8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
ann
Administrator

8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82

Postautor: ann » 29 października 2009, 09:15

Piątek, 30.10.2009 godz. 18.30
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

yanek
Żak

Re: 8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń

Postautor: yanek » 29 października 2009, 17:58

Sądzę, że torunianki nie powinny mieć wielkich kłopotów. Chociaż w tym sezonie nie ma łatwych meczów.

Tegoroczny AZS jest dużo słabszy niż ubiegłoroczny.
:)

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 30 października 2009, 07:28

Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem 8) . Wiec moze byc ciekawy meczz. :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 30 października 2009, 17:13

wlodi9 pisze:Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem 8) . Wiec moze byc ciekawy meczz. :wink:

i trzema w Polkowicach z CCC.... :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
bart_81
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: bart_81 » 30 października 2009, 17:55

matrix pisze:
wlodi9 pisze:Ale Torun ostatnio tez szału nie gra , dwoma w Bydgoszczy, dwoma z Rybnikiem 8) . Wiec moze byc ciekawy meczz. :wink:

Ale tamte to były wygrane...a z Polkowicami jakby w plecy..

yanek
Żak

Re: 8 kolejka FGE: AZS Poznań - Energa Toruń 70-82

Postautor: yanek » 30 października 2009, 20:38

Najważniejsza wygrana. Strasznie jestem wkurzony, że mnie na tym meczu nie było. Nasze wygrały dosyć pewnie co prawda już przez chwile myślałem, że znowu nerwówka będzie, bo poznanianki ładnie zagrały na początku IV, ale obyło się bezstresowo dosyć.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 30 października 2009, 20:58

bart_81 pisze:
matrix pisze:

Ale tamte to były wygrane...a z Polkowicami jakby w plecy..

zapomniałem tego dodać.... :lol: ,ale chciałem co niektórym uzmysłowić,jaka jest granica miedzy zwycięstwem,a porażką....
Wynik meczu w Poznaniu nie robi na mnie wrażenia,bo takie mecze toruńska druzyna powinna wygrywać poprostu....
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

yanek
Żak

Postautor: yanek » 30 października 2009, 21:21

http://www.ilovetorun.pl/sport/koszykow ... torun.html

Jest już pierwsza relacja na necie. Dziewczyny mogły wypracować większą przewagę jednak.

koszykarz

Postautor: koszykarz » 31 października 2009, 20:02

Mecz z kategorii tych które trzeba wygrywać i tyle.... Poznań w tym roku jest słabiutki - wątpie że powrót Międzikowej nagle odmieni Inee . Będzie chyba za późno...

Co do naszych : wreszcie bardzo to równo wyszło :)

10 asyst - licznik Agaty Gajdy - obojętnie na jakim przeciwniku - musi budzić respekt.

Teraz sklepać Leszno trzeba :D i w tabeli naprawdę będzie nieźle. Ważne by trzymać się tego 4-5 miejsca i szukać niespodzianek (Wisła , Lotos) :wink:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 31 października 2009, 21:48

tak jak piszesz... trzeba jeszcze "sklepać" Leszno, ale to już nie będzie takie proste... :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 02 listopada 2009, 08:17

koszykarz pisze:Mecz z kategorii tych które trzeba wygrywać i tyle.... Poznań w tym roku jest słabiutki - wątpie że powrót Międzikowej nagle odmieni Inee . Będzie chyba za późno...

Co do naszych : wreszcie bardzo to równo wyszło :)

10 asyst - licznik Agaty Gajdy - obojętnie na jakim przeciwniku - musi budzić respekt.

Teraz sklepać Leszno trzeba :D i w tabeli naprawdę będzie nieźle. Ważne by trzymać się tego 4-5 miejsca i szukać niespodzianek (Wisła , Lotos) :wink:

Na razie sam siebie "sklep". Znów wypowiadasz sie na podstawie statystyk na plkk! To juz powoli robi sie kpina! Sam przegladałem te statystyki i o klasie przeciwnika sie nie wypowiadam jak i wyniku! Czas pokaze czy wygramy z Lesznem!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

koszykarz

Postautor: koszykarz » 02 listopada 2009, 14:40

Człowieku - czy ty masz jakieś kompleksy ? Zarówno na lokalnym forum jak i tutaj - siejesz ferment. Precz z takimi forumowiczami.... :evil: :evil: :evil:

Czy wyrażenie ,,sklepiemy '' Leszno - oznacza że mówie o klasie przeciwnika ? Chyba nie... Pomyśl troche ...

a jak coś masz do mnie - to na PRIVA - a nie tutaj robisz wstyd Toruniowi i naszym koszykarkom :evil:

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 02 listopada 2009, 14:45

koszykarz pisze:Człowieku - czy ty masz jakieś kompleksy ? Zarówno na lokalnym forum jak i tutaj - siejesz ferment. Precz z takimi forumowiczami.... :evil: :evil: :evil:

Czy wyrażenie ,,sklepiemy '' Leszno - oznacza że mówie o klasie przeciwnika ? Chyba nie... Pomyśl troche ...

a jak coś masz do mnie - to na PRIVA - a nie tutaj robisz wstyd Toruniowi i naszym koszykarkom :evil:

kto robi wstyd to nie bede pisał. Na szczescie tu g... masz do powiedzenia i napisania. Kompleksy i strach to raczej Twoja domena

Szymon: każda kolejna "prywatna wycieczka" kogokolwiek karana będzie " + " !
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”