PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Re: PTS Lider - relacje 09/10 (PLKK)

Postautor: Łukasz_UFB » 15 października 2009, 12:33

Drugi wyjazd na parkietach e-klasy wypadł znowu w środe. Niestety był to również najdalszy (450km samochodem, a na biletah pkp 493km). Do tego doszły problemy z ogarnięciem konkretnego i pewnego transportu - wybór padł na Polskie Koleje Państwowe. I tak 6 kibiców Lidera wyrusza o 7 rano z Wa-wa Zachodnia w trase. W Gorzowie jesteśmy 3h przed meczem - oczywiście wycieczka krajoznawcza po okolicy (dodam ze zajebiscie mi sie podobało i z chęcią wróce 8) ), kilka pamiątkowych fotek i udajemy sie na hale. Tam czeka na nas przygotowana trybunka - wieszamy flage Lider on Tour i zaczynamy doping. Ten trwał pełne 40min - mimo wiadomej przewagi kibiców gospodarzy - chociażby te 2 bebny :wink: . Nie wiem jak oceną kibice AZS, ale mam wrażenie że mimo 5 śpiewających gardeł (jedno niestety chore) udało nam nie konkretnie zaistnieć na hali w przerwach dopingu gospodarzy.
Co do gospodarzy właśnie - zbierają sie w jakieś ~30osób - wydawało mi sie dosyć młodego składu i jada z przyzwoitym dopingiem. Na początek sektorówka (nie wiem co na niej było, nie rozwinęła sie do końca). Doping stał sie naprawde zajebisty w ostatnich 3-4 minutach kiedy ruszyła sie cała hala - jest kameralna więc efekt był naprawde niezły. Tak to wyglądało z naszej strony.
Powrót przebiega w sielankowej atmosferze - meldujemy sie na "Zachodnim" o 8 rano następnego dnia.

Najdłuższy wyjazd w historii Lider on Tour zaliczony:

Środa - Gorzów Wielkopolski - 450km - 6 osób 8)
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

p..
Amator

Postautor: p.. » 15 października 2009, 12:39

Tu Ci muszę przyznać że naprawdę zaimponowaliście mi osobiście swym dość głośnym dopingiem. Lecz był on słyszalny tylko wtedy gdy my nie dopingowaliśmy. Nasz doping pozostawia wiele do życzenia, myślę że większość pozostawia zapasy w zanadrzu na mecz w Polkowicach.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 15 października 2009, 12:55

Nasz doping pozostawia wiele do życzenia, myślę że większość pozostawia zapasy w zanadrzu na mecz w Polkowicach.
Fajne kalkulowanie :wink: ale myślę, że to tylko pobożne życzenie, jak się śpiewa to się nie myśli o kolejnym meczu :twisted:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

p..
Amator

Postautor: p.. » 15 października 2009, 13:19

Nie są to pobożne życzenia, tylko dla kibiców są mecze ważne, i ważniejsze :)

Atletico
Nowy na forum

Postautor: Atletico » 15 października 2009, 13:26

p.. pisze:Nie są to pobożne życzenia, tylko dla kibiców są mecze ważne, i ważniejsze :)

Do zobaczenia w Polkowicach :D

friel
Kadet

Postautor: friel » 15 października 2009, 16:15

Właśnie kombinuję jak tu dojechać do was i wrócić . mam dużą prośbę czy mógłby ktoś z kibiców Polkowic sprawdzić mi powrót pkp od was do Szczecina bo na niedzielę muszę do apteki wrócić do pracy :(
Brąz ///Srebro///Srebro///Złoty-brąz!!!

Ruda_
Żak

Postautor: Ruda_ » 15 października 2009, 16:16

Atletico pisze:
p.. pisze:Nie są to pobożne życzenia, tylko dla kibiców są mecze ważne, i ważniejsze :)

Do zobaczenia w Polkowicach :D

do zobaczenia, do zobaczenia :) ciekawie będzie ;D

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 15 października 2009, 16:35

friel pisze:Właśnie kombinuję jak tu dojechać do was i wrócić . mam dużą prośbę czy mógłby ktoś z kibiców Polkowic sprawdzić mi powrót pkp od was do Szczecina bo na niedzielę muszę do apteki wrócić do pracy :(

Tam nie ma PKP 8)
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 15 października 2009, 16:45

Właśnie kombinuję jak tu dojechać do was i wrócić . mam dużą prośbę czy mógłby ktoś z kibiców Polkowic sprawdzić mi powrót pkp od was do Szczecina bo na niedzielę muszę do apteki wrócić do pracy :(

Tam nie ma PKP 8)

Dokładnie... :? ew. PKS...

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 15 października 2009, 20:31

http://www.youtube.com/watch?v=eDyDTw3kS94 - w 41s konkretnie przebiliśmy sie z "PTS" - jest lepiej niż myslałem 8)

I jeszcze fotka - 6 kibiców + kierowca autokaru koszykarek :lol:

Obrazek
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 15 października 2009, 20:41

Łukasz (L) pisze:http://www.youtube.com/watch?v=eDyDTw3kS94 - w 41s konkretnie przebiliśmy sie z "PTS" - jest lepiej niż myslałem 8)

Nie no czasami było słychać właśnie wasze okrzyki "PTS". A na początku gdy się jeszcze mecz nie rozpoczął słyszałam jak śpiewaliście "a melanż trwa..." :D Ale jak na tyle osób co was było to całkiem niezłe potrafiliście sobie krzyknąć :P
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

feri
Młodzik

Postautor: feri » 15 października 2009, 21:33

Łukasz (L) pisze:Drugi wyjazd na parkietach e-klasy wypadł znowu w środe. Niestety był to również najdalszy (450km samochodem, a na biletah pkp 493km). Do tego doszły problemy z ogarnięciem konkretnego i pewnego transportu - wybór padł na Polskie Koleje Państwowe.

"Rispekt" za ten przyjazd w środku tygodnia i to jeszcze PKP. Fajnie, że w ekstralidze pojawiła się drużyna, która ma prawdziwych kibiców.

doproszcz
Nowy na forum

Postautor: doproszcz » 16 października 2009, 14:55

Łukasz (L) pisze:Co do gospodarzy właśnie - zbierają sie w jakieś ~30osób - wydawało mi sie dosyć młodego składu i jada z przyzwoitym dopingiem. Na początek sektorówka (nie wiem co na niej było, nie rozwinęła sie do końca).

zazwyczaj potrafi sie nas zebrać więcej. Myślę że po prostu nikt sie nie spodziewał takich emocji w tym meczu, dlatego frekfencja była troche mniejsza. co do sektorówki, to pisze na niej I <3 AZS PWSZ. 8)
AZS PWSZ Gorzów - MY LIFE

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 października 2009, 22:52

No to moze pare słow z mojej strony :D

Co do naszego dopingu... jak zwykle nie najgorszy ale do perfekcji jeszcze wiele brakuje :). Ciezko bylo ruszyc hale do dopingu, jednak w koncu jak Lider zaczal odrabiac straty, to sie udalo :D U nas specjalnej spiny nie bylo ;) mecz ogolnie mial byc lightowy jednak dzieki dobrej grze zespolu z Pruszkowa w pewnym momencie zrobilo sie troszeczke goraco co zmusilo nas do jeszcze mocniejszego dopingu :D

Co do kibiców przyjezdnych. Cieszy mnie bardzo ze kolejna ekipa *(skromna ale wazne ze byla) zawitala w Gorzowie. Ile to lat bylo ze do Gorzowa przyjezdzaly tylko 2-3 ekipy dopingujace na sezon... a tu 2 mecz u siebie i zawitali kolejni kibice ;).

Kibice którzy dopingowali swoja druzyne przez pelne 40 minut ! czasami przebijajac sie przez nas gdy mielismy chwilke przerwy. Duzy szacun ze wybrali sie na mecz w srode przebywajac tak dluga droge ;).

PS moze to nie ostatni wyjazd Lidera do Gorzowa w tym sezonie ;)... i spotkamy sie w play off :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
rafi
Nowy na forum

Postautor: rafi » 17 października 2009, 09:50

Endrju pisze:....

PS moze to nie ostatni wyjazd Lidera do Gorzowa w tym sezonie ;)... i spotkamy sie w play off :)

... też mam taką nadzieje ... :)
> > > PTS LIDER < < <

Mógłbym zrezygnować, ale rzecz w tym, że lubię to, co robię....

Wróć do „Kibice”