj se tomas dalej swoje spotkania a jakimis robolami hydraulikami bo tylko wy mozecie takie bzdury wymyslac
a co ty sie tak pokazujesz z ta szottowa? zakochales sie?
moja propozycja jest taka skonczcie wypisywac bzdury takie jak pisze lokkus i strzal, tomas i spolka robotnikow skonczcie tematy o pieknosci koszykarek bo one was jeszcze bardziej przez to olewaja

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 03 marca 2005, 10:46

Czuje sie urazony, robert nei napisal nic o mnie :cry: , nie bede mogl teraz zasnac :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 03 marca 2005, 14:31

robert pisze:wiecie co ale denni goscie jestescie tomas skoncz nawolywac do kibicowania bo wszyscy ,maja cie w nosie popatrz na lokkusa ktory olal spotkanie .niech bierze tych kolegow z uczelni i idzie na warcaby ,a jak ci sie chce lokkus wyladowywac emocje na jakims dzbanie walnij sie w swoj pusty leb
sceeq wielki organizator i zbieracz na beben rozsmiesza mnie,
jestescie godni pozalowania. wszyscy maja was gdzies a szczegolnie kibice i koszykarki,
organizuj se tomas dalej swoje spotkania a jakimis robolami hydraulikami bo tylko wy mozecie takie bzdury wymyslac
a co ty sie tak pokazujesz z ta szottowa? zakochales sie?
moja propozycja jest taka skonczcie wypisywac bzdury takie jak pisze lokkus i strzal, tomas i spolka robotnikow skonczcie tematy o pieknosci koszykarek bo one was jeszcze bardziej przez to olewaja

W końcu się znalazłeś roberciku, widzisz nie każdy jest biznesmenem mającym kilka mercedesów tak jak ty, są i tacy jak to pięknie napisałeś robole jak my.
Krytykujesz, piszesz, ukrywasz się a gdybyś był choć trochę facetem <bo jak na razie dla nas jesteś Miriam> to stanąłbyś przed nami i powiedział nam w oczy co cię boli, kogo lubisz kogo nie, która koszykarka gra najlepiej która nie, w końcu która koszykarka jest ładna a która brzydka, bo jak czytam twoje wpisy sądzę ze wiesz najlepiej wszystko.
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 03 marca 2005, 15:55

wiesz hydraulicy??mi sie wydaje ze on gó...(nic)hehe wiem bo tak na parwde pisze takie opinie ze niby cos i teges i jakies swoje wnioski wypisuje i przemyslenia (oczywiscie wszystkich to inetersuje :lol: )ale nic konkretnego!zadnych szczegolow !!! nic wartosciowego!oszukuje sam siebie !! wiesz nawet mi go szkoda!! :lol: Wiesz Szkoda mi Robercie Ciebie!!naprawde ale to nie.. powtarzam to nie Twoja wina! taki sie juz urodziles i tak zostaniesz i to jest najsmutniesze z tego wszystkiego!ze Ty sie nie zmienisz dalej bedziesz takim gburem i TYLE!!
Natomista nie tylko Thomas byl na spotkaniu ale hydraulicy i Kys ...a po drugie nie trzymam z Thomasem tylko z Rodzinka Thomasow jego Zonka Aga(ktora pozdrawiam ) i Patii(rowniez..;) i wiesz warto z takim ludzmi trzymac kontakt ..Bo sa wspaniali! czego o Tobie nie mozna pow!! Hydraulicy :twisted: I Kys Pozdrawiam ;)) :D :lol:

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 03 marca 2005, 16:12

aaaa Jeszcze jedno Robolem to TY chyba sam jestes Bo nie dorastasz Hydralikom do Pięt!!aa i moze im zazdroscisz?? zastanow sie nad soba "robolu" bo nie prezetentujesz ze soba zadnych wartość moralnych!! i dla mnie jestes nie robolem tylko robalem Pozdrawiam !!!!!!!!!!!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”