sceq pisze:Karolku forum jest od tego zeby dyskutowac to po pierwsze .. po drugie niczego nie zalatwialem to po drugie .. po trzecie wal sie na ryj .. po czwarte koszykarki nie przyszly poniewaz wiekszosc z nich delektowala sie wolnym czasem jaki dal im trener .. po piate nigdy nie nazywalem sie wodzirejem i ani razu sie nim nie czulem .. zwroc uwage na punkt trzeci, jest to skutek bezsensownych wypowiedzi z ust osob takich jak ty, ktore nic tylko potrafia krytykowac a od siebie daja nie wiecej co pomoc dla powodzian .. same nie byly na spotkaniu a sie udzielaja .. lecz przede wszystkim ktorych nie znam i dla dobra sprawy prosze o nieodzywanie sie wiecej w kwestii spotkania .. a napewno nie zwracania sie do mnie w zaden sposob ..
Pozdrawiam !!
cwaniaczku jak smiesz mowic do mnie wal sie na ryj.
scek jestes skonczonym gowniarzem ciekawe jak sie poczujesz jak dostaniesz kosza od swojej koszykarki w beben bedziesz walil chyba w piwnicy wtedy popatrz na siebie nim mnie obrazisz
twoja postawa wkrotce cwaniaka jak dostaniesz kosza sie skonczy i bedzie ci glupio a nam wesolo
ja tez znam koszykarki i wiem cos wiecej ale nie bede publicznie ci wstydu robil
a teraz popatrz na punk trzeci w swojej wypowiedzi
ps mam do sprzedania markowe perfumy info na privie