1 kolejka FGE: Lider Pruszków - Lotos Gdynia 82-84
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
1 kolejka FGE: Lider Pruszków - Lotos Gdynia 82-84
niedziela, 27.09.2009, godz.13
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Re: 1 kolejka FGE: Lider Pruszków - Lotos Gdynia
No i Pruszków miał szanse na historyczny wyczyn i ja spieprzył..
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
jak dla mnie niespodzianka........zespół z Pruszkowa byl zdecydowanym faworytem a zawiodł...Lotos z tym skaldem to jest zespół ktory moze ale nie musi awansowac do 8, biorac pod uwage ze jeszcze zespół z Gdyni gral wczoraj mecz i waska kadre wynik to zdecydowany zawod zespolu z pruszkowa
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
tommiiii pisze:jak dla mnie niespodzianka........zespół z Pruszkowa byl zdecydowanym faworytem a zawiodł...Lotos z tym skaldem to jest zespół ktory moze ale nie musi awansowac do 8, biorac pod uwage ze jeszcze zespół z Gdyni gral wczoraj mecz i waska kadre wynik to zdecydowany zawod zespolu z pruszkowa
Co?? Pruszków zdecydowanym faworytem?
Ile klasowych zawodniczek w składzie ma Pruszków? 3 moze 4. Lotos nawet w tym składzie ma również przynajmniej tyle a dodatkowo ma doswiadczenie do wygrywania takich meczów w koncówkach. Dlatego dla mnie to jest planowy wynik. A Lider to dla mnie bedzie zespół podobny jak Jelenia kilka lat temu. Trzy dobre zagraniczne, które jesli zatrybia to moga powalczyc z lepszymi, ale jesli nie to bedzie kicha (Shields nie bedzie w kazdym meczu po 30 rzucac). Ale to tylko moje subiektywne zdanie
Re: 1 kolejka FGE: Lider Pruszków - Lotos Gdynia 82-84
Jedyne, co mogę powiedzieć... Żałuję, że nie udało nam się zorganizować transportu (parę osób chciało jechać) i przez to opuściłem taki mecz.

-
koszykarz
myśle że Lider będzie miał jeszcze wiele pożytku z Shields i Latoyi Bond - która swego czasu grała w Enerdze...
Z polek niestety jest tylko Górzyńska ale poza tym reszta POLEK niestety już nie ten poziom...
co Lotosu : wiadomo : bez Philips , Podrug , no i pewnie jeszcze jakieś gwiazdy przyjdą (Beard , Catch)
niezły mecz Sosnowskiej
Z polek niestety jest tylko Górzyńska ale poza tym reszta POLEK niestety już nie ten poziom...
co Lotosu : wiadomo : bez Philips , Podrug , no i pewnie jeszcze jakieś gwiazdy przyjdą (Beard , Catch)
niezły mecz Sosnowskiej
a dlaczego pruszkow nie mogl byc faworytem w lotosie raptem 3 ograne i wartosciowe zawodniczki (pawlak leciejewska matovic) do tego mecz dzien wczesniej plus mecz w pruszkowie ...to robilo dla mnie faworytem zespol z pruszkowa....ktory zdecydowanie jak dla mnie zawiodl i tyle
wyciąg z regulaminu KKF, proszę o stasowanie się.
Użytkownicy są zobowiązani do szanowania zasad polskiej ortografii i interpunkcji ze szczególnym uwzględnieniem zapisów o pisowni wielkich i małych liter.
wyciąg z regulaminu KKF, proszę o stasowanie się.
Użytkownicy są zobowiązani do szanowania zasad polskiej ortografii i interpunkcji ze szczególnym uwzględnieniem zapisów o pisowni wielkich i małych liter.
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Weźcie pod uwage że Lider miał do dyspozycji 8 koszykarek - nie grały Wierzbicka, Ćwiklińska i kapitan Balicka....
Na gorąco - 8 sek przed końcem LaToya rzuca za 3 i jest po 82, ale potem co zrobiły nasze dziewczyny to sie głowie do teraz - Pawlak bez problemu przebiegła całe boisko i.... nie trafiła z pod kosza. Tam stała zupełnie niepilnowana Leciejewska i stało sie
Ale naprawde przez cały mecz punkt za punkt
Na gorąco - 8 sek przed końcem LaToya rzuca za 3 i jest po 82, ale potem co zrobiły nasze dziewczyny to sie głowie do teraz - Pawlak bez problemu przebiegła całe boisko i.... nie trafiła z pod kosza. Tam stała zupełnie niepilnowana Leciejewska i stało sie
Ale naprawde przez cały mecz punkt za punkt
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

-
koszykarz
a czemu nie grała u was KOVALENKO ?
jeszcze w piątek była w ...Toruniu -na trybunach obserwowała mecz Energi z AZS Poznań
jeszcze w piątek była w ...Toruniu -na trybunach obserwowała mecz Energi z AZS Poznań
- Łukasz_UFB
- Młodzik
Lada w tym sezonie nie zagra w naszych barwach - niestety....
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić

wstyd
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Beata miała problemy z jakąś dokumentacją i dlatego nie mogła wystąpić w dzisiejszym meczu... 
no to się zaczęło
... meczyk mógł się podobać ... bardzo wyrównany no i walka do ostatnich sekund ... troszkę więcej szczęścia miał zespół z Gdyni .. no ale złożyło się na to doświadczenie i zgranie całego zespołu ... najważniejsze, że nasze LIDERki bez kompleksów podeszły do meczu ... a to tylko dobrze rokuje na przyszłość
rzymi .. no szkoda, że nie daliście rady dotrzeć...
rzymi .. no szkoda, że nie daliście rady dotrzeć...
> > > PTS LIDER < < <
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....
bart_81 pisze:Co?? Pruszków zdecydowanym faworytem?
Ile klasowych zawodniczek w składzie ma Pruszków? 3 moze 4. Lotos nawet w tym składzie ma również przynajmniej tyle a dodatkowo ma doswiadczenie do wygrywania takich meczów w koncówkach. Dlatego dla mnie to jest planowy wynik. A Lider to dla mnie bedzie zespół podobny jak Jelenia kilka lat temu. Trzy dobre zagraniczne, które jesli zatrybia to moga powalczyc z lepszymi, ale jesli nie to bedzie kicha (Shields nie bedzie w kazdym meczu po 30 rzucac). Ale to tylko moje subiektywne zdanie
Na pewno Pruszków nie był zdecydowanym faworytem,ale miał trzy zagraniczne koszykarki, a Lotos tylko dwie "normalne". Myślę, że o wartościowości zawodniczki ,świadczy fakt, czy umiałaby wnieść coś np do gry repy na takich imprezach jak ME. Z tego składu Lotosu widać dobitnie, że jedynie Lecia byłaby jakimkolwiek przeciwnikiem dla naszych rywalek. Reszta Polek- niestety trzeba zapomnieć. Druga Matović, trzecią "normalną" zawodniczką będzie Podrug, a czwartą Philips. Czyli jak na razie tylko cztery zawodniczki grające na normalnym poziomie.
Przypomina mi się początek zeszłego sezonu, Pojedynek MUKS-u z Lotosem w Poznaniu, który MUKS przerżnął jakoś 58:56. Była olbrzymia szansa pokonać słaby Lotos, w którym prym wiodła wtedy Masłowska.Ale właśnie ' była szansa" a skończylo sie na porażce. Niewykorzystane sytuacje zawsze się mszczą - w rewanzu nie było juz szans
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”